Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hugh Grant je pravi kapacitet za psikopatu, prava steta sto ga americani nisu dovoljno eksploatirali, zadnja serija u koju je to odlicno pokazao je Slom, serija sama po sebi nije posebno odusevila ali je Hugh izbacio najbolje od sebe, bar po meni...
malo nam je svima dosadio s tim blagunjavim ljubavnim filmicima je da je lijep ali isto moze biti odlicna baraba.
Zanki wrote: 19 Dec 2020, 11:19
Hugh Grant je pravi kapacitet za psikopatu, prava steta sto ga americani nisu dovoljno eksploatirali, zadnja serija u koju je to odlicno pokazao je Slom, serija sama po sebi nije posebno odusevila ali je Hugh izbacio najbolje od sebe, bar po meni...
malo nam je svima dosadio s tim blagunjavim ljubavnim filmicima je da je lijep ali isto moze biti odlicna baraba.
moj novi najdrazi negativac
Kad glumac u karijeri zapne sa ulogama u laganim i sladunjavim komedijama onda ga ii reditelji ali i publika počnu samo tako dozivljavati.
Clint Eastwood, kao William Munny, u Nepomirljivima. Općenito, većina uloga kao negativca su mu dobre. Od Blondija u Leonovoj trilogiji do uloge ostarjelog provalnika Luthera Whitneya u Apsolutnoj moći.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Zanki wrote: 19 Dec 2020, 11:19
moj novi najdrazi negativac
jesi gledala gentleman
tu je dobro odradijo barabu
a sto je to steta sto glumi blagog i sladunjavog tipa, a ne barabu i psihopatu? jesu li to pshihopate na vecoj cijeni od slatkih tipova?
jeli bre