Ev preuzmi
Moderator: Krokodil Behko

Nisu Problem doktori. Daj mu platu onakvu kakvu zaslužuje i nece on ni u politiku ni privatno za djeparca.Mutevelija wrote: 20 Mar 2021, 23:05De mi ti objasni sad zasto se takvi nasi doktori u zadnjem vremenu kandiduju za predstavnike strankiDuminjo wrote: 20 Mar 2021, 22:59
Nista nije opasno, sitnica..
Odes doktoru a tamo naroda ispred ko stado ovaca. Pa ih pustaju onako djuture ko kad se rampa digne. Narod navali sve jedno preko drugog. Spuste rampu i ko je uso, uso.. Pa sve tako.
Odes u Sunce na Otoku i provjeris jel ovako kako sam napiso.
Tesko onome koga ovih dana ufati![]()
![]()
Bio sam kod nas i nema 5 takvih koronasa u gradu, a ako im bude "kriza" samo kazu nećemo više pregledati pacijentei to je to, samo ćemo ove sa koronom.
Znaju se oni snaci ne sikiram se ja previse za njih.
Sve po nekoj hijerarhiji.
Od najnizeg ka najviseg.
![]()

Lazu.Duminjo wrote: 21 Mar 2021, 00:03 Plenković će se AstraZenecinom vakcinom vakcinisati uskoro, a s obzirom na to da je prebolio koronavirus, s ljekarima će se konzultirati o tačnom terminu, piše portal Index.hr.
Vakcinisanje AstraZenecom jučer je najavila i njemačka kancelarka Angela Merkel, a to je učinio i talijanski premijer Mario Draghi, a nju su već primili slovenski premijer Janez Janša i predsjednik Borut Pahor.
Podsjetimo, Odbor za procjenu rizika na području farmakovigilancije (PRAC) pri Evropskoj agenciji za lijekove zaključio je da je vakcina AstraZenece sigurna i efikasna te da koristi nadilaze rizike.
klix

De ne pregoni, hljeba ti.Duminjo wrote: 20 Mar 2021, 23:34Nisu Problem doktori. Daj mu platu onakvu kakvu zaslužuje i nece on ni u politiku ni privatno za djeparca.Mutevelija wrote: 20 Mar 2021, 23:05
De mi ti objasni sad zasto se takvi nasi doktori u zadnjem vremenu kandiduju za predstavnike stranki![]()
![]()
Bio sam kod nas i nema 5 takvih koronasa u gradu, a ako im bude "kriza" samo kazu nećemo više pregledati pacijentei to je to, samo ćemo ove sa koronom.
Znaju se oni snaci ne sikiram se ja previse za njih.
Sve po nekoj hijerarhiji.
Od najnizeg ka najviseg.
![]()
Govorim opcenito o situaciji koja je mnogo loša. Otkazi pucaju na sve strane, ljudi se ne mogu lijeciti normalno (ko da su nekad i mogli Al eto ovo je sad baška), ubise ovim mjerama u samo jednom Kantonu. Razvlacenje zdravog uma. I onda, umjesto da se objerucke prihvati bilo kakav izlaz ili pokusaj da se izadje iz situacije, mi razmisljamo hocemo li nesto prihvatiti..
Da nije tema ovako ozbiljna, bilo bi ovo za cirkusa.

Sta ti je ba, narod ce ih pojesti ako ih se docepa. Ovo se ne moze ignorisati.Taare wrote: 21 Mar 2021, 03:32 Nažalost, mass mediji koji su u vlasništvu par porodica, sigurno neće prenijeti ove vijesti.

Drugi nacin ne postoji.Taare wrote: 21 Mar 2021, 03:43 Pred nama je. Svijetje pun flopova poput fudonje koji pilje u tv, klimaju glavom i viču jes, jes.

procuri to,malo mozda kasni,ali prodjeTaare wrote: 21 Mar 2021, 03:32 Nažalost, mass mediji koji su u vlasništvu par porodica, sigurno neće prenijeti ove vijesti.

Ne. Zasto bih?

Napravi snimak pluća u sarajevu, bez štele ili da te neko pogura, ono kao normalan covjek ili penzioner, pa nam javi kako je bilo.Taare wrote: 21 Mar 2021, 03:06De ne pregoni, hljeba ti.Duminjo wrote: 20 Mar 2021, 23:34
Nisu Problem doktori. Daj mu platu onakvu kakvu zaslužuje i nece on ni u politiku ni privatno za djeparca.
Govorim opcenito o situaciji koja je mnogo loša. Otkazi pucaju na sve strane, ljudi se ne mogu lijeciti normalno (ko da su nekad i mogli Al eto ovo je sad baška), ubise ovim mjerama u samo jednom Kantonu. Razvlacenje zdravog uma. I onda, umjesto da se objerucke prihvati bilo kakav izlaz ili pokusaj da se izadje iz situacije, mi razmisljamo hocemo li nesto prihvatiti..
Da nije tema ovako ozbiljna, bilo bi ovo za cirkusa.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest