Amin!On je još kazao da mu je u Vukovaru pripremljen doček od strane Hrvata, te da će ovaj njegov poduhvat značiti pomirenje svih ljudi u okruženju. "Molim samo Allaha da uspijem u ovom svom naumu", kaže Hadžić.
Da, napadnut je. Jedna grupa Srba napala jednog starijeg čovjeka. Tačno onako kako dolikuje tom narodu jer su najjači kad ih ima više i kada treba tuči po starcima, djeci i ženama.Krokodil Behko wrote:Srbi napali Senada Hadžića!
Banovićanin Senad Hadžić, koji je prošle godine pješke iz Tuzle otišao na hadž u Meku, prešavši put duži od 5.000 kilometara, danas je napadnut oko 17 sati u selu Bukvik kod Brčkog, na teritoriji Republike Srpske.
Hadžić je jučer krenuo pješke s Tuzlanske kapije, kako bi odao počast vukovarskim žrtvama na Ovčari.
- S tri auta je mog prijatelja Ramiza Omerčevića i mene, od Lončara do Bukvika, pratilo sedam Srba. U Bukviku su nas napali i oteli nam dvije zastave BiH. Jedan od njih me udario zastavom. Psovali su mi mrtvu majku - kazao je u kratkom razgovoru za "avaz.ba", Senad Hadžić, koji je nastavio put prema Ovčari, ali incident u Bukviku nije prijavio policiji.
zamijenili kruh za mrznjubutterfly wrote:Sta reci i ocekivati kod primitivaca. Jadno da jadnije ne moze biti.meni samo nikako nije jasno dakle im snaga vise za ovoliku mrznju, to zaista ne mogu nikako da shvatim.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests