Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Remzudin wrote: 21 Mar 2021, 15:15
Jebes banke,i oni su isto banditi.
Ja prvo izvidjavam svoju okolinu.Ako vidim
priliku da bi necim mogao nesto zaraditi i imam
od prilike jednu cjenu u glavi,onda ja investiram
300€ da bi se taj poso brze ustvari i dobijem
600 €. Onda ja imam 100% zarade,nego oni
2% od banke gdje ja nemam za nekoliko godina
dodir na svoje pare.
U ovom trenutku, toliku maržu možeš ostvariti ako prodaješ drogu, trgovinom ljudima, prodajom oružja zemljama koje su pod sankcijama, ili sihirima
HAVANA wrote: 21 Mar 2021, 10:42
Dusa mi racunati,i brojati.
Ide li ovo pitanje u finansijsku pismenost?
Zbog situacije sa pandemijom, Je li bolje ove godine, sad na ljeto, uzeti kredit ili cekati sljedecu godinu?
Remzudin wrote: 21 Mar 2021, 15:15
Jebes banke,i oni su isto banditi.
Ja prvo izvidjavam svoju okolinu.Ako vidim
priliku da bi necim mogao nesto zaraditi i imam
od prilike jednu cjenu u glavi,onda ja investiram
300€ da bi se taj poso brze ustvari i dobijem
600 €. Onda ja imam 100% zarade,nego oni
2% od banke gdje ja nemam za nekoliko godina
dodir na svoje pare.
U ovom trenutku, toliku maržu možeš ostvariti ako prodaješ drogu, trgovinom ljudima, prodajom oružja zemljama koje su pod sankcijama, ili sihirima
E jarane, kad je Remzo proširio svoj portfolio sa Bitcoinima ti se još igrao tetrisa
HAVANA wrote: 21 Mar 2021, 10:42
Dusa mi racunati,i brojati.
Ide li ovo pitanje u finansijsku pismenost?
Zbog situacije sa pandemijom, Je li bolje ove godine, sad na ljeto, uzeti kredit ili cekati sljedecu godinu?
A sta ce bit bolje slijedece? Stambeni je uvijek bolje sto prije.Kupujes kad je dobra prilika i kad nadjes ono sto smatras vrijednim. Bjez ne zajebaji me, milion je stvari tu koje uticu na da ili ne. Ispunite formular i predajte suadi na salter 5.
Nemaj pojma ni o cemu, jedino sto znam je zaraditi pare za sebe i druge, to mi nikada bio problem i donekle ih obrnuti.
A sad formule i to nisam to ucila
koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Mar 2021, 17:29
Nemaj pojma ni o cemu, jedino sto znam je zaraditi pare za sebe i druge, to mi nikada bio problem i donekle ih obrnuti.
koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Mar 2021, 17:29
Pa ta formula ti je najvaznija. Jebo nepoznate i korijen iz broja... Nek drugi to.Ja cu postotke, marze, kalkulacije i troskovnike... I njuh je vazan, mora ti nos bit ko kod bob rocka.