insomnia wrote: 22 Mar 2021, 12:56 Kake navode? A gle cuda i ti guzicicu pod Angelin kriz umjesto u tursku slobodu? Hajte molim vas
ja bi rado u istanbulu zivjela,ali nece turci dan as primaju
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

insomnia wrote: 22 Mar 2021, 12:56 Kake navode? A gle cuda i ti guzicicu pod Angelin kriz umjesto u tursku slobodu? Hajte molim vas

De, pomalo. Hoćemo li fino promijenit mišljenje il ne?!insomnia wrote: 22 Mar 2021, 12:56 Kake navode? A gle cuda i ti guzicicu pod Angelin kriz umjesto u tursku slobodu? Hajte molim vas
Ako si pratio moje upise, pročitao si da se spremam da preselim u tr.insomnia wrote: 22 Mar 2021, 12:56 A gle cuda i ti guzicicu pod Angelin kriz umjesto u tursku slobodu?

Iz tog razloga sam ti postavio taj linkDoris wrote: 22 Mar 2021, 12:42 Hvala @Beni ali čitati samodopadljivi ep o supruzi predsjednika na stranici predsjednika je kao kad čitaš književnost iza koje ne stoji nikakvo zanimljivo iskustvo. Pregršt superlativa i upotrebe "mnogo nečega" a malo šta direktno i konkretno. Nećemo vjerovati ni Wikipediji na kojoj neko upisa da nikada nije završila ni srednju školu koju je pohađala. Ako se poživi da se doživi vremenska distanca u kojoj će postati prošlost o kojoj će neko moći i znati i objektivno pisati možda pročitamo nešto istinito.

Nisam, deder mi u kratkim crtamaLaser wrote: 22 Mar 2021, 12:56 Dobar dan drugovi turkomrsci i ostale galamdžije.
Da li je neko pročitao sadržaj Istanbulske konvencije?![]()

i ovi sto kritikuju rado bi, samo im ofirno reci.bosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 12:59insomnia wrote: 22 Mar 2021, 12:56 Kake navode? A gle cuda i ti guzicicu pod Angelin kriz umjesto u tursku slobodu? Hajte molim vas
ja bi rado u istanbulu zivjela,ali nece turci dan as primaju![]()

vidi ti to a sve lafo bracabosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 12:59insomnia wrote: 22 Mar 2021, 12:56 Kake navode? A gle cuda i ti guzicicu pod Angelin kriz umjesto u tursku slobodu? Hajte molim vas
ja bi rado u istanbulu zivjela,ali nece turci dan as primaju![]()

Da najgori primjerke uvijek nadjemo na tom truhlom zapadu,vidi ovog strasila s hanumom Erdogana

Nije. Imaš više načina. Jedan od njih je udaja za turčina. Drugi je da kupiš nekretninu u vrijednosti od 250 000 dolara. Treći je posao.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

pa sta drugo ocekivat kad ti neko odgovori da je prva dama turske ginekolog pa onda se izvlaci nekom desetom osobom......arzuhal wrote: 22 Mar 2021, 14:31 Dođem često na neku ozbiljniju temu, s predrasudom da se forumaši na njoj samo zajegrebavaju i trolaju, i uvijek se iznenadim kada ostanem nezatečen...

pa njih 2 sam pomjesala,do jucer su njihovi muzevi bili ko nokat i prstBeni wrote: 22 Mar 2021, 14:36pa sta drugo ocekivat kad ti neko odgovori da je prva dama turske ginekolog pa onda se izvlaci nekom desetom osobom......arzuhal wrote: 22 Mar 2021, 14:31 Dođem često na neku ozbiljniju temu, s predrasudom da se forumaši na njoj samo zajegrebavaju i trolaju, i uvijek se iznenadim kada ostanem nezatečen...

Koja je koja?