Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21867 times
- Been thanked: 19917 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Ja od samog početka govorim samo kineske vakcine... ali eto odmah Fude imperijaliste gdje ćeš to ovo ono 

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Kinezi se bore za prevlast na tržištu, a pod konstantnim napadom su zapada slično kao i Rusi. Previše je fake news oko Kine koju žele ukopati i ne dozvoliti da postane najveća ekonomska sila na svijetu. Ujedno im je i fake news oko njihovih vakcina kako su superiornije, a nisu.
Da su kinezi čisti nisu... zna se po Ujgurima, a ima i dosta toga drugog.
Last edited by Masamune on 22 Mar 2021, 13:39, edited 2 times in total.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2696 times
- Been thanked: 8348 times
Nema to veze sa ovim sto hocu reci. Ne kazem da su kineska ili ruska ovakve ili onakve. Kazem jednostavno da nemamo ni blizu uvid u situaciju kako imamo na zapadu.Taare wrote: 22 Mar 2021, 13:19Zaboravio si navesti zapad i njihove medije i to kao najveće lažove na svijetu.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 13:11
Kinezi i kineski mediji
Rusi i ruski mediji
Turci i turski mediji
Pitanje za djecu do sedmog razreda: koja od ovih država zna vise i bolje sakriti sta se desava u istima?
Ako ne vjeruješ turskim medijima, vjeruješ li forumašici i njenim kolegama koji su primili tu kinesku vakcinu?
srculence7 wrote: 22 Mar 2021, 03:27 Ja sam primila kinesku i dosta ljudi koje poznajem, moji bližnji isto, niko od nas nikakve neželjene pojave nema.
Mislis da ce kinezi pisati danima o nekoj medicinskoj sestri ako umre od vakcine? Hoce, isto kao i o onom doktoru koji je prvi ukazivo na Virus a vlada ga ušutila

Gdje su u Kini, rusiji ili turskoj protesti protiv vakcina? Ja ne znam da ih ima a kamo li da ih je ovoliko koliko na zapadu. Kad njihove vodje kazu, sutra vakcina, oni se sutra naguze i kuća. Ako ko rikne, zatrpaju ga da niko ne zna i idemo dalje.
Primio sam i ja Biontech skupa sa kolegama, upravom, vozacima, gazdom, sefovima i ostalima. Niko od nas 50-ak nije bio sljedeci dan odsutan na poslu. Niko nije imao nikakve nus pojave.
Istom vakcinom su skoro svi starci i radnici u sedam starackih domova, koji nama pripadaju, vakcinisani i ni jedan nema nikakvih smetnji.
Od 25 kolega iz škole, koji rade svi u Razlicitim domovima, niko nije prijavio ni jedan Problem poslije vakcinisanja, ni radnika ni staraca.
I niko ne prica o tome, satrase se da pisu kako jedan od milion vakcinisanih dobio tromb. Jedan od deset miliona umro. I to se samo zna da je taj umro nakon što je primio vakcinu a ne zna se tacan izrok smrti. Primio vakcinu prije deset dana i umro je od toga, nema sta drugo biti..
U javnosti kineska i ruska vakcina prolaze, bez da se o njima nesto zna ili piše dok se vakcinama sa zapada trazi dlaka u jajetu. Kinezi nam ga opet zavlace iz drugog plana

- Duminjo
- Urednik foruma
Prosle godine su na samom pocetku svjesno i na silu zataškali pojavu virusa. Godinu dana nisu dozvolili strancima da dodju i ispitaju sta se desilo. Sta se u medjuvremenu tamo desavalo i sta oni rade u Kini, kakve se mucke muckaju zbog profita, to samo znaju oni i onaj gore.MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 13:38 Kinezi se bore za prevlast na tržištu, a pod konstantnim napadom su zapada slično kao i Rusi. Previše je fake news oko Kine koju žele ukopati i ne dozvoliti da postane najveća ekonomska sila na svijetu. Ujedno im je i fake news oko njihovih vakcina kako su superiornije, a nisu.
Ja im ne vjerujem ni kad kazu da je mlijeko bijelo.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Dumi postoji i osnova zašto jesu kineske najbolje. Pa kod njih se pojavio virus i prvi su mogli raditi na vakcinama i do sad i završiti sa testiranjem za razliku od zemalja u kojima se virus pojavio i proširio tek kasnije. Kad se doda i razlog da žele zapadu pokazati kako oni jesu glavni i da će to i zvanično biti za 2-3 godine kad postanu najveća ekonomska sila onda su stvari poprilično jasne. Kini, a kojoj zapad prijeti sankcijama i ostalom godinama unazad, je stalo da ne uprska stvar i da ne da vjetar u leđa zapadu i zapadnim medijima da ih sataru, a to rade bez obzira na sve.
Jesu rigorozni... jbg komunizam je tamo još uvijek jak. Zato i nisu dozvolili.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2776 times
- Been thanked: 22944 times
Mene strah led sijalice kineske. Ni njoj ne vjerujem.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
Majo, preimenuj temu u:
ŠTA MISLITE, HOĆETE LI IKAD DOŽIVIT DA MOŽETE IZABRATI HOĆETE LI SE VAKCINISATI ILI NE?
...ili "DA MOGADNETE IZABRATI", ako će to nekome biti jasnije...
ŠTA MISLITE, HOĆETE LI IKAD DOŽIVIT DA MOŽETE IZABRATI HOĆETE LI SE VAKCINISATI ILI NE?
...ili "DA MOGADNETE IZABRATI", ako će to nekome biti jasnije...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Jedan veliki Kinez bi rekao: "Nije važno da li je mlijeko bijele ili crne boje, sve dok se može piti."Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 13:43Prosle godine su na samom pocetku svjesno i na silu zataškali pojavu virusa. Godinu dana nisu dozvolili strancima da dodju i ispitaju sta se desilo. Sta se u medjuvremenu tamo desavalo i sta oni rade u Kini, kakve se mucke muckaju zbog profita, to samo znaju oni i onaj gore.MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 13:38 Kinezi se bore za prevlast na tržištu, a pod konstantnim napadom su zapada slično kao i Rusi. Previše je fake news oko Kine koju žele ukopati i ne dozvoliti da postane najveća ekonomska sila na svijetu. Ujedno im je i fake news oko njihovih vakcina kako su superiornije, a nisu.
Ja im ne vjerujem ni kad kazu da je mlijeko bijelo.
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
sta fali ruskoj? istom tehnologijom pravljene, meni je jedino bojazan zbog ovih mutacija, koliko su efikasne bilo koje na ove nove ceske, brazilske ili koje vec sojeve?MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 13:47 Dumi postoji i osnova zašto jesu kineske najbolje. Pa kod njih se pojavio virus i prvi su mogli raditi na vakcinama i do sad i završiti sa testiranjem za razliku od zemalja u kojima se virus pojavio i proširio tek kasnije. Kad se doda i razlog da žele zapadu pokazati kako oni jesu glavni i da će to i zvanično biti za 2-3 godine kad postanu najveća ekonomska sila onda su stvari poprilično jasne. Kini, a kojoj zapad prijeti sankcijama i ostalom godinama unazad, je stalo da ne uprska stvar i da ne da vjetar u leđa zapadu i zapadnim medijima da ih sataru, a to rade bez obzira na sve.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Kada zapadnjak razvije i prodaje vakcinu, onda ona ima ime, od medija do društvenih mreža: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, J&J... Inače su to ruska, kineska, guzanjska... vakcina...
Narodu pamet izorijentalizirana.
Narodu pamet izorijentalizirana.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
U tr je demokratija. Ko ne vjeruje, neka dođe i bude moj gost. Samo na taj način može saznati istinu.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 13:39Nema to veze sa ovim sto hocu reci. Ne kazem da su kineska ili ruska ovakve ili onakve. Kazem jednostavno da nemamo ni blizu uvid u situaciju kako imamo na zapadu.Taare wrote: 22 Mar 2021, 13:19
Zaboravio si navesti zapad i njihove medije i to kao najveće lažove na svijetu.
Ako ne vjeruješ turskim medijima, vjeruješ li forumašici i njenim kolegama koji su primili tu kinesku vakcinu?
Mislis da ce kinezi pisati danima o nekoj medicinskoj sestri ako umre od vakcine? Hoce, isto kao i o onom doktoru koji je prvi ukazivo na Virus a vlada ga ušutila
Gdje su u Kini, rusiji ili turskoj protesti protiv vakcina? Ja ne znam da ih ima a kamo li da ih je ovoliko koliko na zapadu. Kad njihove vodje kazu, sutra vakcina, oni se sutra naguze i kuća. Ako ko rikne, zatrpaju ga da niko ne zna i idemo dalje.
Primio sam i ja Biontech skupa sa kolegama, upravom, vozacima, gazdom, sefovima i ostalima. Niko od nas 50-ak nije bio sljedeci dan odsutan na poslu. Niko nije imao nikakve nus pojave.
Istom vakcinom su skoro svi starci i radnici u sedam starackih domova, koji nama pripadaju, vakcinisani i ni jedan nema nikakvih smetnji.
Od 25 kolega iz škole, koji rade svi u Razlicitim domovima, niko nije prijavio ni jedan Problem poslije vakcinisanja, ni radnika ni staraca.
I niko ne prica o tome, satrase se da pisu kako jedan od milion vakcinisanih dobio tromb. Jedan od deset miliona umro. I to se samo zna da je taj umro nakon što je primio vakcinu a ne zna se tacan izrok smrti. Primio vakcinu prije deset dana i umro je od toga, nema sta drugo biti..
U javnosti kineska i ruska vakcina prolaze, bez da se o njima nesto zna ili piše dok se vakcinama sa zapada trazi dlaka u jajetu. Kinezi nam ga opet zavlace iz drugog plana![]()
Što se tiče biontecha, narod se boji jer je u pitanju rna vakcina i niko ne može reći hoće li uzrokovati neke trajne posljedice koje će se očitovati tek kroz par godina.
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ne fali ništa. I ona je ok, ali eto kineska se navodno pokazala kao najbolja.The 51st State wrote: 22 Mar 2021, 13:52sta fali ruskoj? istom tehnologijom pravljene, meni je jedino bojazan zbog ovih mutacija, koliko su efikasne bilo koje na ove nove ceske, brazilske ili koje vec sojeve?MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 13:47 Dumi postoji i osnova zašto jesu kineske najbolje. Pa kod njih se pojavio virus i prvi su mogli raditi na vakcinama i do sad i završiti sa testiranjem za razliku od zemalja u kojima se virus pojavio i proširio tek kasnije. Kad se doda i razlog da žele zapadu pokazati kako oni jesu glavni i da će to i zvanično biti za 2-3 godine kad postanu najveća ekonomska sila onda su stvari poprilično jasne. Kini, a kojoj zapad prijeti sankcijama i ostalom godinama unazad, je stalo da ne uprska stvar i da ne da vjetar u leđa zapadu i zapadnim medijima da ih sataru, a to rade bez obzira na sve.
- Duminjo
- Urednik foruma
Ne bih se složio sa ovim ružicastim pogledom na kineze i njihov uspjeh.MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 13:47 Dumi postoji i osnova zašto jesu kineske najbolje. Pa kod njih se pojavio virus i prvi su mogli raditi na vakcinama i do sad i završiti sa testiranjem za razliku od zemalja u kojima se virus pojavio i proširio tek kasnije. Kad se doda i razlog da žele zapadu pokazati kako oni jesu glavni i da će to i zvanično biti za 2-3 godine kad postanu najveća ekonomska sila onda su stvari poprilično jasne. Kini, a kojoj zapad prijeti sankcijama i ostalom godinama unazad, je stalo da ne uprska stvar i da ne da vjetar u leđa zapadu i zapadnim medijima da ih sataru, a to rade bez obzira na sve.
Imamo ono sto oni žele da nam pokažu. Zamisli da sa zapada dobijamo samo one informacije koje zapadnim Liderima odgovaraju.. Meni je to golema razlika, jbg.
- Duminjo
- Urednik foruma
Meni su sve iste ili sve u par deka. Nemam na osnovu cega govoriti kako je kineska ili ruska fuš. Jedino sto znam je da kinezu i rusu ne vjerujem.. JbgTaare wrote: 22 Mar 2021, 13:58U tr je demokratija. Ko ne vjeruje, neka dođe i bude moj gost. Samo na taj način može saznati istinu.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 13:39
Nema to veze sa ovim sto hocu reci. Ne kazem da su kineska ili ruska ovakve ili onakve. Kazem jednostavno da nemamo ni blizu uvid u situaciju kako imamo na zapadu.
U javnosti kineska i ruska vakcina prolaze, bez da se o njima nesto zna ili piše dok se vakcinama sa zapada trazi dlaka u jajetu. Kinezi nam ga opet zavlace iz drugog plana![]()
Što se tiče biontecha, narod se boji jer je u pitanju rna vakcina i niko ne može reći hoće li uzrokovati neke trajne posljedice koje će se očitovati tek kroz par godina.
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
U pravu je tare, koliko sam ja upratio, ruska i kimeska su prozivedene starom provjerenom metodom "umrtvljenog" virusa, dok su ove biotechove sa gemetskim manipulacijama radjene, ne kazem da i ona ne valja ali ne mogu sve efekte prrdvidjeti u kratkom roku za koliko je uradjeno testiranje.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 14:07Meni su sve iste ili sve u par deka. Nemam na osnovu cega govoriti kako je kineska ili ruska fuš. Jedino sto znam je da kinezu i rusu ne vjerujem.. JbgTaare wrote: 22 Mar 2021, 13:58
U tr je demokratija. Ko ne vjeruje, neka dođe i bude moj gost. Samo na taj način može saznati istinu.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Naravno. Zna on bolje od Svedske, Norveske, Danske i Finske vlade i doktora.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma
Valjda saznamo do ljeta. Nadam se do AugustaThe 51st State wrote: 22 Mar 2021, 14:25U pravu je tare, koliko sam ja upratio, ruska i kimeska su prozivedene starom provjerenom metodom "umrtvljenog" virusa, dok su ove biotechove sa gemetskim manipulacijama radjene, ne kazem da i ona ne valja ali ne mogu sve efekte prrdvidjeti u kratkom roku za koliko je uradjeno testiranje.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 14:07
Meni su sve iste ili sve u par deka. Nemam na osnovu cega govoriti kako je kineska ili ruska fuš. Jedino sto znam je da kinezu i rusu ne vjerujem.. Jbg
- Duminjo
- Urednik foruma
Nit raste nit otpada.. Nista. Dzaba se zajebavo..
Jesil primila drugu i planiras li raditi Test za antitijela?
Ja kontam pocetkom Aprila da vidim imam li šta

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13898 times
- Been thanked: 22854 times
- Status: Online