Dobro je da nema promjena.
Nisam jos.
Rekli su da ocekujem poziv za drugu dozu za 12 sedmica, znaci tamo nekad u maju vjerovatno.
Moderator: Krokodil Behko

Dobro je da nema promjena.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Cuj 12 sedmica.. Ja drugu nakon 3 hefteMunDzi wrote: 22 Mar 2021, 14:42Dobro je da nema promjena.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 14:33
Nit raste nit otpada.. Nista. Dzaba se zajebavo..
Jesil primila drugu i planiras li raditi Test za antitijela?
Ja kontam pocetkom Aprila da vidim imam li šta![]()
![]()
Nisam jos.
Rekli su da ocekujem poziv za drugu dozu za 12 sedmica, znaci tamo nekad u maju vjerovatno.
Biontech

Da. Tako pise na zvanicnom upustvu.

Pa ako medicinsko osoblje i njihovi savjetnici tvrde da je ok primiti drugu dozu nakon 12 sedmica, sta ja sad tu mogu?

I ovdje ti drugu dozu zakazu za tri sedmice.

Nije ruzicast... ja sam pro zapad i Amerika, ali puno vise oni otvoreno rade protiv Kine nego obrnuto, a to je jer im je trn u oku narocito Americi. Svjetski tron ce biti kineski najvise za 5 godina, a ekonomski i ranije. Vjerovatno do 2024. godine.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 14:04Ne bih se složio sa ovim ružicastim pogledom na kineze i njihov uspjeh.MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 13:47 Dumi postoji i osnova zašto jesu kineske najbolje. Pa kod njih se pojavio virus i prvi su mogli raditi na vakcinama i do sad i završiti sa testiranjem za razliku od zemalja u kojima se virus pojavio i proširio tek kasnije. Kad se doda i razlog da žele zapadu pokazati kako oni jesu glavni i da će to i zvanično biti za 2-3 godine kad postanu najveća ekonomska sila onda su stvari poprilično jasne. Kini, a kojoj zapad prijeti sankcijama i ostalom godinama unazad, je stalo da ne uprska stvar i da ne da vjetar u leđa zapadu i zapadnim medijima da ih sataru, a to rade bez obzira na sve.
Jesu rigorozni... jbg komunizam je tamo još uvijek jak. Zato i nisu dozvolili.
Imamo ono sto oni žele da nam pokažu. Zamisli da sa zapada dobijamo samo one informacije koje zapadnim Liderima odgovaraju.. Meni je to golema razlika, jbg.

Jasta ce.MarlboroGold wrote: 22 Mar 2021, 15:54Nije ruzicast... ja sam pro zapad i Amerika, ali puno vise oni otvoreno rade protiv Kine nego obrnuto, a to je jer im je trn u oku narocito Americi. Svjetski tron ce biti kineski najvise za 5 godina, a ekonomski i ranije. Vjerovatno do 2024. godine.Duminjo wrote: 22 Mar 2021, 14:04
Ne bih se složio sa ovim ružicastim pogledom na kineze i njihov uspjeh.
Imamo ono sto oni žele da nam pokažu. Zamisli da sa zapada dobijamo samo one informacije koje zapadnim Liderima odgovaraju.. Meni je to golema razlika, jbg.