Jel bi ti ja sad trebala zahvaliti što misliš i na mene?Heidi wrote: kenjkalo

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Jel bi ti ja sad trebala zahvaliti što misliš i na mene?Heidi wrote: kenjkalo
Cuj toliko postova...Maja wrote:Ne znam je li iko spominjao ali ovima sa 10 000+ moglo bi pisati
Forum [Bot]
Još samo 326 postova .. hrabrobutterfly wrote:majo koliko jos da nakicam samo da predjem ovog starosjedioca, lijepo mi zlo vise. Starosjedilac, ko kakva nadjen baba
Maja wrote:Ne znam je li iko spominjao ali ovima sa 10 000+ moglo bi pisati
Forum [Bot]
Ima i prijedlog da se nakon 100.000 postova forumaš sam izjasni šta da mu piše.Zagorka wrote:ako se ostvari ono da neko bIDne najracku foruma hocu i ja biti najckapi foruma![]()
(izvinjavam se novima na riječniku,stari su navikli,i znaju o čem je riječ)
Nemoj ba...znaš da neki ne vole takOvi humorZagorka wrote:ako se ostvari ono da neko bIDne najracku foruma hocu i ja biti najckapi foruma![]()
ne sekiraj se,idem na kanal redovno,održavanje,podmazivanje,nigdje ne škripi,tako da ću taman biti kako je najboljeKrokodil Behko wrote:Ima i prijedlog da se nakon 100.000 postova forumaš sam izjasni šta da mu piše.Zagorka wrote:ako se ostvari ono da neko bIDne najracku foruma hocu i ja biti najckapi foruma![]()
samo dok napišeš 100.000 postova, da li ćeš još uvijek biti to?
Maja wrote: Moram priznati da su me Im ex i paparaci razočarali
tj. da status U zaletu bude status novijih forumasa, stecen sa 50 postova, dok se status Osvjezenje foruma veze na taj status, jer,Osvježenje foruma 50
U zaletu 100
Rum wrote:Ja sam bio i supak foruma sta se bunite
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests