povodom rodjendana pustila san dusuMarlboroGold wrote: 23 Mar 2021, 13:28 Smak svijeta sutra... post od Zanki ima više od tri rečenice.
![]()

Moderator: spacebound
povodom rodjendana pustila san dusuMarlboroGold wrote: 23 Mar 2021, 13:28 Smak svijeta sutra... post od Zanki ima više od tri rečenice.
![]()
Imam i ja na poslu zene koje su sa drugim zenama,i ok zene su druga tema,ako znamo da zene vecinom zele vezu brak porodicu,onda je jasno i da dvije lezbejke to zelelilith1 wrote: 23 Mar 2021, 13:22E pa ima , ne znam za muške ali za žene govorim jer su mi prijateljice u takvim vezama i ima pravih veza.bosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 12:31 daj medju pederima vlada toliki promiskuitet,da nadji pravu gay vezu gdje zele dom djecu itd je cudo...oni vole da mjenjaju ko i svi muskarci
Samo sto je i kod hetero , moras imati ne znam deset ruznih veza dok ne dodes do jedne prave
Ih, pa citirano.MarlboroGold wrote: 23 Mar 2021, 13:28 Smak svijeta sutra... post od Zanki ima više od tri rečenice.
![]()
toe interna sala bila, al neka si se ti javilaMunDzi wrote: 23 Mar 2021, 15:24Ih, pa citirano.MarlboroGold wrote: 23 Mar 2021, 13:28 Smak svijeta sutra... post od Zanki ima više od tri rečenice.
![]()
![]()
Kako ce takvi vjerski odgajati djecuMunDzi wrote: 23 Mar 2021, 15:28 Kao sto ima i heteroseksualaca koji su losi roditelji ili koji bi bili losi roditelji, tako sigurno da ima istih i u homo populaciji.
Isto tako kao sto ima i dobrih roditelja i u jednoj i u drugoj grupaciji.
Podrzavam usvanjanje djece od strane odgovornih i postenih ljudi, bez obzira na njihovu seksualnost.
evo bil tebi bilo drago da te 2 muskarca odgajaju? mogu biti najbolji na svijetu,ali ces ti kao dijete uvijek morati da se pravdas u skoli,kod prijatelje,u drustvu....da te neko pita,bil na to pristala?MunDzi wrote: 23 Mar 2021, 15:28 Kao sto ima i heteroseksualaca koji su losi roditelji ili koji bi bili losi roditelji, tako sigurno da ima istih i u homo populaciji.
Podrzavam usvanjanje djece od strane odgovornih i postenih ljudi, bez obzira na njihovu seksualnost.
Ima ono ali to je izuzetak,pravilo je da je majka osnova i u porodici gdje zivi otac i majka zajednokoteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Mar 2021, 15:39 cccc sta napisa
pa ima sto puta boljih oceva od majki, a lijepo je da dijete odrasta u ljubavi jedne porodice i sa dva muskarca nego samo u nekom domu
Koliko ti licno poznaješ gay parova?bosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 12:31 daj medju pederima vlada toliki promiskuitet,da nadji pravu gay vezu gdje zele dom djecu itd je cudo...oni vole da mjenjaju ko i svi muskarci
Ako su odgovorni i postei ljudi, bilo bi mi drago da me uzmu iz sirotista i usvoje.bosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 15:34evo bil tebi bilo drago da te 2 muskarca odgajaju? mogu biti najbolji na svijetu,ali ces ti kao dijete uvijek morati da se pravdas u skoli,kod prijatelje,u drustvu....da te neko pita,bil na to pristala?MunDzi wrote: 23 Mar 2021, 15:28 Kao sto ima i heteroseksualaca koji su losi roditelji ili koji bi bili losi roditelji, tako sigurno da ima istih i u homo populaciji.
ovo ne kazem kao homofob,2 zene je prirodnije ,pa masa zena zivi s majkom pa djetetu nista ne fali savrseno im mama+nana
ali dva muskarca NISU stvorena da odgajaju djecu,to oni ne znaju nemaju filinga za to.rodjeni otac nema isti filing pravi za dijete kao majka,a kamoli ovo
po kojem pravilu, nekom tvom ?bosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 15:42Ima ono ali to je izuzetak,pravilo je da je majka osnova i u porodici gdje zivi otac i majka zajednokoteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Mar 2021, 15:39 cccc sta napisa
pa ima sto puta boljih oceva od majki, a lijepo je da dijete odrasta u ljubavi jedne porodice i sa dva muskarca nego samo u nekom domu
iskreno ni jednog,ali mi je ovo rekla osoba koja je u tim lgbt krugovima,i ona kaze to ...kod njih su isto velike podjele,imas pedera zenskastih pa onda onih macho koji ne vole zenskate muskarce,lezbejki muskobanjastih i onda onih koje to nisu i ne vole muskobnajaste itdDori wrote: 23 Mar 2021, 15:45Koliko ti licno poznaješ gay parova?bosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 12:31 daj medju pederima vlada toliki promiskuitet,da nadji pravu gay vezu gdje zele dom djecu itd je cudo...oni vole da mjenjaju ko i svi muskarci
ma nemoj mi reci da ne zna,sve dijete zna!!koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Mar 2021, 15:47po kojem pravilu, nekom tvom ?bosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 15:42
Ima ono ali to je izuzetak,pravilo je da je majka osnova i u porodici gdje zivi otac i majka zajedno
dijete koje se usvoji dok je bebe on ne zna razliku od oca do majke, ako nije nikada imalo majku
ne znas sta ti nedostaje ako nikad nisi imao
i nije izuzetak nego bolje djecu dati ljudima koji ce im obezbjediti dobru budicnost nego nekoj drzavi za koju ja samo broj
tresnes ovo i ostanes zivbosnjakinja wrote: 23 Mar 2021, 15:54iskreno ni jednog,ali mi je ovo rekla osoba koja je u tim lgbt krugovima,i ona kaze to ...kod njih su isto velike podjele,imas pedera zenskastih pa onda onih macho koji ne vole zenskate muskarce,lezbejki muskobanjastih i onda onih koje to nisu i ne vole muskobnajaste itd
znaci razlike ogromne,i nista nije onako kako mi mislimokada bi pitao pedere zele li usvojit ni 10% nebi reklo da
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests