Pa kad mecete kad ja spavam ... neka neka i ja cu ...

Pa kad mecete kad ja spavam ... neka neka i ja cu ...
Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:10
Šta bi s tvojim atributima?
Inače, ako bismo birali najatribute, u ženskoj konkurenciji, pojma nemam kome bih dao prednost.
S jedne strane, Vrhbosna je perfektna, od-do, a s druge strane, nija šala očuvati atribute i u zavidnim godinama, poput Hurije. Rado bih i Vilu ubacio u tu kategoriju, samo da nije uvrtila u glavu, kako je ona još uvijek teen![]()
lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:14Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:10
Šta bi s tvojim atributima?
Inače, ako bismo birali najatribute, u ženskoj konkurenciji, pojma nemam kome bih dao prednost.
S jedne strane, Vrhbosna je perfektna, od-do, a s druge strane, nija šala očuvati atribute i u zavidnim godinama, poput Hurije. Rado bih i Vilu ubacio u tu kategoriju, samo da nije uvrtila u glavu, kako je ona još uvijek teen![]()
Vrhbosna je jel tako ona sa dobrim kukovima? Eh ona je i meni top
Hurija okej samo ja ne volem ogromne grudi
Vila ne znam mislim da zna lijepo prezentovati to upakovati sto bi se reklo
A ja? Pa sta da ti kazem ja sam mlada pa bih ovu titulu ovim starijim ostavila nek uzivaju jos u njoj![]()
Hajd boga ti idi za onim za cim ti srce zudiKrokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:17lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:14
Vrhbosna je jel tako ona sa dobrim kukovima? Eh ona je i meni top
Hurija okej samo ja ne volem ogromne grudi
Vila ne znam mislim da zna lijepo prezentovati to upakovati sto bi se reklo
A ja? Pa sta da ti kazem ja sam mlada pa bih ovu titulu ovim starijim ostavila nek uzivaju jos u njoj![]()
Mensečini, kod Vrhbosne ima više od dobrih kukova.
Da mi je malo bliže godinama, već bih je odavno stalkirao.
lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:19Hajd boga ti idi za onim za cim ti srce zudiKrokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:17
Mensečini, kod Vrhbosne ima više od dobrih kukova.
Da mi je malo bliže godinama, već bih je odavno stalkirao.
Sta su godine jel te
Ne vjerujem da je raskorak veliki
Pa dobro meni je do nekih 15 godina okejKrokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:22lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:19
Hajd boga ti idi za onim za cim ti srce zudi
Sta su godine jel te
Ne vjerujem da je raskorak veliki
Pa i nije veliki, ali sad-zasad, tu privilegiju imaju samo bogataši![]()
lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:29Pa dobro meni je do nekih 15 godina okejKrokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:22
Pa i nije veliki, ali sad-zasad, tu privilegiju imaju samo bogataši![]()
E sad..cekaj da malo ostari ona
lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:36E sad..cekaj da malo ostari ona
Pa da to bude okej
Jer nije isto kad neko ima 20 i neko 40 i kad neko ima 40 a neko 60 ako razumijes
Helem sabura![]()
Ma nekad je bolje da misle da si glup nego pametan vjeruj miKrokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:37lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:36
E sad..cekaj da malo ostari ona
Pa da to bude okej
Jer nije isto kad neko ima 20 i neko 40 i kad neko ima 40 a neko 60 ako razumijes
Helem sabura![]()
Bogami si mlada a pametna.
Još da su Green i Mute tako pametni, pa da primjete, gdje bi ti bio kraj![]()
lilith1 wrote: 25 Mar 2021, 09:42Ma nekad je bolje da misle da si glup nego pametan vjeruj miKrokodil Behko wrote: 25 Mar 2021, 09:37
Bogami si mlada a pametna.
Još da su Green i Mute tako pametni, pa da primjete, gdje bi ti bio kraj![]()
Green je isto mlad i mala koliko znam
Jes medooo mali sladaak
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests