Zajeban je Hadzibajric. Da nije ne bi ovoliko dugo drzo stari grad. Sve se nesto ko i mijenja, prolazi i dolazi a Hadzibajric se zacementiro. A opstina stari grad je golema..
Bice ovdje svega. Ne znam ni kako da ih nazovem
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Zajeban je Hadzibajric. Da nije ne bi ovoliko dugo drzo stari grad. Sve se nesto ko i mijenja, prolazi i dolazi a Hadzibajric se zacementiro. A opstina stari grad je golema..

gdje on zivi?insomnia wrote: 26 Mar 2021, 17:51 Frajer bukvalno nista nije uradio u zivotu. Bio je dio vlasti 2002 i pupa hava. Doduse lazem. Za 4 godine u parlamentu ni jednom nije uzeo rijec. Bio je i direktor necega pa sebi napravio vilu.

Kako bolan nije?insomnia wrote: 26 Mar 2021, 17:51 Frajer bukvalno nista nije uradio u zivotu. Bio je dio vlasti 2002 i pupa hava. Doduse lazem. Za 4 godine u parlamentu ni jednom nije uzeo rijec. Bio je i direktor necega pa sebi napravio vilu.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pravi čovjek, u pravo vrijeme, na pravom mjestu. Prevagnuo je u donošenju ključne odluke i tako učinio ono za što ti nikada ne bi imao muda.insomnia wrote: 26 Mar 2021, 17:51 Frajer bukvalno nista nije uradio u zivotu. Bio je dio vlasti 2002 i pupa hava. Doduse lazem. Za 4 godine u parlamentu ni jednom nije uzeo rijec. Bio je i direktor necega pa sebi napravio vilu.

E valjo ti je drama. Po drzave nema. Kurac po. Sabilo te u enklavu. Komsic je imo muda pa stao s puskom na crtu. Jebo blebetanjeLaser wrote: 26 Mar 2021, 21:48Pravi čovjek, u pravo vrijeme, na pravom mjestu. Prevagnuo je u donošenju ključne odluke i tako učinio ono za što ti nikada ne bi imao muda.insomnia wrote: 26 Mar 2021, 17:51 Frajer bukvalno nista nije uradio u zivotu. Bio je dio vlasti 2002 i pupa hava. Doduse lazem. Za 4 godine u parlamentu ni jednom nije uzeo rijec. Bio je i direktor necega pa sebi napravio vilu.
Ukratko, ti bi se usro da si bio na njegovom mjestu, ili bi se prodo za nekoliko flaša vina ko Sejdo Bajramović.
Dakle, ne seruckaj.
Da ne znaš kako se sve odvijalo i kakva je odluka u pitanju, možda bih ti objasnio. Ali, pošto sve dobro znaš i pošto me zayebavaš, taman sam zazinuo da kažem nešto konkretno, ali neću.insomnia wrote: 26 Mar 2021, 22:10E valjo ti je drama. Po drzave nema. k.... po. Sabilo te u enklavu. Komsic je imo muda pa stao s puskom na crtu. Jebo blebetanjeLaser wrote: 26 Mar 2021, 21:48
Pravi čovjek, u pravo vrijeme, na pravom mjestu. Prevagnuo je u donošenju ključne odluke i tako učinio ono za što ti nikada ne bi imao muda.
Ukratko, ti bi se usro da si bio na njegovom mjestu, ili bi se prodo za nekoliko flaša vina ko Sejdo Bajramović.
Dakle, ne seruckaj.

A ovako su se stvarno razmrdali.Fuddo wrote: 26 Mar 2021, 21:46Kako bolan nije?insomnia wrote: 26 Mar 2021, 17:51 Frajer bukvalno nista nije uradio u zivotu. Bio je dio vlasti 2002 i pupa hava. Doduse lazem. Za 4 godine u parlamentu ni jednom nije uzeo rijec. Bio je i direktor necega pa sebi napravio vilu.
Ljudi mozda i ne razumiju da bi njegovo DA legalizovalo slanje vojske, i onda se mozes pusit. Nema gradjanski rat i agresija, vec drzava uspostavlja red na svojoj teritorijj.
Mogli su nas sve pobit, niko hasimom ne bi mrdno.
Doduse, iz svega su najvise profitirali Slovenija i Hrvatska, mi smo svakako obrali bostan.
Ma pusti ga ba, trola bezveze i proserava se nako nizašto. Dosadno mu, šta li.

jest mi i ljevica kad zive od likova nekih,to je komunizam a smrt komunizma-neka jeKrokodil Behko wrote: 26 Mar 2021, 21:59 Meni je jedino začudo, što je on uopšte prihvatio da ga kandiduju.
Ovo ostalo, sve je bilo kako sam i pretpostavio. Ipak, shvatio je da ga SDP samo želi troškariti, do narednih izbora, pa je odustao. Ovo je smrt ljevice. Da ne bi bilo kako ja ovo priželjkujem, pa se naslađujem, ima više godina kako tvrdim da su likovi koji vode ljevicu, sve sami opskurnjaci.
Nemoj ti mlada tako pričat. Ima nas ovdje ljevičara kolko hoćeš.bosnjakinja wrote: 26 Mar 2021, 22:19jest mi i ljevica kad zive od likova nekih,to je komunizam a smrt komunizma-neka jeKrokodil Behko wrote: 26 Mar 2021, 21:59 Meni je jedino začudo, što je on uopšte prihvatio da ga kandiduju.
Ovo ostalo, sve je bilo kako sam i pretpostavio. Ipak, shvatio je da ga SDP samo želi troškariti, do narednih izbora, pa je odustao. Ovo je smrt ljevice. Da ne bi bilo kako ja ovo priželjkujem, pa se naslađujem, ima više godina kako tvrdim da su likovi koji vode ljevicu, sve sami opskurnjaci.
koliko su ovi ljevicari u bosni komuniste i sve osim pravi ljevicari vidjela sam ovo par dana,izjave od starih 60+ gospodja tipa "poslije tita jedini za mene"...uhh hebo li vas on![]()

Jebes ti mene Paunovicu, al dobro, nema veze.insomnia wrote: 26 Mar 2021, 22:18A ovako su se stvarno razmrdali.Fuddo wrote: 26 Mar 2021, 21:46
Kako bolan nije?
Ljudi mozda i ne razumiju da bi njegovo DA legalizovalo slanje vojske, i onda se mozes pusit. Nema gradjanski rat i agresija, vec drzava uspostavlja red na svojoj teritorijj.
Doduse, iz svega su najvise profitirali Slovenija i Hrvatska, mi smo svakako obrali bostan.
Pa sto se onda na kosovu umjesase?
Liku je to jedino sto je uradio. Place se ta njim ko da je Indira Gandi jbt

Laser wrote: 26 Mar 2021, 22:21Nemoj ti mlada tako pričat. Ima nas ovdje ljevičara kolko hoćeš.bosnjakinja wrote: 26 Mar 2021, 22:19
jest mi i ljevica kad zive od likova nekih,to je komunizam a smrt komunizma-neka je
koliko su ovi ljevicari u bosni komuniste i sve osim pravi ljevicari vidjela sam ovo par dana,izjave od starih 60+ gospodja tipa "poslije tita jedini za mene"...uhh hebo li vas on![]()
![]()

To isto kad napadaju Broza za sve i svasta.Fuddo wrote: 26 Mar 2021, 21:46Kako bolan nije?insomnia wrote: 26 Mar 2021, 17:51 Frajer bukvalno nista nije uradio u zivotu. Bio je dio vlasti 2002 i pupa hava. Doduse lazem. Za 4 godine u parlamentu ni jednom nije uzeo rijec. Bio je i direktor necega pa sebi napravio vilu.

Nije on samo Srbin, on je i pristojan covjek koji se ne lomi kako vjetar puse.insomnia wrote: 26 Mar 2021, 22:26 A jbg ti. Dobro eto reko Ne i sta poslije. Bio u vlasti dvijeiljade i druge. Niko ga se ne sjeca. Bio direktor BiHAMKA klepio nekake live napravio vilu. Cetiri godine krcko platu u parlamentu rijeci nije progovorio i sad ga ovi od nekud izvukli samo sto je Srbin.
Druže, reci ne drogi.insomnia wrote: 26 Mar 2021, 22:26 A jbg ti. Dobro eto reko Ne i sta poslije. Bio u vlasti dvijeiljade i druge. Niko ga se ne sjeca. Bio direktor BiHAMKA klepio nekake live napravio vilu. Cetiri godine krcko platu u parlamentu rijeci nije progovorio i sad ga ovi od nekud izvukli samo sto je Srbin.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests