pa da poslije pola dana vadi dlake od između zubi

mante se holivuda i gluposti
podjeti me na
Moderators: spacebound, Duminjo
Neka te obrije parnerka .TAFKAP wrote: 10 Feb 2021, 11:39 ma jah... da me ugrize, vako rutava...![]()
pa da poslije pola dana vadi dlake od između zubi
mante se holivuda i gluposti
podjeti me na
Sibila wrote: 26 Mar 2021, 23:52 da se izjasnim ponoc samo sto nije..
ne volim i ne dam nikad da mi neko bali po vagini.
meni to ne prija i vozdra.
nikad al bas nikad to ne radim.
caoooo . vozda lizanje vagine...
... i meni se svijet okrenuo naglavacke nakon Sibiline izjave ... tacno ne znam jesam li pos'o ili sam dos'o ...bagra wrote: 28 Mar 2021, 20:56 a jebate koje razocarenje
ona sto najvise (uz neprikosnovenu Kraljicu
Veneru naravno) o sexu prica - ne voli lizing
meni je kredit mrzak, lizing mi je jos i okej![]()
pa ja, tako nekako...Odraz wrote: 29 Mar 2021, 05:21 ... i meni se svijet okrenuo naglavacke nakon Sibiline izjave ... tacno ne znam jesam li pos'o ili sam dos'o ...![]()
bagra wrote: 29 Mar 2021, 08:26pa ja, tako nekako...Odraz wrote: 29 Mar 2021, 05:21 ... i meni se svijet okrenuo naglavacke nakon Sibiline izjave ... tacno ne znam jesam li pos'o ili sam dos'o ...![]()
![]()
prosto nezna cojk bil se ikako vise predigrom
tom backo il da se namah baca na glavno jelo![]()
vidis ti, pogresno su nas ucili sve godine ove
nije svejedno gledat kako se tvoj svijet rusi![]()
Steta.Sibila wrote: 26 Mar 2021, 23:52 da se izjasnim ponoc samo sto nije..
ne volim i ne dam nikad da mi neko bali po vagini.
meni to ne prija i vozdra.
nikad al bas nikad to ne radim.
caoooo . vozda lizanje vagine...
Jednom sam lizao ljubavnici jedno sat vremena, bas kako kazes - dugo, njezno i temeljito ... nesto se zamislio o zamjeni elektronske pumpe za ubrizgavanje goriva u motoru, i ponesu me misli, ni primijetio nisam kako vrijeme tece ... poslije toga je imala najciscu p... u cijelom Zagrebu i okolici, garantujem.Calla wrote: 31 Mar 2021, 18:08 Da ponovim, volim I to temeljito, dugo I njezno nista na brzaka, I preskoke!!
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests