Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne znam. Kontam da odem doktoru i kazem da jednostavno ne znam sta mi je ali nisam u redu. Jako se brzo umaram. Jutros usisala hodnik, pa sjela da odmorim, pa onda obrisala plocice, pa sjela da odmorim, isto i sa kuhinjom. Tesko mi disat, nekad se borim za zrak. Moram bas jako udahnut da osjetim d ami je dovoljno kisika. Konstantno sam umorna. Evo iz setnje, 6 km, crkla. I jos me par mjeseci probada na desnoj strani u prsima, ne stalno, ali svaki dan bar jednom, dvaput zaziga. Svi ovi smiptomi su tu mozd ai 3, 4 mjeseca.
Meni ovo zvuci ko post covid
Bila si u kontaktu sa zarazenima
Ja bi na tvom mjestu izvadila antitijela, tek toliko da vidis
greeneyes wrote: 27 Mar 2021, 19:48
Po Hercegovine presla i zali se da ko osjeti naku bol
Pola maratona istrcala, opuhala pola frizidera kad se vratila, i vice nesta sam hasta...
A pici jarane ko gazela preko onog kamenja.
Treba je na olimpijadu poslat, mjesto fazlije.
To ni nas dvojica omladinaca ne bi izdrzali bez nakih posljedica
spacebound wrote: 27 Mar 2021, 19:51
Ne znam. Kontam da odem doktoru i kazem da jednostavno ne znam sta mi je ali nisam u redu. Jako se brzo umaram. Jutros usisala hodnik, pa sjela da odmorim, pa onda obrisala plocice, pa sjela da odmorim, isto i sa kuhinjom. Tesko mi disat, nekad se borim za zrak. Moram bas jako udahnut da osjetim d ami je dovoljno kisika. Konstantno sam umorna. Evo iz setnje, 6 km, crkla. I jos me par mjeseci probada na desnoj strani u prsima, ne stalno, ali svaki dan bar jednom, dvaput zaziga. Svi ovi smiptomi su tu mozd ai 3, 4 mjeseca.
Pa idi doktoru, nije to dobro, sta se zajebajes.
Mlada si ti za to.
A znam, al sam konj Neku noc se probudila i da se pomjerim, jao kad me u sredini grudi zaboli, takav me bol sasjece da sam se preznojila, nisam mogla mrdnut par minuta
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pola maratona istrcala, opuhala pola frizidera kad se vratila, i vice nesta sam hasta...
A pici jarane ko gazela preko onog kamenja.
Treba je na olimpijadu poslat, mjesto fazlije.
To ni nas dvojica omladinaca ne bi izdrzali bez nakih posljedica
Mi bi se zavalili na pola puta, a ona bi nas ostavila i rekla poslacu pomoc po vas.
I onda bi izasli u avazu
Nije dobro
Pa idi doktoru, nije to dobro, sta se zajebajes.
Mlada si ti za to.
A znam, al sam konj Neku noc se probudila i da se pomjerim, jao kad me u sredini grudi zaboli, takav me bol sasjece da sam se preznojila, nisam mogla mrdnut par minuta
Provjeri srce, bez zeze.
To sa bolovima u prsima mi se ni malo ne svidja.
gospođa Brams wrote: 27 Mar 2021, 19:52
Jebote mene toliko koljena bole izjutra da nekad jedva udem u vlak
Pa mazem neku mast zadnjih dana
Donji dio leda mi je isto sjeban
A nemam ni 30
Bogami i mene koljeno zaboli kad tri dana kisnem uzastop
I ledja me zabole dole
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Meni ovo zvuci ko post covid
Bila si u kontaktu sa zarazenima
Ja bi na tvom mjestu izvadila antitijela, tek toliko da vidis
I na to sam pomisljala. Moguce da sam se zarazila i bila asimptomaticna.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Fuddo wrote: 27 Mar 2021, 19:59
Ma kakav covid.
Ti sestro imas simptome srcanog udara.
Ne pregoni sad
Ako je kronicno puno je vjerojatnije da je nesto misicno ili costochondritis
Srce bas ne boli samo tako pa prode, kad srce zaboli to ne mozes fulat i vjerojatno slijedi infarkt u kratkom vremenu
Space otiđi doktoru pogledaj pluća uradi ekg krv izvadi
Nije to za šalu pogotovo traje eto nije to jednom u par mjeseci nego konstantno
Nemoj se molim te zezat imala sam u porodici bliskoj nekog ko nije htio ici doktoru sve haj nije to nista i na kraju je bilo svasta.
Govorim ti iz iskustva a i kao neko ko je zavrsio skolu tu.
Nadam se da ces biti dobro drzimo fige ❤ ako sta zatreba ti u sar imam prijatelja doktora samo reci.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Fuddo wrote: 27 Mar 2021, 19:59
Ma kakav covid.
Ti sestro imas simptome srcanog udara.
3, 4 mjeseca vec
Nije srcani sam kad te bas slozi i hatma, moze biti blazi.
Ili neka zajebancija koja more prerasti u vecu zajebanciju.
Idi nek ti to slikaju, rade ekg, da vidis sta se desava.
Doduse, ovo mogu biti i napadi panike.
Imas li iskustva sa akncioznoscu?
Al znate utjesit zenu, svaka cast Dodje mi da odmah odem u hitnu.
Nemam, ni s panikom ni sa anksioznoscu.
Kao da si opisala post kovid
Pa ja, a fuddo meni odmah srcani udar
Al znate utjesit zenu, svaka cast Dodje mi da odmah odem u hitnu.
Nemam, ni s panikom ni sa anksioznoscu.
Ma najvjerovatnije nije nista previse ozbiljno, suvise sj mlada za neke aman zaman komplikacije, a nemas ni istoriju ozbiljne bolesti.
Al trebas provjeriti, za svaki slucaj, nije se sa tim saliti.
Ja vicem pomanje sa pecurkama, et
Znao sam sta ce bit.