Pa i nije.
Cak je i pojeftino.
Moderator: VIP

uzmi onu hranu za macke, napravi im ko za sinijom u grazai i kad se pojavi rokni ga onom berettom sto imasFuddo wrote: 29 Mar 2021, 16:53 Zvao sam fatace rakuna
215 dolara sto ce doc
I plus 55 svaka zvijer koju uhvate
Ojebote

Pa dobro, to ja saosjećam s rodjom.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nemaš pojma. Rakun je to, a ne krmpotić. Opasno hajvanče.

Nisu, ali se za te macketine ne placa nikako, a kamo li' 'vako dobro :trljaruke

Cuj 150 godina. Eto oni izmislili rakuneFuddo wrote: 29 Mar 2021, 17:20 Ma mozda i nije rakun, vjeverica garant.
Al ovi su eksperti, kae 150 godina iskustva
Zovu se rakun rendjeri
Ojebli mamu
Cuj rakun rendjer

Ih. Sta je jedan rakun za snaznog muskarca.

Pa jest, mislim nije to neka aman zaman para za americki standard, al more fino zivit.greeneyes wrote: 29 Mar 2021, 17:22 Rodjak mi u Jueseju i bavi se krecenjem. Ka'e nevjerovatno koliko je to placeno. Ali fali mu Bosna-izludi. Ka'e strpit ce se jos koju godinu i eto ga nazad![]()
Poselami tog rođu i reci mu nek ne dolazi.greeneyes wrote: 29 Mar 2021, 17:22 Rodjak mi u Jueseju i bavi se krecenjem. Ka'e nevjerovatno koliko je to placeno. Ali fali mu Bosna-izludi. Ka'e strpit ce se jos koju godinu i eto ga nazad![]()

Pa jarane njemu dedo te azbahe fato a moj u posti radio. I ja bi njega zvao.Fuddo wrote: 29 Mar 2021, 17:20 Ma mozda i nije rakun, vjeverica garant.
Al ovi su eksperti, kae 150 godina iskustva
Zovu se rakun rendjeri
Ojebli mamu
Cuj rakun rendjer

Eee, đe je stalaža, a đe rakun. Ni slično.MunDzi wrote: 29 Mar 2021, 17:23Ih. Sta je jedan rakun za snaznog muskarca.
Nije mis pa da cikne i popne se na stolicu.
Evo kako ja, rastavila stare police u magazi, tj radtavila pola, a pola ostavila i popravila i sad imam manju stalazicu. U medjuvremenu satavljam novu stalazu metalnu kao sto su po skladistima.
Sve su to muski poslovi. Da imam rakuna do sad bi ga uhvatila i prodala kineskom restoranu.
A on jos uvijek smislja sta i kako.

Hoce Dofu da i drugi zaradeLaser wrote: 29 Mar 2021, 17:27Eee, đe je stalaža, a đe rakun. Ni slično.MunDzi wrote: 29 Mar 2021, 17:23
Evo kako ja, rastavila stare police u magazi, tj radtavila pola, a pola ostavila i popravila i sad imam manju stalazicu. U medjuvremenu satavljam novu stalazu metalnu kao sto su po skladistima.
Sve su to muski poslovi. Da imam rakuna do sad bi ga uhvatila i prodala kineskom restoranu.
Ne boji se Fudo rakuna, nego je gospodin. Bolje platit tim rakun-šinzerima nego se sa njima naganjivat.

Ma rokno bih ja njega, sam se nemrem uvuc u zid da ga udavim. Bas cu gledat sta ovi rade pa cu vam rec sta i kako.Laser wrote: 29 Mar 2021, 17:27Eee, đe je stalaža, a đe rakun. Ni slično.MunDzi wrote: 29 Mar 2021, 17:23
Ne boji se Fudo rakuna, nego je gospodin. Bolje platit tim rakun-šinzerima nego se sa njima naganjivat.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest