mah, repriza od prosle godineDuminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:39 Zato i rekoh do kraja Hefte.
Nego, bice opet zanimljivo hrvatsku pratiti tamo do pocetka sezone
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Ne kontam Kako npr citava Istra ne prelazi 100 Aktivnih a Rijeka skoro na 2 hiljade. Split 1600. Zagreb 1500.
Pula 80-85
Sta, hercegovci i balkanci prenose Virus a talijani,slovenci,austrijanci i nijemci ga ne donose u Istru.
Pula 80-85
Sta, hercegovci i balkanci prenose Virus a talijani,slovenci,austrijanci i nijemci ga ne donose u Istru.
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
neka, ova godina ce biti posrana svima, ukopat ce sve jos viseDuminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:48 Ne kontam Kako npr citava Istra ne prelazi 100 Aktivnih a Rijeka skoro na 2 hiljade. Split 1600. Zagreb 1500.
Pula 80-85
a ubrzo ce biti njima gdje su moji dragi bosanci, prodavat ce pastete na plazi
- Duminjo
- Urednik foruma

Ako uzmes da je dnevno u Sarajevu bilo 300 Novih. Za godinu Dana to je 109 hiljada.
Medjutim, Imunitet traje, Kaliko..6-8 mjeseci?
A i Ovaj prosjek od 300 je puno. Veliki su brojevi zadnjih Dana. Mahom je to bilo do 100 novih po danu.
Ugrubo, Mozda 10% sarajlija ima antitijela.
Koliko ljudi Zivi na cijelom Kantone? Pola mil?
A i Ovaj prosjek od 300 je puno. Veliki su brojevi zadnjih Dana. Mahom je to bilo do 100 novih po danu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Da je samo godina, lako bi miVrag wrote: 29 Mar 2021, 21:51neka, ova godina ce biti posrana svima, ukopat ce sve jos viseDuminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:48 Ne kontam Kako npr citava Istra ne prelazi 100 Aktivnih a Rijeka skoro na 2 hiljade. Split 1600. Zagreb 1500.
Pula 80-85
Ovo je citava decenija osla u havu
Ja cu biti zadovoljan ako ne mutira u nesta gore, i sve nas ne potare.
Ovo ostalo, poslovi, pare, pisajga, to se sve moze za malo vremena nadoknadit.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

Kad je kriza, svaka marka je golema. JbgVrag wrote: 29 Mar 2021, 21:51neka, ova godina ce biti posrana svima, ukopat ce sve jos viseDuminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:48 Ne kontam Kako npr citava Istra ne prelazi 100 Aktivnih a Rijeka skoro na 2 hiljade. Split 1600. Zagreb 1500.
Pula 80-85
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ovo nađoh na Yutubeu slušajuči Johnny Casha , svugdje je isto :
Pozdrav, govorim španjolski, moj engleski nije baš dobar, samo želim reći o ujakovoj smrti.
Danas je moj stric kojeg sam jako volio umro, umro je od Covida. bio je marljiv čovjek i dobro, bio je najsretnija osoba u obitelji. Na svakom obiteljskom okupljanju uvijek nam je ispričao šalu. Jednog dana prije smrti, borio se svom snagom, imao je galon kisika, tijekom jutra njegovo zasićenje bilo je 48%, što je značilo sigurnu smrt. Ali nastavio se boriti, popodne je imao saturaciju od 80%, što me jako obradovalo. Ali nesretno kad je sljedeći put moj ujak umro, pluća su mu bila 80% oštećena.
Moj ujak je ostavio djecu, borio se za svoj život svim snagama do kraja, jer je želio živjeti sa svojom obitelji, ali nažalost da je umro, ali uvijek će živjeti u našim srcima i uspomenama. Ako ovo čitate, ako ima člana obitelji koji se bori protiv ove bolesti. Borite se do kraja. Uvijek će postojati šansa da se njegova voljena osoba oporavi
. Podaci o postu: Za one koji ne vjeruju u koronavirus i nemaju člana obitelji koji se bori protiv ove bolesti, za one bez simptoma koji vjeruju da je nošenje maske dosadno i beskorisno. Nije vas briga za vaš život, a manje za živote drugih, osoba ne uči dok ne izgubi voljenu osobu. JOT Descansa en Paz / počivaj u miru.
Pozdrav, govorim španjolski, moj engleski nije baš dobar, samo želim reći o ujakovoj smrti.
Danas je moj stric kojeg sam jako volio umro, umro je od Covida. bio je marljiv čovjek i dobro, bio je najsretnija osoba u obitelji. Na svakom obiteljskom okupljanju uvijek nam je ispričao šalu. Jednog dana prije smrti, borio se svom snagom, imao je galon kisika, tijekom jutra njegovo zasićenje bilo je 48%, što je značilo sigurnu smrt. Ali nastavio se boriti, popodne je imao saturaciju od 80%, što me jako obradovalo. Ali nesretno kad je sljedeći put moj ujak umro, pluća su mu bila 80% oštećena.
Moj ujak je ostavio djecu, borio se za svoj život svim snagama do kraja, jer je želio živjeti sa svojom obitelji, ali nažalost da je umro, ali uvijek će živjeti u našim srcima i uspomenama. Ako ovo čitate, ako ima člana obitelji koji se bori protiv ove bolesti. Borite se do kraja. Uvijek će postojati šansa da se njegova voljena osoba oporavi
Ostalo je cutanje.
- Vrag
- Forum [Bot]
Ima tu i osoba koji se nisu testirali. Djevojka i familija su imali, nisu se testirali. Eh sad ti dodaj tome nasu masu gdje je sve uzrok propuh i lijek paracetamol. Vjerovatno je puno veca brojka od poznatih pozitivnih slucajeva. Pogotovo sada u ovom mahu.Duminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:55 Ako uzmes da je dnevno u Sarajevu bilo 300 Novih. Za godinu Dana to je 109 hiljada.
Ma ja kontam da ce onaj sto je vec prebolovo i poslije tih 8 mjeseci lakse osjetiti koronu.
- Vrag
- Forum [Bot]
Ma bit ce sigurno, ali ta njihova sovinisticka politika me nerviraFuddo wrote: 29 Mar 2021, 21:56Da je samo godina, lako bi miVrag wrote: 29 Mar 2021, 21:51
neka, ova godina ce biti posrana svima, ukopat ce sve jos vise
Ovo je citava decenija osla u havu
Ja cu biti zadovoljan ako ne mutira u nesta gore, i sve nas ne potare.
Ovo ostalo, poslovi, pare, pisajga, to se sve moze za malo vremena nadoknadit.
- Duminjo
- Urednik foruma

Bog i Sebija samo znaju situaciju/brojeve. Mozda ni Sebija ne zna..Vrag wrote: 29 Mar 2021, 22:06Ima tu i osoba koji se nisu testirali. Djevojka i familija su imali, nisu se testirali. Eh sad ti dodaj tome nasu masu gdje je sve uzrok propuh i lijek paracetamol. Vjerovatno je puno veca brojka od poznatih pozitivnih slucajeva. Pogotovo sada u ovom mahu.Duminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:55 Ako uzmes da je dnevno u Sarajevu bilo 300 Novih. Za godinu Dana to je 109 hiljada.
Ma ja kontam da ce onaj sto je vec prebolovo i poslije tih 8 mjeseci lakse osjetiti koronu.
Kako je evidencija vodjena, kako su radjeni testovi boga pitaj. Ono što je ocigledno a seka nece javno da kaze i zakuka je da fali medicinskog osoblja. I to puno fali.
- Vrag
- Forum [Bot]
Eh stisni pa zakukaj. Ali zena ima muda to joj se mora priznatiDuminjo wrote: 29 Mar 2021, 22:09Bog i Sebija samo znaju situaciju/brojeve. Mozda ni Sebija ne zna..Vrag wrote: 29 Mar 2021, 22:06
Ima tu i osoba koji se nisu testirali. Djevojka i familija su imali, nisu se testirali. Eh sad ti dodaj tome nasu masu gdje je sve uzrok propuh i lijek paracetamol. Vjerovatno je puno veca brojka od poznatih pozitivnih slucajeva. Pogotovo sada u ovom mahu.
Kako je evidencija vodjena, kako su radjeni testovi boga pitaj. Ono što je ocigledno a seka nece javno da kaze i zakuka je da fali medicinskog osoblja. I to puno fali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jedna od rijetkih zemalja koja se sacuvala ozbiljne katastrofe bila je Bosna.
Zatvorili sve, murija pratila, ljudi shvatili ozbiljnost situacije, prosli sa malo ulozenih sredstava ko grom.
I onda nastupa sranje, aj nije ovo nista, aj otvori sve, ajj propasce nam biznisi, kafane, marakane pizde materine...
Ljudi vicu, nemojte se zajebavat, nema te zdravstveni sistem za ozbiljnije zajebancije, jok, sta ti znas, pusCaj sve.
Jebote kolac okolo sve zatvoreno, raja dolazi u Bosnu da se provede, kako oni, en, nista nema.
I onda, sranje.
Sad je kasno, spasavaj sta mozes.
Gasi sve dvije hefte, nemas izbora.
Nemas vakcine, nemas bolnice da valja, gasi, i prati.
Skaci po svijetu, salji emisare, kupuj, lazi, petljaj, snalazi se kako znas, docepaj se milion vakcina, izbodi staro i hafifno, i dovi.
Nemas sta drugo sebi izmisljat.
Zatvorili sve, murija pratila, ljudi shvatili ozbiljnost situacije, prosli sa malo ulozenih sredstava ko grom.
I onda nastupa sranje, aj nije ovo nista, aj otvori sve, ajj propasce nam biznisi, kafane, marakane pizde materine...
Ljudi vicu, nemojte se zajebavat, nema te zdravstveni sistem za ozbiljnije zajebancije, jok, sta ti znas, pusCaj sve.
Jebote kolac okolo sve zatvoreno, raja dolazi u Bosnu da se provede, kako oni, en, nista nema.
I onda, sranje.
Skaci po svijetu, salji emisare, kupuj, lazi, petljaj, snalazi se kako znas, docepaj se milion vakcina, izbodi staro i hafifno, i dovi.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2876 times
- Been thanked: 23810 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma kakva kina i pm, to je smijesno.
Strpite se do juna, sva ce amerika bit izbodena i onda ce je slat svima.
Sad ne daju nikom nista, spasavaju sebe.
A kinez lovi u mutnom, kao spasioci.
Pa sto svoje ne bode?
Rus isti.
To su ba budale.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

Svako ima muda kad ima ledjaVrag wrote: 29 Mar 2021, 22:12Eh stisni pa zakukaj. Ali zena ima muda to joj se mora priznatiDuminjo wrote: 29 Mar 2021, 22:09
Bog i Sebija samo znaju situaciju/brojeve. Mozda ni Sebija ne zna..
Kako je evidencija vodjena, kako su radjeni testovi boga pitaj. Ono što je ocigledno a seka nece javno da kaze i zakuka je da fali medicinskog osoblja. I to puno fali.![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Ja razumijem svakoga ko nece da umre od gladi dok nas Forto, Dino, Bake i ostali jebu u zdrav mozak. Cak razumijem i ove ugostitelje. Nema ga ko nije naguzen od naše politikeFuddo wrote: 29 Mar 2021, 22:17 Jedna od rijetkih zemalja koja se sacuvala ozbiljne katastrofe bila je Bosna.
I onda, sranje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma ko je umro od gladi?Duminjo wrote: 29 Mar 2021, 22:28Ja razumijem svakoga ko nece da umre od gladi dok nas Forto, Dino, Bake i ostali jebu u zdrav mozak. Cak razumijem i ove ugostitelje. Nema ga ko nije naguzen od naše politikeFuddo wrote: 29 Mar 2021, 22:17 Jedna od rijetkih zemalja koja se sacuvala ozbiljne katastrofe bila je Bosna.
I onda, sranje.
Dozvolite da se obratimo
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2308 times
- Been thanked: 5633 times
A vidi ovo sranje , moj slucaj negativan ljecim upalu pluca i nemam mirisa a zavedan kao negativna osoba.Duminjo wrote: 29 Mar 2021, 21:35Bilo Duplo vise testiranih jer je bilo Duplo vise raje sa simptomima. Manje raje sa simptomima, manje testiranih.
Zadnja dva Dana pokazuju nesto Bolje, manje brojeve. Nadati se da ide na Dole.
Postavih i brojeve iz susjedstva zbog neloše situacije u hrvatskoj i sloveniji. Vidjecemo do kraja Hefte u kojem pravcu ide
Fuck you a friendly note to start the day
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Mogu se jedino odraditi interpolacije, tamna cifra je puno veća.
Kao što je čini mi se Havana pisao negdje, naš narod će inače doktoru tek kad mu duša hoće ne nos, iz raznih razloga, i razumljivih i nerazumljivih, kad je počeo prvi talas doktori su pisali svakog da je pozitivan, jer su se nadali finansijskoj pomoći Evrope, sad im ne pada na pamet da to rade.
Šute, da nebi dospjeli na crnu listu Evropske Unije, koja bi značila zabranu ulaska građana u istu i nedolazak stranaca i kapitala u BiH.
Čim se testiraš pozitivan moraš u karanten, a para nigdje. Ko će da radi, da zaradi da bi bilo hrane na stolu, da se plate lijekovi, ... Zato šutiš o simptomima i ideš na posao, nadaš se nije toliko ozbiljna situacija, da nećeš zaraziti nikog. Ima i onih maloumnih koji vjeruju da je ovo zavjera, da bolest nije toliko opasna.
I na kraju, ako završiš u bolnici, pokupiš neku bakteriju, koja je rezistentna na antibiotike, Allah rahmetile si...
Kao što je čini mi se Havana pisao negdje, naš narod će inače doktoru tek kad mu duša hoće ne nos, iz raznih razloga, i razumljivih i nerazumljivih, kad je počeo prvi talas doktori su pisali svakog da je pozitivan, jer su se nadali finansijskoj pomoći Evrope, sad im ne pada na pamet da to rade.
Šute, da nebi dospjeli na crnu listu Evropske Unije, koja bi značila zabranu ulaska građana u istu i nedolazak stranaca i kapitala u BiH.
Čim se testiraš pozitivan moraš u karanten, a para nigdje. Ko će da radi, da zaradi da bi bilo hrane na stolu, da se plate lijekovi, ... Zato šutiš o simptomima i ideš na posao, nadaš se nije toliko ozbiljna situacija, da nećeš zaraziti nikog. Ima i onih maloumnih koji vjeruju da je ovo zavjera, da bolest nije toliko opasna.
I na kraju, ako završiš u bolnici, pokupiš neku bakteriju, koja je rezistentna na antibiotike, Allah rahmetile si...