insomnia wrote: 25 Mar 2021, 08:01 Aaaa. Mislio si srbo udarit u mehko ali nisi znao da postoji behko
Ti bi u stranci napravio karijeru...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

insomnia wrote: 25 Mar 2021, 08:01 Aaaa. Mislio si srbo udarit u mehko ali nisi znao da postoji behko

Chloe wrote: 25 Mar 2021, 09:23 Dan nezavisnosti BiH sam provela u RS-u ... Borba za cjelovitu BiH i dalje traje, gora je od one ratne, a sve je manje heroja.
Shavtite me kako god hoćete al' mali ljudi ( dječica) sa svojim roditeljima u Kotor Varešu su me oduševila,
kao što me razočarao velikoj broj Bošnjaka pasivnih i prodanih duša.
Ne treba mrziti, ne treba zagovarati ništa loše al' se treba boriti za svoj identitet i svoju državu, obrazovanjem i svjesnošćuu ko si i šta si.
Dolaskom u Kotor Varoš, izabrala sam stati pred nekakav hotel sa baštom, kad kolegica veli da nećemo tu.... zaboravih, je li Sv. Sava ili Sv. Patar naziv hotela al' jes' neki svetac.![]()
I nisam se mogla oteti pitanju, da imamo hotel po nekom našem pejgamberu ( subhanallah ) koji je u skladu sa Islamom, kako bi Bošnjaci na to reagovali?!
Moja zamjerka tom mjestu je što vrijeme prolazi a nisu se potrudili ispisati stranice sa ratnim dešavanjima.
Meni je prvi haber tad bila pilana u kojoj su silovane djevojčice, djevojke, žene, nene ...
Sjedila sam sa ženom kojoj su bili otrgli bebu od par mjeseci a u prostoriji iza muža klali u međuvremenu.![]()
Kuća u Kotor Varošu koja i danas stoji, vlasnik neće da je renovira
j4XMF0Y.jpg

Ma vala, ako ćeš iskreno, ja ih mrzim, pa nek me nazivaju kako hoće.Chloe wrote: 25 Mar 2021, 09:23 Dan nezavisnosti BiH sam provela u RS-u ... Borba za cjelovitu BiH i dalje traje, gora je od one ratne, a sve je manje heroja.
Shavtite me kako god hoćete al' mali ljudi ( dječica) sa svojim roditeljima u Kotor Varešu su me oduševila,
kao što me razočarao velikoj broj Bošnjaka pasivnih i prodanih duša.
Ne treba mrziti, ne treba zagovarati ništa loše al' se treba boriti za svoj identitet i svoju državu, obrazovanjem i svjesnošćuu ko si i šta si.
Dolaskom u Kotor Varoš, izabrala sam stati pred nekakav hotel sa baštom, kad kolegica veli da nećemo tu.... zaboravih, je li Sv. Sava ili Sv. Patar naziv hotela al' jes' neki svetac.![]()
I nisam se mogla oteti pitanju, da imamo hotel po nekom našem pejgamberu ( subhanallah ) koji je u skladu sa Islamom, kako bi Bošnjaci na to reagovali?!
Moja zamjerka tom mjestu je što vrijeme prolazi a nisu se potrudili ispisati stranice sa ratnim dešavanjima.
Meni je prvi haber tad bila pilana u kojoj su silovane djevojčice, djevojke, žene, nene ...
Sjedila sam sa ženom kojoj su bili otrgli bebu od par mjeseci a u prostoriji iza muža klali u međuvremenu.![]()
Kuća u Kotor Varošu koja i danas stoji, vlasnik neće da je renovira
j4XMF0Y.jpg

Kakvi ki takva vlast.Taare wrote: 25 Mar 2021, 13:30
Ma vala, ako ćeš iskreno, ja ih mrzim, pa nek me nazivaju kako hoće.
da sam ja vlast, druga bi se pjesma pjevala.

Ma to se znalo. Čudan smo narod, da ne kažem glup.Chloe wrote: 25 Mar 2021, 13:58 Čitaj forume, društvene mreže, komentare po portalima ... Pobjeđuju nas intelektualno, a mi nasjedamo.

Al-Ahmadi istakao da ove godine svjedoči pokretanju programa donacije hurmi izuzetnog kvaliteta.

Aaaa ,potencija valjda

Moze li se od hurmi rakija napraviti ?MorningStar wrote: 30 Mar 2021, 16:04 Evo stize pomoc masalaa
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kraljev ... /210330096
Al-Ahmadi istakao da ove godine svjedoči pokretanju programa donacije hurmi izuzetnog kvaliteta.

Iftariće valjda i članovi velike četvorke,pardon trojke ,nije se valjda Dinokio odrekao Islama .Beni wrote: 30 Mar 2021, 16:24 Sad će svakako ramazan pa da se ima za organizovanje kolektivnih iftara jer to je sve što SDA može organizovati!!

Evo citam u ratu se pravila - zvali je "sidiki" il nes tako , dobro rece hurija zale se da boli glava od njeBeni wrote: 30 Mar 2021, 16:19Moze li se od hurmi rakija napraviti ?MorningStar wrote: 30 Mar 2021, 16:04 Evo stize pomoc masalaa
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kraljev ... /210330096

Mislim da je uvazena ministrica turkovic izdejstvovala ovu posiljku krucijalne pomoci

Ma da.. Na njoj se vidi da je poguzija.MorningStar wrote: 30 Mar 2021, 16:33Mislim da je uvazena ministrica turkovic izdejstvovala ovu posiljku krucijalne pomoci![]()
Da vidimo sta ce kuvaJcani da posalju ? Mozda ikara kakvog![]()