Mene je stid iskreno kad vidim ovog ovo je jos samo jedna od izjava..
Ne znam kako on do premijera dode
Moderator: Krokodil Behko

Mene je stid iskreno kad vidim ovog ovo je jos samo jedna od izjava..

Kvaka je u tome sto ovi slucajevi nisu primjeceni kod osoba starijih od 55 godina odatle i ta preporuka a oni su je najvise i primali. Pa tako imas milione vakcinisanih i desetine slucajeva. Ovo malo omladine sto je primilo AZ su uglavnom medicinski radnici o vecina zrtava i jeste medju njima.vila wrote: 30 Mar 2021, 22:47Da je zanemarivo mali ne bi oni obustavljaliMunDzi wrote: 30 Mar 2021, 22:41
Pa kad procitas nus pojave andola, nikad ga ne bi popio.
Zar broj slucajeva nije u granicama tolerancije tj zanemarivo mali u odnosu na broj vakcinisanih?
A opet s druge strane
Imas ogroman broj cijepljenih u isto vrijeme pa bi i broj tih nuspojava mogao prividno biti velik (cujemo za svaku) .to jest cini nam se velik
Ne znam....nisam pametna ali ipak ne bih AZ
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ta glavna za lijekove je rekla i da je Remdesivir dobar i siguran pa se na kraju pokazalo da je haman pa beskoristan a hoce i bubreg otkazati.

Pa to nesto sad ko pogrdno?

Ne znam, kod Engleza nema tromboze.insomnia wrote: 30 Mar 2021, 22:56Ta glavna za lijekove je rekla i da je Remdesivir dobar i siguran pa se na kraju pokazalo da je haman pa beskoristan a hoce i bubreg otkazati.Fuddo wrote: 30 Mar 2021, 22:51
En, ona glavna za lijekove u evropi kaze da nema nikakve veze sa vakcinacijom.
Ljudi istrazili sve i jedan slucaj.
Jbt pazi liste zemalja koje su ili suspendovale ili ogranicile dob za AZ vakcinu. Svedska (vakcina je britansko svedska), Norveska, Danska, Finska, Francuska, Njemacka, Kanada.
Ove skandinavske su odmah odjebale preporuku EMA. Francuzi i Nijemci su krenuli vakcinisati i eto sada je daju samo starijim od 55

Lazu ba, kriju.Fuddo wrote: 30 Mar 2021, 23:12Ne znam, kod Engleza nema tromboze.insomnia wrote: 30 Mar 2021, 22:56
Ta glavna za lijekove je rekla i da je Remdesivir dobar i siguran pa se na kraju pokazalo da je haman pa beskoristan a hoce i bubreg otkazati.
Jbt pazi liste zemalja koje su ili suspendovale ili ogranicile dob za AZ vakcinu. Svedska (vakcina je britansko svedska), Norveska, Danska, Finska, Francuska, Njemacka, Kanada.
Ove skandinavske su odmah odjebale preporuku EMA. Francuzi i Nijemci su krenuli vakcinisati i eto sada je daju samo starijim od 55
Uzmite ruske, staS mu sad.

Prijavljuju, samo treba potraziti - ali kazu da se prijavi svega 1%.