Nemam dvostruke aršine, nego ne razumiješ ono što sam napisao. Možda je bilo nejasno napisano.Lavlje_srce wrote: 31 Mar 2021, 22:36 Imas dvostruke standarde. Nedavno si meni govorio da idem s tobom obici KC i tvog rodjaka koji radi 1.5 smjenu i pada s nogu jer nema osoblja. Danas si stigao do potpuno oprecnog zakljucka - da niko nema blage veze s bilo cim i cak si otisao toliko daleko da izjavis da 'ubijaju ljude'. Bilo je takvih (ukljucujuci pojedine ljekare) u Cemerici na pocetku pandemije. Opet kazem, protiv sam respiratora, ali ne sumnjam ni trenutka da je to bila zadnja opcija kad je vec bio jako los.
što se tiče posla, neka rade. Svjesno su birali i izabrali tu profesiju.
Sad kad sjednem sa rođacima, žale se kako im je kuko navaljo nekog nestručnog kadra pa rade i za njih.
To je njihov problem.
U prethodnim postovima sam govorio u kcus-u i onome što se dešava na istom.
Dakle, ne o ukc tuzla.
Ovo je jedini razlog zbog kojeg ih ne možeš teretiti na sudu. Barem ne u ovom trenutku.
ali, ako su onomad osuđeni oni koji su pravili vakcine, možda će jednog dana biti osuđeni i ovi koji liječe ljude koristeći neke smjernice iako ima dovoljno stručnjaka koji kažu da te metode često završavaju fatalno.
ovonne kaže forumaš taare, niti dino iz stvarnog života, nego struka.