Kaze ja sama a vi svi
Ko se okrene izbaacit cu ga itd itd.Maske na glavu, nema koristrnja mobitela. Ono bas disciplina, nisam znao da i takav psiholog moze biti, haman se ti vojnicki razlikuju od onih psihologa za civile
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pomagaj kako znaš i umiješ. More hodža, more pop, daj šta daš samo da se kutarišem belaja.

Vecini psihologa zapravo i treba terapija.Mutevelija wrote: 28 Mar 2021, 03:05 Ja sam imao predpostavku da psiholozi ono moraju biti stalozeni i smireni, kad jest sipak kad smo popunjavali formulare u vojsci i sad radimo onaj psiho test, kad se zenska nadera.
Kaze ja sama a vi svine mogu se ja sa vama nadvikivat.
Ko se okrene izbaacit cu ga itd itd.Maske na glavu, nema koristrnja mobitela. Ono bas disciplina, nisam znao da i takav psiholog moze biti, haman se ti vojnicki razlikuju od onih psihologa za civile![]()

I kuda bas za Lejletul Berat kad je noć sudbine

NE znam kontam sto je vojska pa mora glumit strogoćuMunDzi wrote: 28 Mar 2021, 03:17Vecini psihologa zapravo i treba terapija.Mutevelija wrote: 28 Mar 2021, 03:05 Ja sam imao predpostavku da psiholozi ono moraju biti stalozeni i smireni, kad jest sipak kad smo popunjavali formulare u vojsci i sad radimo onaj psiho test, kad se zenska nadera.
Kaze ja sama a vi svine mogu se ja sa vama nadvikivat.
Ko se okrene izbaacit cu ga itd itd.Maske na glavu, nema koristrnja mobitela. Ono bas disciplina, nisam znao da i takav psiholog moze biti, haman se ti vojnicki razlikuju od onih psihologa za civile![]()
Pola ih je na prozaku.
Nisu oni nikakvi nadljudi.

Šta je šala, a šta zlostavljanje?Melek wrote: 28 Mar 2021, 05:30 Mene zanima jedan fenomen, u principu jako vidljiv i na ovom forumu. Kad se neko našali i to se čisto i iskreno našali šaljivim nekim postom bez da ide na to da uvrijedi nekoga i taj post uopšte nema elemenata bilo kakve uvrede ili provokacije a onda se iznebuha pojavi neka kreatura koja na sve to odgovori iz čista mira vrijedjanjem, ničim izazvanim verbalnim napadima i izljevima neke čudne mržnje. Ok, razumijem da se tu radi o nekoj zadrigloj mentalnoj nemani ali ne razumijem poriv i psihološku definiciju svega toga. Kako definisati kretena/kretenušu iz tog nekog ugla?

To vas učim strpljenju i poštovanju terminaFuddo wrote: 28 Mar 2021, 01:59 Otvori ordinaciju pet minuta i odmah zatvori,
Necemo nikad na red doc
Ima, navalili Makedonci i bez zakazivanja. Neki rođaci bili, pre par dana, vakcinisali se, sve ok prošlo.

JesiVeca wrote: 02 Apr 2021, 02:40 ...Srculence, jesam li ja bas toliko luda, pjana, nadrogirana i losa?![]()
Zavisi od osobe kako ih doživljava. Nekima deluju stimulativno i one gde pravi budalu od sebe ali bitno da je drugima smešan, tako da on to tako ne rezimira. Neko piše na određenim temama kako bi bio zapažen od strane nekih osoba sa kojima deli slična interesovanja i bio nagrađen kojom reakcijom. Nekom nije ni bitno hoće li dobiti reakciju, već da iznese šta je naumio. Neko tragično doživljava ukoliko ne naiđe na podršku u vidu reakcija na nešto što je postavio.Mutevelija wrote: 02 Apr 2021, 02:20 Srcule sta mislis o reakcijama sto dajemo jedni drugima na postove, imaju li one nekakav stimulativan doprinos da neki forumas pise vise postova?
Podsjećaju li te kao na ocjene u školi?

Znao sam da neki đavo ima sa njima i da utiču na mozak, nekako kao da povećaju unos razine dopamina.srculence7 wrote: 02 Apr 2021, 02:44Zavisi od osobe kako ih doživljava. Nekima deluju stimulativno i one gde pravi budalu od sebe ali bitno da je drugima smešan, tako da on to tako ne rezimira. Neko piše na određenim temama kako bi bio zapažen od strane nekih osoba sa kojima deli slična interesovanja i bio nagrađen kojom reakcijom. Nekom nije ni bitno hoće li dobiti reakciju, već da iznese šta je naumio. Neko tragično doživljava ukoliko ne naiđe na podršku u vidu reakcija na nešto što je postavio.Mutevelija wrote: 02 Apr 2021, 02:20 Srcule sta mislis o reakcijama sto dajemo jedni drugima na postove, imaju li one nekakav stimulativan doprinos da neki forumas pise vise postova?
Podsjećaju li te kao na ocjene u školi?
U suštini, većina prati ko mu je dao reakciju, za šta i kakve mu reakcije daje pa uzvraća istom merom ili slično. To čak i ja nekad radim, da ne pomisle ljudi da neću da ih podržim,... Ako nekad preskočim nekog, ne zamerite, uspavala sam se sigurno![]()

Mutevelija wrote: 02 Apr 2021, 02:40JesiVeca wrote: 02 Apr 2021, 02:40 ...Srculence, jesam li ja bas toliko luda, pjana, nadrogirana i losa?![]()
Da skratimo i olaksamo![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest