Ovo je samo da te obavijestim da je ovo moje zadnje obrcanje tebi.
Ides na ignore.

Moderator: Krokodil Behko
Ejebemu misa
Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikomMunDzi wrote: 02 Apr 2021, 20:52Pa normalno je to da se bojis.
Ali aBda bices dobra.
Uzmi u obzir sljedece.
Koliko god da cujemo lose vijesti, ipak daleko vise cujemo dobre vijesti o ljudima koji su se oporavili, a jos vise onih koji nisu ni osjetili neke posebne poteskoce dok su ga prebolovali.
Dakle samo pozitivan stav i guraj naprijed.![]()
Dobro ti je rekla Shadow.XoKli wrote: 02 Apr 2021, 20:46 Par dana me fata crvenilo i vrućina u licu, čelo normalna temp. , dok lice gori... Šta moRe bit'? Imam i ovaj brzi antigen test, kontam da se testiram.
Kako znas?
vila wrote: 02 Apr 2021, 21:05Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikomMunDzi wrote: 02 Apr 2021, 20:52
Pa normalno je to da se bojis.
Ali aBda bices dobra.
Uzmi u obzir sljedece.
Koliko god da cujemo lose vijesti, ipak daleko vise cujemo dobre vijesti o ljudima koji su se oporavili, a jos vise onih koji nisu ni osjetili neke posebne poteskoce dok su ga prebolovali.
Ovi sa laganim simpromima ne dolaze bas
Ali da...ipak je puno vise onih koji dobro produ
Ovo su savjeti Profesora sa 4 specijalizacije koji se ovim bavi od samog pocetka:vila wrote: 02 Apr 2021, 21:05Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikom
Hoce li jedan selfie da postavimvila wrote: 02 Apr 2021, 21:05Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikomMunDzi wrote: 02 Apr 2021, 20:52
Ali aBda bices dobra.
Uzmi u obzir sljedece.
Ne smijes tako razmisljati.vila wrote: 02 Apr 2021, 21:05Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikomMunDzi wrote: 02 Apr 2021, 20:52
Ali aBda bices dobra.
Uzmi u obzir sljedece.
Sad me treba oraspolozit i zaposlit mi misli
Zdrava ko drenMunDzi wrote: 02 Apr 2021, 21:14Ne smijes tako razmisljati.vila wrote: 02 Apr 2021, 21:05
Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikom
Ako si generalno relativno zdrava bez nekih vecih problema kao sto su secer, pritisak, astma, srce, itd....ne trebas se poistovjecivati sa ljudima koji su imali teze klinicke slike.
U takvoj si profesiji da gledas najteze slucajeve.
A masa laganih slucajeva po kucama odboluju i ne znas ni da su bili bolesni.
I tih laganih slucajeva je hvala bogu daleko vise.
Hvala tiLavlje_srce wrote: 02 Apr 2021, 21:09Ovo su savjeti Profesora sa 4 specijalizacije koji se ovim bavi od samog pocetka:vila wrote: 02 Apr 2021, 21:05Meni je problem sto sam ja stalno vidala ljude sa tezom slikom