Nek rum zaradi na toj guzici, pa ti platiZagorka wrote:ja samo znam da je mene sramota gledati u Rumovu guzicu pa sve zakrećem glavu kad pišem postove i uhvatila me ova lijeva strana vrata,i ko će meni sad hećima platiti

Rum, halali

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Nek rum zaradi na toj guzici, pa ti platiZagorka wrote:ja samo znam da je mene sramota gledati u Rumovu guzicu pa sve zakrećem glavu kad pišem postove i uhvatila me ova lijeva strana vrata,i ko će meni sad hećima platiti
sto ti je privatnik, ni zdravstveno nece sebi uplatitiZagorka wrote:ja samo znam da je mene sramota gledati u Rumovu guzicu pa sve zakrećem glavu kad pišem postove i uhvatila me ova lijeva strana vrata,i ko će meni sad hećima platiti
Julia-Klara wrote:sto ti je privatnik, ni zdravstveno nece sebi uplatitiZagorka wrote:ja samo znam da je mene sramota gledati u Rumovu guzicu pa sve zakrećem glavu kad pišem postove i uhvatila me ova lijeva strana vrata,i ko će meni sad hećima platiti
Zagorka wrote:sjetila sam se kad ću odštetu tražiti,taman
![]()
Rume,bil' se ženio![]()
senf,pupak,te stvari........
Sheval pozlatila ti seSheval wrote:Adacta je ljudina koji je znao ophoditi s ljudima.
Čovjek na mjestu,koji me je uvijek znao kulturno upozoriti kada bih prenaglio.
Lagano,mirno,diskretno,preko pp-a.
Bez drame.
Ali danas ne prolaze takvi kao adacta,danas prolaze drvosječe.
Adacta,živ i zdrav bio,i svako dobro![]()
Tigris wrote:kakav li je taj gosp. Strelok sa avaza![]()
![]()
![]()
![]()
Ali je vrlo moguce da jeste. Znam iz vlastitog iskustva. Da nije tako kako jeste (spamanje bez kraja i konca na granici vrijedjanja) koje nekima prolazi bez ikakvog problema, vjerovatno bih mnogo vise pisala na forumu. Ovako sam 'sigurna' samo na Religiji. I eventualno na Muzici, ali i tu moram postati obazrivo. To je moje iskustvo, i sigurna sam da nisam jedina. Ne da se svakome 'dokazivati' lokalnom Klubu spamerica/spamera, valjda se na forum dolazi da se opustimo i odmorimo. Svi valjda imamo zivot van foruma. Ali ako moras hodati kao po jajima da ne bi naletjela na malicioznost/spam, onda ne vrijedi, ne da se covjeku.Maja wrote: Ako se desi da nekog nema na forumu, nemojte odmah pomisliti da je za to odgovoran neko s foruma, pobogu