Jutroo
Kako siii
Moderator: VIP

8 spratgreeneyes wrote: 05 Apr 2021, 09:55 Evo jos jedan covjek se frljuknuo sa zgrade u sigurnu smrt. Nije dobro

Tugo moja.

Tako ce nam i biti kad nas zatvore jer se necemo cijepiti. Glumicemo Nelsona Mandelu i Aung San Suu Kyi.

Kako kad je pisao na forumu da nije nosio masku? Pogledaj zadnje postove.Lavlje_srce wrote: 05 Apr 2021, 10:14Tugo moja.![]()
Kaze na klipovima da je non-stop nosio masku i dezinficijens sa sobom. Masku nije skidao ni kad su setali Vilsonovim.![]()

Jesmo.XoKli wrote: 05 Apr 2021, 10:27Kako kad je pisao na forumu da nije nosio masku? Pogledaj zadnje postove.Lavlje_srce wrote: 05 Apr 2021, 10:14Tugo moja.![]()
Kaze na klipovima da je non-stop nosio masku i dezinficijens sa sobom. Masku nije skidao ni kad su setali Vilsonovim.
Jesi li 100% sigurna da je to on?

Ne znam ko će ga znatiLavlje_srce wrote: 05 Apr 2021, 10:14Tugo moja.![]()
Kaze na klipovima da je non-stop nosio masku i dezinficijens sa sobom. Masku nije skidao ni kad su setali Vilsonovim.![]()

Treba, ali ne zove se kucni zatvor zatvorom slucajno.

I meni.lilith1 wrote: 05 Apr 2021, 10:31Ne znam ko će ga znati
Ali eto valjda je htjela obdukciju ali nisu htjeli oni
Meni je najvise djece žao

Vidi o tom po tom. Rekla sam već da razumijem ako je to njen ventil i da je ljuta i ogorcena i to želi podjeliti sa ostatkom svijeta tu nepravdu koja joj je nanesena.Lavlje_srce wrote: 05 Apr 2021, 10:38I meni.lilith1 wrote: 05 Apr 2021, 10:31Ne znam ko će ga znati
Ali eto valjda je htjela obdukciju ali nisu htjeli oni
Meni je najvise djece žao
Ona je lavica. Jesi vidjela - nisu je samo na forumu pitali kako moze snimati TikTok klipove u ovom trenutku, pa je pokazala tablete koje guta u medjuvremenu.

Ja sam mentalno nespreman, priznajemLavlje_srce wrote: 05 Apr 2021, 10:32Treba, ali ne zove se kucni zatvor zatvorom slucajno.![]()
No drzim da je sve stvar mentalne spremnosti.

Postoje prepoznate faze kod nenadanog gubitka voljene osobe:

Znam ja to lavlje imala sam i ja gubitak u životu i ove faze što si napisala su istinite. Svako ima svoj mehanizam i to zavisi i od godina u kojima covjek bude kad mu se to zadesi pa redoslijed ovih faza se tako i mjenja.Lavlje_srce wrote: 05 Apr 2021, 10:51Postoje prepoznate faze kod nenadanog gubitka voljene osobe:
- sok (covjek je na automatskom pilotu, ponasa se kao da se nista nije desilo)
- denial iliti poricanje (i dalje um nije sposoban prihvatiti gubitak, pa se covjek smije i jos nije svjestan nicega)
- bijes i sram (ona je trenutno u ovoj fazi)
- bolovanje zbog gubitka (ova faza je naravno najteza)
- prihvatanje (nove stvarnosti bez voljene osobe)
![]()