A meni je @pizzaro djelovao kao kuler.

Kako se covjek zna prevariti.

Sta ti mislis o igrackama u keksu Shadow-hanuma?

Moderators: spacebound, Duminjo
A meni je @pizzaro djelovao kao kuler.
Zar se ti das prevarit?Lavlje_srce wrote: 06 Apr 2021, 09:22A meni je @pizzaro djelovao kao kuler.![]()
Kako se covjek zna prevariti.![]()
Sta ti mislis o igrackama u keksu Shadow-hanuma?![]()
Desi se i najboljima.Shadow wrote: 06 Apr 2021, 09:27Zar se ti das prevarit?
Nisam ovdje da mislim![]()
Mada igracke su suvisne sa pravim. Toliko znam.
Ja ne, bogumi. Ne koristim ni seks, a kamoli igrackeLavlje_srce wrote: 06 Apr 2021, 09:18 Nego @Koraci i @pizzaro, koristite li vi igracke u seksu?
Ako da, zasto da?![]()
Ako ne, zasto ne?![]()
Ne podrazumijeva. Visokouspjesni muskarci mogu biti blago submisivni u seksu, bas kao sto je osobina krkana zenu po svaku cijenu (pa i u ovom aspektu zivota) izdominira.Mutevelija wrote: 06 Apr 2021, 09:27 Al sta se lavlje podrazumijeva sad pod submisivnosti, meni to kad on usisava pere prozore masira joj tabane pegla.
A sta ako je krkan submisivamLavlje_srce wrote: 06 Apr 2021, 09:33Ne podrazumijeva. Visokouspjesni muskarci mogu biti blago submisivni u seksu, bas kao sto je osobina krkana zenu po svaku cijenu (pa i u ovom aspektu zivota) izdominira.Mutevelija wrote: 06 Apr 2021, 09:27 Al sta se lavlje podrazumijeva sad pod submisivnosti, meni to kad on usisava pere prozore masira joj tabane pegla.![]()
Sta fali seksu?
Ma vi sibilu uopste ne znate, ona se zahebava, i nije zlonamjerna i ne pise tako da nekog uvrijedi. Jednostavno napise prvo sto joj kroz misli proleti, bez filtera. Ja daleko vise volim takve ljude nego laznu finocu. A sibi znam za prave, i znam da ustvari nista lose nit je mislila nit htjela napisati.Koraci_u_noci wrote: 06 Apr 2021, 09:15 Ne branim nikog, mozda je i piza ostrije reagovao, al ova sibila k'o padobranac uleti, nit gleda kome se obraca, nit zna tog drugog i njegov stil i bzze dize tenzije. K'o da Lavljem i treba iko da je brani, pih
Lavlje_srce wrote: 06 Apr 2021, 09:29Desi se i najboljima.Shadow wrote: 06 Apr 2021, 09:27Zar se ti das prevarit?
Mada igracke su suvisne sa pravim. Toliko znam.![]()
Tako je.Cim je potrebna mehanizacija, nesto tu ne stima.
![]()
Ne mora se pretvarati. Ima naoko muskarcina koji su Medice u dusi.Mutevelija wrote: 06 Apr 2021, 09:34A sta ako je krkan submisivamto mi je nekako ironicno.
Ali nije nemoguce.
Ono kao pretvara se.
Nekad davno kad je tek poceo neki erotski nocni program, bila reklama i demonstracija za tzv. "VIP" aparat, ustvari pumpa za cunu. I pricam ja to rodjaku, kaze on i sta stvarno mu se od toga digne? Reko jest, pumpa neka na vakuum, ali sam vidio da stavi i gumeni prsten da mu drzi erekciju.Lavlje_srce wrote: 06 Apr 2021, 09:29Desi se i najboljima.Shadow wrote: 06 Apr 2021, 09:27Zar se ti das prevarit?
Mada igracke su suvisne sa pravim. Toliko znam.![]()
Tako je.Cim je potrebna mehanizacija, nesto tu ne stima.
![]()
Vidjećeš kad probaš
Ma lako cemo za mene, neka ti meni hvala Bogu sve znas (sa onim nekim pink mobilnim aparatima
Dominacija je neminovnostLavlje_srce wrote: 06 Apr 2021, 09:33Ne podrazumijeva. Visokouspjesni muskarci mogu biti blago submisivni u seksu, bas kao sto je osobina krkana zenu po svaku cijenu (pa i u ovom aspektu zivota) izdominira.Mutevelija wrote: 06 Apr 2021, 09:27 Al sta se lavlje podrazumijeva sad pod submisivnosti, meni to kad on usisava pere prozore masira joj tabane pegla.![]()
Čim pitaš, ne mora značiti da će biti lako
Ono je tito za žene. makarije čudotvorac stvarnog života.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests