SDA

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3958 times
Been thanked: 2981 times
Status: Offline

Re: SDA

Post by Pasaga » 26 Mar 2021, 19:19

ironman wrote: 26 Mar 2021, 15:26
Taare wrote: 26 Mar 2021, 15:18 Glupost na kub. Al haj, kao što rekoh, poštujem svačiji izbor.
Nego da utvrdimo do kraja.
A koje je tvoje stajaliste?
Sta zagovaras?
Vojnu neutralnost? :valja
Ili da se priklonimo majcici ruslani ? :valja
Ako ti nije zahmet napisi.
I postujem i ja tvoj izbor.
toga nema,odavno,to je samo taki supljak
pojede te maca ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 06 Apr 2021, 20:54

Sto su navalili na sebiju kontraefekat Ce ih stici :oo

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Post by MorningStar » 06 Apr 2021, 20:57

bosnjakinja wrote: 06 Apr 2021, 20:54 Sto su navalili na sebiju kontraefekat Ce ih stici :oo
Nemogu oni nista prvoj u Bosnjaka , ona vodi najbolji klinicki i spasava ljude sa respiratorima od maline koji su super. Ona za premijerku abd , bakir nas beg u predsjednistvo a mlati gazija zahiragic da bude ministar obrazovanja i sporta.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10451 times
Been thanked: 12318 times

Post by Krokodil Behko » 06 Apr 2021, 21:58

Znači, poruka današnjih protesta, da se promijene vlade FBiH i BiH.
Evo, ako je bilo ko od protestanata, imao plan kako to da uradi, ja se naguzim svim ostalim.

Pa prema tome, koja je svrha protesta i masovnog kršenja pandemijskih mjera?

Evo šta je bio razlog. Danas je godišnjica, čuvenih antiratnih protesta u SA 1992. Ono kad je u Podrinju već bilo pobijeno na hiljade ljudi, a u Sarajevu se digla (ista ovako promišljena i alava) opozicija, kobajagi protiv rata. Niški snajperisti su im, na Vrbanja mostu, vrlo brzo približili realnost. Pobiše Suadu i Olgu, ostali pobacaše Titine slike i razbježaše se.

Ovo je isto to.
Svi znamo da je nabavka vakcina blokirana od strane Dodika, a Čović je najmanje pet puta prijetio i ucjenjivao oko vakcina.

I šta sad narod hoće? Da napadnem na SDA, koji se realno, ipak sam nosi s ovim agresdorima?
j.... mater Karadžiću, što nije pobio ove retardirane balije. Govna.

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar » 06 Apr 2021, 22:02

Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 21:58 Znači, poruka današnjih protesta, da se promijene vlade FBiH i BiH.
Evo, ako je bilo ko od protestanata, imao plan kako to da uradi, ja se naguzim svim ostalim.

Evo šta je bio razlog. Danas je godišnjica, čuvenih antiratnih protesta u SA 1992. Ono kad je u Podrinju već bilo pobijeno na hiljade ljudi, a u Sarajevu se digla (ista ovako promišljena i alava) opozicija, kobajagi protiv rata. Niški snajperisti su im, na Vrbanja mostu, vrlo brzo približili realnost. Pobiše Suadu i Olgu, ostali pobacaše Titine slike i razbježaše se.

Ovo je isto to.
Svi znamo da je nabavka vakcina blokirana od strane Dodika, a Čović je najmanje pet puta prijetio i ucjenjivao oko vakcina.

I šta sad narod hoće? Da napadnem na SDA, koji se realno, ipak sam nosi s ovim agresdorima?
Tako je znamo da SDA brani Bosnjake od Dodika a on neda vakcine sa Covicem, isto kao sto su namjestili pricu oko respiratora koji su odlicni i kojim Sebilja spasava narod na ukc.

Treba zabraniti ove proteste i zvati specijalce da biju - jel stid da se protestuje a sda je nam sve dala !

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 06 Apr 2021, 22:09

MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 22:02
Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 21:58 Znači, poruka današnjih protesta, da se promijene vlade FBiH i BiH.

Ovo je isto to.

Tako je znamo da SDA brani Bosnjake od Dodika a on neda vakcine sa Covicem, isto kao sto su namjestili pricu oko respiratora koji su odlicni i kojim Sebilja spasava narod na ukc.

Treba zabraniti ove proteste i zvati specijalce da biju - jel stid da se protestuje a sda je nam sve dala !

Pa i treba porazbijati govna.
Sad ubaci još koji trol. Ionako samo trolaš po političkim temama. Tvoiji su postovi besmisleni.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 06 Apr 2021, 22:13

MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 20:57
bosnjakinja wrote: 06 Apr 2021, 20:54 Sto su navalili na sebiju kontraefekat Ce ih stici :oo
Nemogu oni nista prvoj u Bosnjaka , ona vodi najbolji klinicki i spasava ljude sa respiratorima od maline koji su super. Ona za premijerku abd , bakir nas beg u predsjednistvo a mlati gazija zahiragic da bude ministar obrazovanja i sporta.
pa radi najbolje od sebe sto moze,do jucer ste svi kritikovali doktore i njihove kuverte,i dva radna mjesta sad odjednom oni revolicionari :valja

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar » 06 Apr 2021, 22:13

Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 22:09

Sad ubaci još koji trol. Ionako samo trolaš po političkim temama. Tvoiji su postovi besmisleni.
Tako je i ja se slazem , treba to tuci odma tako se dizu protiv onih koji su odbranili bosnu ! I da dodam da nadam se mladom gaziji zahiragicu da ce uskoro da preuzme kormilo u bosnjaka a znamo da je osigurao dzumu na fakultetu.

Ja ne razumijem zasto mislis da trolam ja sam u potpunosti shvatio koliko je sda bitna i drzavotvorna i kad god mi se ukaze prilika evo kovertom glasam da vam bude bolje koji imate stalno prebivaliste tamo !

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 06 Apr 2021, 22:22

MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 22:13

Tako je i ja se slazem , treba to tuci odma tako se dizu protiv onih koji su odbranili bosnu ! I da dodam da nadam se mladom gaziji zahiragicu da ce uskoro da preuzme kormilo u bosnjaka a znamo da je osigurao dzumu na fakultetu.

Ja ne razumijem zasto mislis da trolam ja sam u potpunosti shvatio koliko je sda bitna i drzavotvorna i kad god mi se ukaze prilika evo kovertom glasam da vam bude bolje koji imate stalno prebivaliste tamo !

Cilj protesta je bio promjena Vlada FBiH i BiH.
Ukoliko imaš konkretan plan, kako se to može uraditi, ima smisla da napišeš odgovor.
Ukoliko će opet biti samo sarkazam, na neki konkretan post, koji je smisao i kako bismo to nazvali?

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar » 06 Apr 2021, 22:29

Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 22:22

Ukoliko imaš konkretan plan, kako se to može uraditi, ima smisla da napišeš odgovor.
Ukoliko će opet biti samo sarkazam, na neki konkretan post, koji je smisao i kako bismo to nazvali?
To se ne moze uraditi i to je bacanje prasine u oci i unosenje smutnje medju bosnjake.

To je moje misljenje.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 06 Apr 2021, 22:39

MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 22:29
Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 22:22

To se ne moze uraditi i to je bacanje prasine u oci i unosenje smutnje medju bosnjake.

To je moje misljenje.

Znači, nema plana?
To su znala i ova goveda danas, na demonstracijama, pa prema tome, milicijo postupi po naređenju i ubij govno u njima. Koji su oni q, da se ne pridržavaju mjera, šire virus, itd? Mada, virus koji oni imaju, mnogo je opasniji od korone.

Tu je i očita pripomoć MZ. Ližu muda Čoviću i Dodiku, a kod nas bi vašerili i kobajagi uvodili demokratiju.
Trebam li vjerovati, da cijela EU, NATO i USA, ne mogu ništa ovoj dvojici genocidaša?

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar » 06 Apr 2021, 22:44

Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 22:39
MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 22:29

To je moje misljenje.

Znači, nema plana?
To su znala i ova goveda danas, na demonstracijama, pa prema tome, milicijo postupi po naređenju i ubij govno u njima. Koji su oni q, da se ne pridržavaju mjera, šire virus, itd? Mada, virus koji oni imaju, mnogo je opasniji od korone.

Tu je i očita pripomoć MZ. Ližu muda Čoviću i Dodiku, a kod nas bi vašerili i kobajagi uvodili demokratiju.
Trebam li vjerovati, da cijela EU, NATO i USA, ne mogu ništa ovoj dvojici genocidaša?
Tako je njih je netko potplatio ili su ih slagli ovi iz trojke.Znamo da normalan gradjanin nikada nebi izasao da protestuje jer nema razloga malo je teze korona al nasi se bore dobro i sda neda covicu i dodiku da ruju BiH.
Treba spejalce poslati a uskoro treba doci i onaj vodeni top pa vodom da poljevaju.

Posebno se slazem oko medjunarodne zajednice znamo da pokusavaju da uniste bosnu i bosnjake svi oni al srecom i vodjeni nasom sda i velikim predsjednikom rahmetli alijom on im nije dao i zamrsio im je planove kao sto danas mu to sin radi nas uvazeni bakir uz pomoc strucnih ljudi poput novalica a cak i hanuma mu se bori na klickom centru.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 992 times
Been thanked: 1500 times
Status: Online

Post by tuzlak1212 » 06 Apr 2021, 22:44

Pa ne bi se ni jedna stranka skinula, ljudi hoce da se pocne radit nesto od koga god... Ako su nesposobni neg sastave novi sastav vlade, sve je u okvirima demokratije, ako neko koci nek ne budu anonimni, u nekoj normalnoj slavonskoj drzavi se vlast i opozicija svaku drugu sjednicu pokolju a kod nas uz kafu chillaju

Meni nije bitno dal treba rusit vladu ili ne, meni je bitno da oni nesto rade s obzirom koliko nenormalne plate imaju... Previse zaboravljamo da se oni caste, rasipaju i sprdaju s NAŠIM parama a ne svojim licnim. Nije mi bitna stranka, bitno mi je sta rade s mojim porezom... Oni mene pljackaju a onda dodje neki behko i on njih brani kako moj porez kradu jer oni dok sebe ugradjuju u pare koje ja doprinesem drzavi usput kazu u mikrofon novinarima nesto u odbranu bosnjaka

Poserem se na njihovu pricu, hocu djela il nek budu smjenjeni.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 06 Apr 2021, 22:46

MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 22:44
Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2021, 22:39

Znači, nema plana?

Tako je njih je netko potplatio ili su ih slagli ovi iz trojke.Znamo da normalan gradjanin nikada nebi izasao da protestuje jer nema razloga malo je teze korona al nasi se bore dobro i sda neda covicu i dodiku da ruju BiH.
Treba spejalce poslati a uskoro treba doci i onaj vodeni top pa vodom da poljevaju.

Posebno se slazem oko medjunarodne zajednice znamo da pokusavaju da uniste bosnu i bosnjake svi oni al srecom i vodjeni nasom sda i velikim predsjednikom rahmetli alijom on im nije dao i zamrsio im je planove kao sto danas mu to sin radi nas uvazeni bakir uz pomoc strucnih ljudi poput novalica a cak i hanuma mu se bori na klickom centru.

Kao što rekoh, trol :ok

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 07 Apr 2021, 00:47

Misliš na govna iz vlade? :)
Svi mi se morete obratit

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4199 times
Been thanked: 3884 times

Post by Naseef Mushroom » 07 Apr 2021, 08:05

Taare wrote: 07 Apr 2021, 00:47

Misliš na govna iz vlade? :)
Oni koji čine vladu su izabrani zahvaljujući SDA simpatizerima koji su izabrali tako što su izašli na izbore i zahvaljujući anti-SDAovcima koji nisu izašli na izbore.
Sve levalno, legitimno izabrana vlada.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 07 Apr 2021, 08:09

I ja se uvijek pitam kako ljudi tako olako izjave "rusimo ih" isto kao da nisu izbori njih doveli tu gdje jesu

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 496 times
Been thanked: 1509 times

Post by edo_79 » 07 Apr 2021, 08:10

Image
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 07 Apr 2021, 08:10

ipak sve mi se cini da je antiSDA retorika u medijima i forumima DEBELO napuhana,,ja kad pricam s "obicnom rajom" (sto znaci prosjecni bosnjo bez neke velike skole :oo) mahom ljudi podrzavaju npr Sebiju,,evo npr neki dan jedan mi rodjo izjavi "ma ona je doktore gore dovela u red zato je i ne vole,ja placam doktoru dva puta prvo u bolnici pa onda u njegovoj privatnoj ordinaciji,hebes ih" :plavi

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 496 times
Been thanked: 1509 times

Post by edo_79 » 07 Apr 2021, 08:17

bosnjakinja wrote: 07 Apr 2021, 08:10 ipak sve mi se cini da je antiSDA retorika u medijima i forumima DEBELO napuhana,,ja kad pricam s "obicnom rajom" (sto znaci prosjecni bosnjo bez neke velike skole :oo) mahom ljudi podrzavaju npr Sebiju,,evo npr neki dan jedan mi rodjo izjavi "ma ona je doktore gore dovela u red zato je i ne vole,ja placam doktoru dva puta prvo u bolnici pa onda u njegovoj privatnoj ordinaciji,hebes ih" :plavi
Zapamti da je ta ''obična raja'' privređuje i kroz poreze i doprinose koja finansira ove u koje se ti kuneš .... joj što nemogu na rende kora .... vrijeme je njima u paketu da odgovaraju za sve što su usrali u zadnji 25 godina, skupa sa svim ostalim strankama ... sve neki populizmi a ovamo uzimaj narod lopatom ...
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

Post Reply

Return to “Politika u BiH”