Žene "zvocanjem" skraćuju život svojim muškarcima

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2765 times
Been thanked: 22854 times
Status: Offline

Re: Žene "zvocanjem" skraćuju život svojim muškarcima

Post by HAVANA » 07 Apr 2021, 16:50

koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 16:40 Ako ulazes zajednicih 100K i ona se s tobom ne slaze, onda podijelis finanisje i ulozi samo svoj novac. Znam gutu prijmera gdje je tako muz ulozio zejednicke pare pa se sve propalo.
Ovo zelim da vam kazem moji dragi fUrumasi :) : ucimo svoju djecu da prije sklapanja bilo kakvog ugovora o zajednickom zivotu, prvo zive par godina sa tom osobom da vide jesu li stvarno jedno za drugo. Ovo je zakon koji bi trebao biti na snazi :oo
Kakav moj,njen,sve je nase.Ko nije nikad izgubio, nije ni zaradio.Normala.Mora bit i zijana.Eeee,nije svaki dan bajram.Al opet si zaradio,naucio.Nes se vise tako zajebat.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 07 Apr 2021, 17:07

HAVANA wrote: 07 Apr 2021, 16:50
koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 16:40 Ako ulazes zajednicih 100K i ona se s tobom ne slaze, onda podijelis finanisje i ulozi samo svoj novac. Znam gutu prijmera gdje je tako muz ulozio zejednicke pare pa se sve propalo.
Ovo zelim da vam kazem moji dragi fUrumasi :) : ucimo svoju djecu da prije sklapanja bilo kakvog ugovora o zajednickom zivotu, prvo zive par godina sa tom osobom da vide jesu li stvarno jedno za drugo. Ovo je zakon koji bi trebao biti na snazi :oo
Kakav moj,njen,sve je nase.Ko nije nikad izgubio, nije ni zaradio.Normala.Mora bit i zijana.Eeee,nije svaki dan bajram.Al opet si zaradio,naucio.Nes se vise tako zajebat.
Tako razmišljaju muškarci.
A žene kontriraju sa ovim
koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 16:40 Znam gutu prijmera gdje je tako muz ulozio zejednicke pare pa se sve propalo.
Svi mi se morete obratit

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4288 times
Been thanked: 2108 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 07 Apr 2021, 17:16

Nema tu kontre, samo razum. 100K je puno novaca da ulozis ako se ona ne slaze. Mozda ti se zena razumije u poslove bolje od tebe :ooo

Ali ima i statistike, ako si uspjesan u poslovima, vjerovatnoca je da ces od 100K uspjeti da napravis pare, a ako si imao 8 poslava od kojih je 6 propalo, onda je vjerovatnoca da ce ti i taj novi posao propast.
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4322 times
Been thanked: 3247 times

Post by Melek » 07 Apr 2021, 17:18

A fakat, zašto žene moraju da zvocaju? Eto vam foruma pa se uvjerite, pitanje je sasma legitimno.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 266 times

Post by Odraz » 07 Apr 2021, 17:19

Glasnan motor znaci ipak spasava zivote. :cool

Taare
greatest
greatest

Post by Taare » 07 Apr 2021, 17:42

koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 17:16 Mozda ti se zena razumije u poslove bolje od tebe :ooo
HAVANA wrote: 07 Apr 2021, 16:50 .
Čitaš li ti ovo? :D.
Svi mi se morete obratit

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 07 Apr 2021, 17:58

koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 17:16 Nema tu kontre, samo razum. 100K je puno novaca da ulozis ako se ona ne slaze. Mozda ti se zena razumije u poslove bolje od tebe :ooo

Ali ima i statistike, ako si uspjesan u poslovima, vjerovatnoca je da ces od 100K uspjeti da napravis pare, a ako si imao 8 poslava od kojih je 6 propalo, onda je vjerovatnoca da ce ti i taj novi posao propast.
Nekad je previse razuma teret u investiciji.Ako 20 razumnih ljudi kaze da nesto ne moze,to uopste ne mora znaciti da to ne moze.A sa zenom sam ja davno zavrsio i poslagao kockice.Jos kad nismo feninga imali.Zna se u cemu sam ja dobar a u cemu ona.I niko se nikom ne petlja puno.Recimo nju apsolutno ne zanima ako je nekretnina u pitanju koliko je,sta je,nit je to interesuje ,nit zna oko toga.Al zato pusti je da uoblici tu pricu izgledom i uredjenjem,prodam ko od sale. :srce Auto,to veze nema nit me pita,nit je interesuje,nit govorim.Rentanje,komunikacija sa gostima,papirologija,opstina...Sve ono sto ja mrzim,odlicna.Petica.Nista joj nije mrsko.Nadopunjavas se.Nije se rodio ko je u svemu dobar.

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

Post by MunDzi » 07 Apr 2021, 18:02

Timski rad. :ok

Doris
Sitna buranija
Sitna buranija
Mood:

Post by Doris » 07 Apr 2021, 18:11

HAVANA wrote: 07 Apr 2021, 17:58
koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 17:16 Nema tu kontre, samo razum. 100K je puno novaca da ulozis ako se ona ne slaze. Mozda ti se zena razumije u poslove bolje od tebe :ooo

Nekad je previse razuma teret u investiciji.Ako 20 razumnih ljudi kaze da nesto ne moze,to uopste ne mora znaciti da to ne moze.A sa zenom sam ja davno zavrsio i poslagao kockice.Jos kad nismo feninga imali.Zna se u cemu sam ja dobar a u cemu ona.I niko se nikom ne petlja puno.Recimo nju apsolutno ne zanima ako je nekretnina u pitanju koliko je,sta je,nit je to interesuje ,nit zna oko toga.Al zato pusti je da uoblici tu pricu izgledom i uredjenjem,prodam ko od sale. :srce Auto,to veze nema nit me pita,nit je interesuje,nit govorim.Rentanje,komunikacija sa gostima,papirologija,opstina...Sve ono sto ja mrzim,odlicna.Petica.Nista joj nije mrsko.Nadopunjavas se.Nije se rodio ko je u svemu dobar.
Nisam zlonamjerna, sve mi te kockice imaju smisla ali ne razumijem kako se tu ista moze provuci i tumaciti kao zvocanje. Zvocas li u tom tvom znacenju te rijeci i ti?

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 07 Apr 2021, 18:12

MunDzi wrote: 07 Apr 2021, 18:02 Timski rad. :ok
Da,najbolja opcija.I u zivotu.Ja sam 20 godina u talu sa covjekom u firmi.Nikad nikakvih problema izmedju nas.Svi se cude a u biti jednostavno.Posten odnos,on radi ono u cemu je dobar,ja radim ono u cemu sam ja dobar.I to je to. :cudi Ne petljaj mi se,ne petljam ti se.I ako se fuli,jebaji ga.Rizik posla.Nije vrijedan svadje i nategnutih odnosa.Onda se sve istopi i sjebe...

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 07 Apr 2021, 18:13

Doris wrote: 07 Apr 2021, 18:11
HAVANA wrote: 07 Apr 2021, 17:58

Nisam zlonamjerna, sve mi te kockice imaju smisla ali ne razumijem kako se tu ista moze provuci i tumaciti kao zvocanje. Zvocas li u tom tvom znacenju te rijeci i ti?
Ma jok to,skrenuse na drugo.Zvoca po kuci sto je neko napisao,sto si ovo tu,de to,a vidi ovo... :valja A ja se pravim mrtav.

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4288 times
Been thanked: 2108 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 07 Apr 2021, 18:17

fUrumasi moji, pogledajte samo kako je Taare to napisao pa mi recite ko je ovdje lud, on ili ja
napisao je kao on sad uzme 100K nekih zajednickih para pa kao ulaze u neku ublehu i za to ne treba odobrenje od zene
a onda Havana odgovara kako on ulaze. odnosno kako posluje, pa normalno je ako je Havinin posao da ulaze novac i obrce, ta nece za to traziti odobrenje zene, jer mu je to posao koji radi svaki dan.
ovdje su se pobrkale kruske i jabuke
i molim vas pogledajte prvo sta pisete ili se izrazavajte bolje da shvatimo vasu poentu

kovasljubi ? :srce
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?

Taare
greatest
greatest

Post by Taare » 07 Apr 2021, 18:28

koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 18:17 napisao je kao on sad uzme 100K nekih zajednickih para pa kao ulaze u neku ublehu
I treći primjer. Omalovažavanje onoga što radimo. Ne možete bona, hoće jezik pravo.
Svi mi se morete obratit

Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9157 times
Been thanked: 9892 times

Post by Koraci_u_noci » 07 Apr 2021, 18:44

Zašto muškarci ne mogu slušati žene. Iza tog naslova bili su neki britanski znanstvenici koji su pomoću skenera proučavali aktivnost mozga muškaraca koji su slušali muške i ženske glasove. Na osnovi tih snimaka zaključili su da različiti glasovi aktiviraju različite dijelove mozga, a ženski glas, koji je muzikalniji i oštriji, emitira širi raspon zvučnih valova te je teži za dekodiranje. To traži veću aktivnost mozga čime se objašnjava određeni umor kod muškaraca nakon dužeg razgovora sa ženom. Iz svega toga mudri su znanstvenici zaključili sljedeće: ako muškarci ne slušaju žene to nije stoga što su loše volje ili su im žene dosadne, već zato što njihov mozak teško razumije ženski glas, a što za posljedicu ima mentalni zamor.
Pobjeci sad od svega zelim

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 802 times

Post by vila » 07 Apr 2021, 18:48

Koraci_u_noci wrote: 07 Apr 2021, 18:44 Zašto muškarci ne mogu slušati žene. Iza tog naslova bili su neki britanski znanstvenici koji su pomoću skenera proučavali aktivnost mozga muškaraca koji su slušali muške i ženske glasove. Na osnovi tih snimaka zaključili su da različiti glasovi aktiviraju različite dijelove mozga, a ženski glas, koji je muzikalniji i oštriji, emitira širi raspon zvučnih valova te je teži za dekodiranje. To traži veću aktivnost mozga čime se objašnjava određeni umor kod muškaraca nakon dužeg razgovora sa ženom. Iz svega toga mudri su znanstvenici zaključili sljedeće: ako muškarci ne slušaju žene to nije stoga što su loše volje ili su im žene dosadne, već zato što njihov mozak teško razumije ženski glas, a što za posljedicu ima mentalni zamor.
Jesu ista rekli o pisanju poruka?
:D.

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

Post by MunDzi » 07 Apr 2021, 18:51

vila wrote: 07 Apr 2021, 18:48
Koraci_u_noci wrote: 07 Apr 2021, 18:44 Zašto muškarci ne mogu slušati žene. Iza tog naslova bili su neki britanski znanstvenici koji su pomoću skenera proučavali aktivnost mozga muškaraca koji su slušali muške i ženske glasove. Na osnovi tih snimaka zaključili su da različiti glasovi aktiviraju različite dijelove mozga, a ženski glas, koji je muzikalniji i oštriji, emitira širi raspon zvučnih valova te je teži za dekodiranje. To traži veću aktivnost mozga čime se objašnjava određeni umor kod muškaraca nakon dužeg razgovora sa ženom. Iz svega toga mudri su znanstvenici zaključili sljedeće: ako muškarci ne slušaju žene to nije stoga što su loše volje ili su im žene dosadne, već zato što njihov mozak teško razumije ženski glas, a što za posljedicu ima mentalni zamor.
To odlicno funkcionise. :ok

Napises TO DO LIST i ostavis mu na stol.
Oni vole crno na bijelom.

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 802 times

Post by vila » 07 Apr 2021, 18:56

MunDzi wrote: 07 Apr 2021, 18:51
vila wrote: 07 Apr 2021, 18:48

To odlicno funkcionise. :ok

Napises TO DO LIST i ostavis mu na stol.
Oni vole crno na bijelom.
Sad ce ja koracnom to sastavit pa da vidimo funkcionira li
1.skini se
2.snimi ramena
3.okaci na atribute

Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9157 times
Been thanked: 9892 times

Post by Koraci_u_noci » 07 Apr 2021, 18:57

Valjda je sad svima jasno što bi se dogodilo muškarcima da ih ženski glasovi ne iritiraju: žene bi ih smotale oko malog prsta svojom pričom.
Pobjeci sad od svega zelim

pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 6502 times
Been thanked: 7780 times

Post by pizarro » 07 Apr 2021, 18:57

MunDzi wrote: 07 Apr 2021, 18:02 Timski rad. :ok
zvocas li ti? :oo

Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9658 times
Been thanked: 8326 times

Post by Zizi » 07 Apr 2021, 19:02

Kako li se mentalno ne zamore dok muntaju za sex, tada mogu satima razgovarati. 😊

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”