Pa sta je ovo isti fudo

Aj bizi tamo
Bacicu ti opusak u pekmezMaja wrote: 02 Apr 2021, 23:39 Ozbiljno ti kazem. Al eto.
Mozda i jesi ovo ti. Mozda s nama sad pise crvena vjeverica.
Cuj molim te, nista manje nego ' percepcija bogohuljenja'. To sto se ti ili bilo ko zaustavljaju na onom sto oci vide, ne znaci da ste nesto zbilja vidjeli. Seksipil (ili zenstvenost) se ne moze sakriti - jer dolazi iznutra. To je iskra, vibracija, a ne nesto sto se oblaci i skida. Lijepa i zenstvena zena se vidi i sa pokrivenim tijelom, cak i pokrivenim licem. Drzanje, hod i aura se ne mogu sakriti, niti se besramlje (narocito ako je crta karaktera) mogu prekriti.Doris wrote: 01 Apr 2021, 09:11Vidjeh tvoju fotku sinoć u nekoj crnoj haljinici i čizmicama. Lijepa pojava u svakom smislu i meni tu ništa ne izgleda vulgarno za slobodno vrijeme, izlaske i slično. Ne znam na šta su se odnosili komentari za poslovni izgled. Ako su na nešto slično, u svijetu poslova u kojima sam ja radila i radim to nije odjeća ni obuća za posao. Ali opet za neke poslove i radna okruženja je možda i prihvatljiva. Danas i učiteljice i ostalo nastavno osoblje znaju doći odjeveni sasvim neprikladno i čak i vulgarno za nekadašnje pojmove prikladnog i prihvaćenog.
Nevezano isključivo za tebe nego inače, stvarno mi Islam i seksi nikako ne idu u iste rečenice ali to je samo moja percepcija bogohuljenja.
Vodeci se tom kvazi-logikom, ti si vehabija koji se sprema za Sveti rat u Siriji.
Nemam ti ništa pretjerano zanimljivo napisati na temu fotke o kojoj se raspravljalo jer je nisam ni vidjela a nemam šta ni da kontriram na tvoja razmišljanja o razumijevanju onog što sam napisala.Lavlje_srce wrote: 04 Apr 2021, 13:45 Obratila sam se tebi, ali ovo nije nuzno upuceno tebi, nego je neki opceniti osvrt na komentare oko fotke o kojoj se 'raspravljalo'.
Zanimljiva je tvoja opaska o 'zahrdjalim i zastarjelim asocijacijama'. I u kriscanstvu, hriscanstvu i judaizmu su zene bile pokrivene u proslosti. Neke Jevrejke i sada nose perike i oblace se vrlo konzervativno, nazivamo ih ortodoksnim. Od krscanki i hriscanki vise niko ne ocekuje da budu prekrivene niti njihovu vjeru (koja je metafizicka kategorija, slozicemo se) povezuju s njihovim odijevanjem.Doris wrote: 04 Apr 2021, 14:27Nisam uopšte razmišljala o seksipilu, više o svojim vjerovatno veoma zastarjelim i zahrđalim asocijacijama na život u skladu s tom religijom koju sam komentarisala. Podmazaću nekad hrđu na mojim shvatanjima i u toj oblasti pa možda steknem drugačija razmišljanja. Hvala za tvoja razmišljanja i osvrt.
takojeKoraci_u_noci wrote: 05 Apr 2021, 15:02 Neka, lijepo vas je citati. Kad vec nema novih outfita, da se bar isplati uc na ovu temu
zapostavila je malo noge
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests