zar nisi vidio kako sam te zamislio

viewtopic.php?p=2801478#p2801478
Moderator: Krokodil Behko
Jest ... zvijer prava, 1900 ccm, iz amerike bih ga mogao dovuci dosta jeftinije. Prestao se proizvoditi pa me i to privlaci, ostat ce unikatan. Ubi me razmisljanje uzet' ili ne ... duga viljuska znaci da nema ulijetanja u krivinu i da nije agilan kao vecina drugih motora ... znaci dobijes na jednom, na drugom izgubis ... ali izgleda mocnoooo! I grmi! I brz je!
Pa ni ne mislim vise da ulijecem 180 na sat u krivinu koja je ogranicena na 80 ... ovako imam izgovor da smetam po cesti i razgledam pejsaze.
Pa dobro, taman da je išao na vespi, ti bi ga jedva pratio sa alfomOdraz wrote: 09 Apr 2021, 10:01 A ovaj drug je napravio ovu zvijer, vracali se zajedno iz Tuzle i jedva sam ga pratio sa Alfom kako ga valja u ostrim krivinama:
Da, odes na masinski fakultet da ti izdaju certifikat o ispunjavanju tehnickih normi, nakon toga na tehnicki pregled i registraciju.
Nije odlican nego je zvijer!Taare wrote: 09 Apr 2021, 10:30Pa dobro, taman da je išao na vespi, ti bi ga jedva pratio sa alfomOdraz wrote: 09 Apr 2021, 10:01 A ovaj drug je napravio ovu zvijer, vracali se zajedno iz Tuzle i jedva sam ga pratio sa Alfom kako ga valja u ostrim krivinama:
Ma šalim se ja, odličan motor. Jbo više i sportake, pogotovo u bih na onim putevima.
Nekog endura, kao Kawasaki versus, ili Aprilia Caponord, taman.Taare wrote: 10 Apr 2021, 03:24 I ja lomim u sebi hoću li i neću. Mator sam za neko ganjanje. Daj šta da mogu onako penzionerski zujati po prirodi i seoskim putevima, a bome i popeti se na planinu.
Nisam fan BMW-a, posebno ne GS-a. Nije bas da je offroad, puca mu kardan na makadamu.
Brt, ti što znaš ocrnit, ne zna niko živOdraz wrote: 11 Apr 2021, 10:36 Nisam fan BMW-a, posebno ne GS-a. Nije bas da je offroad, puca mu kardan na makadamu.
Kvarljivi su a opravke kostaju. Uzmi bolan japanca k'o sav normalan svijet ...
GS je skracenica za Guzlati Starci.Taare wrote: 11 Apr 2021, 14:30Brt, ti što znaš ocrnit, ne zna niko živOdraz wrote: 11 Apr 2021, 10:36 Nisam fan BMW-a, posebno ne GS-a. Nije bas da je offroad, puca mu kardan na makadamu.
Kvarljivi su a opravke kostaju. Uzmi bolan japanca k'o sav normalan svijet ...
nisam čuo da im je slab kardan.
što se tiče vožnje po planinama, ima odličnih guma.
Ako hoces adventura kako sad nazivaju velike endure, ja bih ti preporucio Yamahu Supertenere 1200, isproban dokazan motor za tu namjenu, nema kvarova i pouzdan je kao sve Yamahe.