Ma ne mislim ja nista graditi ni dizati.Ovo je nekad neko trazio nadogradnju pa ga odbili. Znam da ne moze ali vidi kako oni to napisu. Cuj ne moze se pretvarati pomocni u stambeni a ima na uvid zk u kojem je zaveden kao stambeni. Kuca tu vec ihahaaa godina sa kucnim brojem i uknjizena. To sto nije uskladjen regulacioni je njihov problem. Ok da je napisao ne moze nadogradnja, mora ostati postojece stanje...koteljubi_kadnisamtu wrote: 03 Apr 2021, 23:09Da tako je, ZK prodaje. Regulacioni ti samo treba ako mislis nesto dalje tu graditi. Ako nije zacrtano u regulacionom planu novi objekat ili prosirenje postojeceg onda je problem.HAVANA wrote: 03 Apr 2021, 23:01 Ponedeljak tek, neurozan sam.Reko mozda ko zna.Znam ja sto je najsmjesnije. Al ne mogu da vjerujem oko cega dumam. Cuj uknjizena kuca i fol ce neko nesta osporiti... Koja je svrha onda zk ureda i zasto je to glavni dokument kojim se sve zavrsava. Cirkus. Koji je smisao onda notara, zk ureda i kako stite kupca od malverzacije? Zasto rade kupoprodaju na osnovu zk i trenutnog uknjizenog stanja? Sto ne traze regulacioni?
Predmet prodaje je ono sto je u zk i tacka.

reciprocno
 reciprocno