Kad bi ovako ostalo do kraja i uspjeli ih pobjediti Barca bi dosla na samo 3 boda manje
Prije 5 kola razlika je bila ogromna a gle sad..

Mala_Mu wrote: 10 Mar 2021, 19:43 Atletico Madrid - Atletic Bilbao 0:1
Kad bi ovako ostalo do kraja i uspjeli ih pobjediti Barca bi dosla na samo 3 boda manje
Prije 5 kola razlika je bila ogromna a gle sad..

Ja

Mala_Mu wrote: 18 Mar 2021, 22:12Ja
A je, nestvarno.. Koliko bodova Jorgandzije prokockase.
Ipak bi se sezona mogla spasiti. U igri smo i dalje za duplu krunu..

Krokodil Behko wrote: 18 Mar 2021, 22:15Mala_Mu wrote: 18 Mar 2021, 22:12
Ja
A je, nestvarno.. Koliko bodova Jorgandzije prokockase.
Ipak bi se sezona mogla spasiti. U igri smo i dalje za duplu krunu..
Ma, to se znalo. Ali, ovo će biti zadnja titula, ako je uzmu. Imaju dosta promašenih investicija. Griezman, Pjanić, Coutinho. Čitam, moraju ih isturiti, jer su im plate prevelike.
Meni se čini, na devetki je Dembele (protiv PSG) igrao puno bolje nego Griezman. Istina, sirovina je teška, ali nije ni Griezman neki planer u pm.

Ne vidim razlog da ne bude zanimljivo i ako Madrid ovo pobijediKrokodil Behko wrote: 05 Apr 2021, 10:15 Ukoliko Barca večeras pobijedi, makar u toj ligi, da bude zanimljivo.

ironman wrote: 10 Apr 2021, 10:10Ne vidim razlog da ne bude zanimljivo i ako Madrid ovo pobijediKrokodil Behko wrote: 05 Apr 2021, 10:15 Ukoliko Barca večeras pobijedi, makar u toj ligi, da bude zanimljivo.![]()

Jel ti se rijesilo stanje sa playerom na Samsungu?Krokodil Behko wrote: 10 Apr 2021, 10:20
Msm, Barca uzima. Nemaju preča posla, a i Messi će se potruditi. Ak osovoje titulu i kup, može još jedan balon di oro staviti u vitrinu. Mada, ionako ga niko neće dostići, možda i sto godina.

ironman wrote: 10 Apr 2021, 10:48Jel ti se rijesilo stanje sa playerom na Samsungu?Krokodil Behko wrote: 10 Apr 2021, 10:20
Msm, Barca uzima. Nemaju preča posla, a i Messi će se potruditi. Ak osovoje titulu i kup, može još jedan balon di oro staviti u vitrinu. Mada, ionako ga niko neće dostići, možda i sto godina.
Nisam par dana otvarao a kontam danas da pogledamo novu epizodu Falcon and Winter soldier..