Stvarno imas coronu, ja mislio zajebajes se..
kako se osjecas..
Moderator: Krokodil Behko

Stvarno imas coronu, ja mislio zajebajes se..

Uradi par serija trbusnjaka po koliko mozes ujutro i navecer... ne salim se

bogami,dugo te to drzi

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dobar potez. Bices dobro.vila wrote: 10 Apr 2021, 16:47 Slika pluca losa
Krvni nalazi ok...crp ok
Saturacija ok
Ukljucili mi kortikosteroide intravenozno 3 dana
Pa vidit cemo

Jel i ti imas coronu..HAVANA wrote: 10 Apr 2021, 16:10 Opet ja nalaze. Sve ko pista. Sad nista ama bas nista povecano. Naravno ni antitijela nema nit sam imao kontakta sa virusom. Kako, ne znam al eto. Dijete losa krvna slika, nista strasno ali sve u donjim granicama ili ispod. Antitijela pocela ima nesta malo ali navodno jos je rano. Ko malo smo poranili. Starija beton nalazi, nije imala kontakt. Zena pravi rucak.![]()

Reci ti njemu da ide ponovo doktoru.XoKli wrote: 10 Apr 2021, 17:23 Dajdza mi već 7mi dan boluje... Ne osjeća se baš dobro,a neće da ga prime u bolnicu.
Temperatura 37.6-38.0 , crp 88 , sedimentacija 82 , saturacija 96.
Pije antibiotike zinnat i hemomycin već 6 dana...
Jel ovo loše? Jedino vidim da mu je saturacija dobra.
Edit: sad ga čuo preko telefona, kašlje abnormalno i glava ga boli. Glas mu baš loše zvuči...

Ma dobro je to. 10 dan. Do sada bi se vec zakomplikovalo. Eto tebe za par dana ko mina. Meni vako dovedite kad me safata... Ostaceee pjesma i uspomena na havanu boeeemaaaavila wrote: 10 Apr 2021, 16:47 Slika pluca losa
Krvni nalazi ok...crp ok
Saturacija ok
Pa vidit cemo

Kod svakog pogoršanja odmah reagovati i ići doktoru. Ne čekati nešto ni pod razno. Korona hoće u 2 dana razj* pluća.XoKli wrote: 10 Apr 2021, 17:23 Dajdza mi već 7mi dan boluje... Ne osjeća se baš dobro,a neće da ga prime u bolnicu.
Edit: sad ga čuo preko telefona, kašlje abnormalno i glava ga boli. Glas mu baš loše zvuči...

Nemojte dizati paniku i dodatno otežavat pacijentu.XoKli wrote: 10 Apr 2021, 17:23 Dajdza mi već 7mi dan boluje... Ne osjeća se baš dobro,a neće da ga prime u bolnicu.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja sam prodisala i kada su mi uključili kortikosteroide, a i nalazi su mi se jako brzo popravili.vila wrote: 10 Apr 2021, 16:47 Slika pluca losa
Krvni nalazi ok...crp ok
Saturacija ok
Pa vidit cemo