Ja svaki dan nesto pospremin, malo pocistim, usisem, doduse imam bezzicni usisivac od $700 - sam radi

Moderator: Krokodil Behko
E kako si zadovoljna roombom ? Radi li to fino - jer pola mi govori nista ne valja drugi odlicno kunu se u robotcicakoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Apr 2021, 21:32 Pa vajda bi trebal kuca uvijek da lici na nesto, pa da samo malo popremis kad gosti dolaze. U kakvom vi brlogu zivite![]()
Ja svaki dan nesto pospremin, malo pocistim, usisem, doduse imam bezzicni usisivac od $700 - sam radi![]()
Jasta da radi. Sve sto ne moras sam raditi je super.MorningStar wrote: 06 Apr 2021, 21:39E kako si zadovoljna roombom ? Radi li to fino - jer pola mi govori nista ne valja drugi odlicno kunu se u robotcicakoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Apr 2021, 21:32 Pa vajda bi trebal kuca uvijek da lici na nesto, pa da samo malo popremis kad gosti dolaze. U kakvom vi brlogu zivite![]()
Ja svaki dan nesto pospremin, malo pocistim, usisem, doduse imam bezzicni usisivac od $700 - sam radi![]()
![]()
Zbog čega se petljaš s njom?almir90 wrote: 11 Apr 2021, 11:11 petljam nešto s jednom, zainteresovana je ali malo se voli igrati
uglavnom bila je zajebancija nešto smo pričali i kažem ja njoj da ću je kazniti ako se ne promijeni, na šta je odgovorila da voli kažnjavanje
ja njoj kažem da bih je zavezao i kažnjavao cijelu noć
nešto se sjebala i pođe se smijati i kaže mi da sam budala, ja njoj odgovorim da jesam budala ali sam da ozbiljan
ne znam kako da opišem njen izraz lica, ali onako baš se sjebala
zovnem je ja poslije da idemo kod mene, na šta je odgvorila da neće ali od tada stalno kruži i ponaša se čudno (radi blizu gdje i ja, i stalno nešto hoda ispred radnje)
da je pustim da se skonta i da sama dođe ako je zainteresovana, ili trebam probati opet?
pa ne može to unaprijed ništa, druženje i upoznavanje za početak, seks, a dalje šta se desi
Nije mi se svidjelo to što si napisao "petljam nešto s jednom". Kao da tu nema iskrenosti.
pa nije jedina sa kojom sam u kontaktu ako te to interesujeZizi505 wrote: 11 Apr 2021, 11:26
Nije mi se svidjelo to što si napisao "petljam nešto s jednom". Kao da tu nema iskrenosti.
Nastavi ti kako tebi odgovara.
Ne može niko odlučiti za tebe. Započeo si igru, imaj hrabrosti i da je završiš. Previše kalkulišeš.
ma znamo se 4-5 mjeseci sigurnospacebound wrote: 11 Apr 2021, 11:40 Zenska se prepala da je neki manijak, ipak se tako ne govori osobama s kojima tek nesto zapocinjes.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests