Slaće Insomnia pomoć Barba ,treba nama i logističara .

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Slaće Insomnia pomoć Barba ,treba nama i logističara .
Nemoj.Pusti nam onu apotekarku da zamisljamo kako je stipamo za sise.insomnia wrote: 13 Apr 2021, 09:18 Jes’. I navijaću vam patriJotske
“Paklenica, Bijelo brdo koridor se pravi
Pobjeda na Medarima odavno se slavi”
Istinu govorim
Pff ... vise sam se naratovao u Real Live Combat neg' vi igrica ...MorningStar wrote: 13 Apr 2021, 07:35Suti sreca da je mir i ne ziviti blizu..... rambo do ramba,mafiose,samaraju za dobar dan - nedaju gledat u'se![]()
Jansa je vec osudjivan za kriminal, svi znaju da je lazljivi korumpirani petljanac sklon manipulacijama i ta tvoja konstatacija itekako stoji.Melek wrote: 13 Apr 2021, 10:41 Mislim da je janša dobio nešta ispod stola od lobista
Opet neka jalova investicija![]()
Melek wrote: 13 Apr 2021, 10:33 Samo, opet velim, jako je indikativno da su janezi reagovali brzinom svjetlosti na Komšićevu izjavu, zašto tako žustro?
Pa sto mi izginu pola generacije? Sto to niste odma onda? Podijelicete karnu,jebo vas karadzic usta.bosnjakinja wrote: 13 Apr 2021, 10:52 Bosna je poput prijasnjih zajednica gdje zajedno zive braca njihove zene mati otac itd
Niko nikoga u biti Ne moze i jedino realno bi bilo da se odjele![]()
Ne bas ... ja vidim to kao dosli postanari da zive u mojoj kuci i pokusali da me izbace da mi uzmu kucu ali nisu uspjeli, pa sad misle da mi maznu sprat nekim muljavim radnjama. Jasno da cu ih izbacit' naglavacke.bosnjakinja wrote: 13 Apr 2021, 10:52 Bosna je poput prijasnjih zajednica gdje zajedno zive braca njihove zene mati otac itd
Niko nikoga u biti Ne moze i jedino realno bi bilo da se odjele![]()
Odraz wrote: 13 Apr 2021, 10:48Pff ... vise sam se naratovao u Real Live Combat neg' vi igrica ...MorningStar wrote: 13 Apr 2021, 07:35
Suti sreca da je mir i ne ziviti blizu..... rambo do ramba,mafiose,samaraju za dobar dan - nedaju gledat u'se![]()
![]()
I nisam jedini ovdje, ima jos pravih ratnika na forumu samo nam mrsko da pricamo o tome.![]()
Ne pocinjite bez mene, odmah se vracam ...Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2021, 10:54 ...
I zato, kad je to sve tako, fala q da sam još u snazi i mogu izratovati još jedan rat, pa nek ide sve u pm.