A trola?Nora Ibsenova wrote: 09 Apr 2021, 19:05
Jaranice mi imamo 4 funkcionalna tramvaja što se tiče gradskog prevoza.![]()

Uostalom, SA nije veliko.
Zdravije ga je pjeske preci.

Moderator: VIP
A trola?Nora Ibsenova wrote: 09 Apr 2021, 19:05
Dobro, imamo i dvije trole.MunDzi wrote: 09 Apr 2021, 19:36A trola?Nora Ibsenova wrote: 09 Apr 2021, 19:05
![]()
Uostalom, SA nije veliko.
Zdravije ga je pjeske preci.![]()
Ilidza nije Sarajevo.Nora Ibsenova wrote: 09 Apr 2021, 19:38Dobro, imamo i dvije trole.
Jes, začas pješke sa Ilidže do centra, očas posla.
Nisu jos, ma sta ga ima pomjerat, ukini to govno skrozMarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 09:27 Jesu li u Sarajevu pomjerili policijski sat na 23h zbog Ramazana?
Uostalom ako ga već neće ukidati neka stoji od 23h do 5h bez obzira na Ramazan.
Jbt ide ljeto... u junu-julu napolju sunce zna biti i iza 20h. Još će se vidjeti, a nastupiće policijski ako ostane ovo sa 21h![]()
Nakon tuzbe i upada SIPA-e brojka u opadanju
Ma i mene nervira policijski. Bolje da ga nema nikako, ali da pojačaju kontrole u kafićima, kafanama itd.Beni wrote: 13 Apr 2021, 09:46Nisu jos, ma sta ga ima pomjerat, ukini to govno skrozMarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 09:27 Jesu li u Sarajevu pomjerili policijski sat na 23h zbog Ramazana?
Uostalom ako ga već neće ukidati neka stoji od 23h do 5h bez obzira na Ramazan.
Jbt ide ljeto... u junu-julu napolju sunce zna biti i iza 20h. Još će se vidjeti, a nastupiće policijski ako ostane ovo sa 21h![]()
MarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 09:50Ma i mene nervira policijski. Bolje da ga nema nikako, ali da pojačaju kontrole u kafićima, kafanama itd.
Ma svudje je tako. Evo i ovdje bajagi dolazi zajebani brazilski soj, sve vise mladih na respiratorima e al izbori se mogu odrzati