Dva kupatila su rjesenje , vrijedi svake pareMarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 08:24 Poslao bih je materi.
Usput i da konačno oslobodim ormarić u kupatilu da mogu staviti više svojih stvari![]()

Moderator: spacebound
Dva kupatila su rjesenje , vrijedi svake pareMarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 08:24 Poslao bih je materi.
Usput i da konačno oslobodim ormarić u kupatilu da mogu staviti više svojih stvari![]()
Ako je nađem u krevetu sa drugom ženom onda ni dva kupatila neće biti dovoljnaMorningStar wrote: 13 Apr 2021, 08:25Dva kupatila su rjesenje , vrijedi svake pareMarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 08:24 Poslao bih je materi.
![]()
Neka zene su andjeliMarlboroGold wrote: 13 Apr 2021, 08:26Ako je nađem u krevetu sa drugom ženom onda ni dva kupatila neće biti dovoljna![]()
Ne smije te niko dodatknut, ti imas najvece privilegije ti si muz I imas konce u rukama I sve nadgledas, u svakom braku svako 10 godina pravis nova pravila iz iskustva pa se opet dogovorimo kako dalje sa tim zagorjelim ruckom
Svezi ih i skakiljaj po tabanima.Bar neces u muriju.
Vidis sto su ti civilizovani ljudi.bagra wrote: 13 Apr 2021, 10:39 pa brate, realno, nisu bas to zasluzili![]()
prico mi jednom jedan vrli svaler neki
i sad ce te rec da nije istina al ja znam...
da je njega sa svalerkom ufatio rogonja
(okej nije u krevetu bas al je na ulici ono)
malo uvrijedjen bio, malo prijetio i znate
kako se sve rijesilo ? otisli na pivo svotroje
bgm ziva istinavise informacija na pp
![]()
![]()
Ima sve i jedna da dobro kuha ili nece nogom preko praga.Calla wrote: 13 Apr 2021, 10:14Ne smije te niko dodatknut, ti imas najvece privilegije ti si muz I imas konce u rukama I sve nadgledas, u svakom braku svako 10 godina pravis nova pravila iz iskustva pa se opet dogovorimo kako dalje sa tim zagorjelim ruckomOdraz wrote: 13 Apr 2021, 03:12
Jes' pa kad mi zagori rucak da dovedes nekog crnca geja da mi bubrege izbije ...![]()
hoce li nam sledeca ljubavnica biti kuharica
![]()
Odraz wrote: 13 Apr 2021, 10:52Ima sve i jedna da dobro kuha ili nece nogom preko praga.Calla wrote: 13 Apr 2021, 10:14
Ne smije te niko dodatknut, ti imas najvece privilegije ti si muz I imas konce u rukama I sve nadgledas, u svakom braku svako 10 godina pravis nova pravila iz iskustva pa se opet dogovorimo kako dalje sa tim zagorjelim ruckomhoce li nam sledeca ljubavnica biti kuharica
![]()
![]()
sorri pogresna reakcijalilith1 wrote: 13 Apr 2021, 11:32 Šta fali da je s drugomuletis samo komenzujes ako si pametan mos to iskoristit za vlastitii uzitak
![]()
to se kod nas vamo nikad neb moglobosnjakinja wrote: 13 Apr 2021, 11:54 U srbiji je skoro zena izasla u Novinama zatekla muza i komsiju![]()
Vjeruj da bi to za mene bila jedna od najgorih kazni
Zato i pisem.Mene ubodi nozem al nemoj to.Jos lijeva noga gdje sam zglob operiso,zena nekad onim usisivacem mlatara po kuci pa mi nesta ko carapu usisa...Ganjam je po kuci...
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests