Jarane kakim ko navijen.Ustanem,umijem se,pristavim kafu i dok je donesem do stola,pihnem gutljaj,trci...Vazda u isto vrijeme.

Moderator: Krokodil Behko
Jarane kakim ko navijen.Ustanem,umijem se,pristavim kafu i dok je donesem do stola,pihnem gutljaj,trci...Vazda u isto vrijeme.
Taj javni prevoz istini za volju je i u EU mescini ma grbaci drzave. Teskk je tu izvuci svoje pareDancer_w_wolf wrote: 16 Apr 2021, 17:04 Sve dati u privatne ruke, pa da vidis kakvi ce fini tramvaji da budu
a ovako stid bi te bilo nekoga dovesti u Sarajevo iz nekog boljeg grada
Kako nema, u Becu se vozas citav mjesec za 33 eura..Fuddo wrote: 16 Apr 2021, 17:02 Nasem narodu, sve sto mu treba, skupo mu, ko ce to, moreL sta guzovace...
Bolnica, skupa.
Autoput, skup.
Tramvaj, skup.
I onda jedan dan sav zamisljen, pa sto su nam tramvaji vaki ohrdani?
Pa nema nidje na dunjuluku da se za marku mores drndat tamo vamo u tramvaju po vazdan.
Kako ce firma koja vozi tramvaj kupit novi, bolji tramvaj ako ne pravi nikakav profit?
Kako ce onaj u bolnici kupit novi mri ako je vazda u minusu?
Od cega?
Ma nije to, ima ljudi svasta prave.insomnia wrote: 16 Apr 2021, 17:04 Cuj od cega. Pa od sadake
Genetika je cudo. Narod koji se konvertovo radi sadake i ti sad ocekujes nekake poslovne jebace ovo ono![]()
Pa eto, vjerujem ti.animals wrote: 16 Apr 2021, 17:07Kako nema, u Becu se vozas citav mjesec za 33 eura..Fuddo wrote: 16 Apr 2021, 17:02 Nasem narodu, sve sto mu treba, skupo mu, ko ce to, moreL sta guzovace...
Bolnica, skupa.
Autoput, skup.
Tramvaj, skup.
I onda jedan dan sav zamisljen, pa sto su nam tramvaji vaki ohrdani?
Pa nema nidje na dunjuluku da se za marku mores drndat tamo vamo u tramvaju po vazdan.
Kako ce firma koja vozi tramvaj kupit novi, bolji tramvaj ako ne pravi nikakav profit?
Kako ce onaj u bolnici kupit novi mri ako je vazda u minusu?
Od cega?
Autobus, Metro, tramvaj..cim hoces, po citav dan.
Pa neka ga, sto?insomnia wrote: 16 Apr 2021, 17:20 Ne bih se ja sa Hastorom zajebavo. Vidis da u pk njemacke svjedok misteriozno izgori u auto. Frajer folksvagenan dobije jbt
To sigurno neće biti bolnica za slabije plivače i ljude slabijeg imovnog stanja koji će zbog uslova života imati veću potrebu za zdravstvenim uslugama. Ali neka Hastora, što da ne, neka sutra uzimaju i moje i tvoje dvorište posebno ako znaju sve bolje voditi od nas a na naš račun.Fuddo wrote: 16 Apr 2021, 17:31Pa neka ga, sto?insomnia wrote: 16 Apr 2021, 17:20 Ne bih se ja sa Hastorom zajebavo. Vidis da u pk njemacke svjedok misteriozno izgori u auto. Frajer folksvagenan dobije jbt
Mora bit bandit u tim zajebancijama.
Ne bavi se uzgajanjem tulipana po Ustipraci.
To su zajebane stvari, sad te ima, sad te nema.
Cojek se dokazo da zna plivat i medju najzajebanijim igracima dunjaluka, dadni mu drzavu da vodi.
Nesta ce napravit.
A ne onog debila sebi dovedes, faCa nake maline po kini, jebe mater svoju, ili onu kmezavu sam vice lipi nas tito kuCemo staCemo...
Ev, odmah nesta melanholicnoDoris wrote: 16 Apr 2021, 17:52To sigurno neće biti bolnica za slabije plivače i ljude slabijeg imovnog stanja koji će zbog uslova života imati veću potrebu za zdravstvenim uslugama. Ali neka Hastora, što da ne, neka sutra uzimaju i moje i tvoje dvorište posebno ako znaju sve bolje voditi od nas a na naš račun.Fuddo wrote: 16 Apr 2021, 17:31
Pa neka ga, sto?
Mora bit bandit u tim zajebancijama.
Ne bavi se uzgajanjem tulipana po Ustipraci.
To su zajebane stvari, sad te ima, sad te nema.
Cojek se dokazo da zna plivat i medju najzajebanijim igracima dunjaluka, dadni mu drzavu da vodi.
Nesta ce napravit.
A ne onog debila sebi dovedes, faCa nake maline po kini, jebe mater svoju, ili onu kmezavu sam vice lipi nas tito kuCemo staCemo...
Ne lomite mi bagrenjeFuddo wrote: 16 Apr 2021, 17:56Ev, odmah nesta melanholicnoDoris wrote: 16 Apr 2021, 17:52
To sigurno neće biti bolnica za slabije plivače i ljude slabijeg imovnog stanja koji će zbog uslova života imati veću potrebu za zdravstvenim uslugama. Ali neka Hastora, što da ne, neka sutra uzimaju i moje i tvoje dvorište posebno ako znaju sve bolje voditi od nas a na naš račun.
Nase dvoriste, na nas racun...
Mora da me baca neko pogresno sjecanje na imovinu iz TAS-a, Pretisa necega i pocetak rata. Valjda je morao neko.Fuddo wrote: 16 Apr 2021, 17:56Ev, odmah nesta melanholicnoDoris wrote: 16 Apr 2021, 17:52
To sigurno neće biti bolnica za slabije plivače i ljude slabijeg imovnog stanja koji će zbog uslova života imati veću potrebu za zdravstvenim uslugama. Ali neka Hastora, što da ne, neka sutra uzimaju i moje i tvoje dvorište posebno ako znaju sve bolje voditi od nas a na naš račun.
Nase dvoriste, na nas racun...
Tamam da je i ukrao makar je nesto i napravio te zaposlio ljude, za razliku ovih po parlamentima skupstinama odborima itd koji su pokrali sto su stigli a nigdje nista nego direkt na racun.
Kod mene se recenica zavrsi na tome "taman da je ukrao".MorningStar wrote: 16 Apr 2021, 18:05Tamam da je i ukrao makar je nesto i napravio te zaposlio ljude, za razliku ovih po parlamentima skupstinama odborima itd koji su pokrali sto su stigli a nigdje nista nego direkt na racun.Doris wrote: 16 Apr 2021, 17:59
Mora da me baca neko pogresno sjecanje na imovinu iz TAS-a, Pretisa necega i pocetak rata. Valjda je morao neko.
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests