Super.
Eto frljacaj se sjecanjima, to vazda upali.
Ev, saCu se i ja frljacit s tobom.
Sjecam se prvog poljupca....viD sto nam je sad fino.
Moderator: Krokodil Behko
Super.
Napisah da imam neka pogresna sjecanja i ispravljam se evo sad i tebi i NH. Uglavnom, zaradi ti imperiju postenim radom pa cu ti ja ostaviti svoju imovinu u testamentu.insomnia wrote: 16 Apr 2021, 18:09 Kakva je to ba prica. Zna se dje su stvari iz TAS-a zavrsile. Sta “tamam da je ukrao”
Cuj za koga je , pa za ko plati - uostalom sta koga briga za koga je , ako hoce moze sebi privatno za sebe bolnicu napraviti.koteljubi_kadnisamtu wrote: 16 Apr 2021, 18:12 Ma neka grade sta hoce, ali neka napisu za koga je. I kako su sve to dobili, dozvole, zemljiste, reg plan itd, ko ce imati pravo tu da se lijeci i hoce li priznati nase zdravstveno
samo parcela tu kosta milione, jesu li platili ? clanak je na nivou djeteta od 2 godine ,a takvi su svi na klixu - casta za one iz kulture
animals wrote: 16 Apr 2021, 11:29Mogla je, a da nije imala putovnicu Hrvatsku i da nije imao 10 hiljada km, mogla je umrijeti..Krokodil Behko wrote: 16 Apr 2021, 11:17
Eto, odlično.
Drago mi je da HR ima bolje osiguranje, ali ti i dalje govoriš protiv sebe samog.
Mogla je pacijentica i kod privatnika i na rebro, jer ima zdravstveno osiguranje, koej to pokriva![]()
insomnia wrote: 16 Apr 2021, 17:20 Ne bih se ja sa Hastorom zajebavo. Vidis da u pk njemacke svjedok misteriozno izgori u auto. Frajer folksvagenan dobije jbt
Nisam ni reko. Samo neko ko se u Njemackoj na njemackom sudu uspije izboriti protiv tako jakog igraca nije uopste bezazlenKrokodil Behko wrote: 16 Apr 2021, 18:30insomnia wrote: 16 Apr 2021, 17:20 Ne bih se ja sa Hastorom zajebavo. Vidis da u pk njemacke svjedok misteriozno izgori u auto. Frajer folksvagenan dobije jbt
Nije on tu loši momak, nego volkwagen. Drže proizvođače rezervnih dijelova, kao kakvo roblje. Hastor je samo isposlovao, da oni njemu pošteno plate za njegove proizvode. Bio je i dovoljno mudar, da prvo sačeka da naraste, pa da mu tržište kod Volkswagena ni ne treba.
Ja, budala, ko je vidio haira od bolnice..
Kakve veze on ima sa izvlacenjem iz TAS-a... ?
Ih. Ko da je to bitno. Bitno je ubaciti crva. Nek ostane zapisano. Vi bgm isto ko djeca
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests