Maja wrote:Ok, koji je to dan bio. Sad ću provjeriti.
sinoc.....tema je jos sinoc imala tri stranice........nije bitno samo bih voljela da znam jel on obrisao mada mislim da jest
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Maja wrote:Ok, koji je to dan bio. Sad ću provjeriti.

hoćeš da ti ja dam svojihTigris wrote:ko mi je i zasto obrisao postove ?
momci, sta je sa guzim sutite mi.....
pazi dedo dobroTigris wrote:guzom kao sto tema kaze............![]()
pazi mali,

Aha. mislis za zenske pitanje : Da li volite 'pusenje" penisa ccccLuna. wrote:sad bi neko trebo otvorit temu koja bi bila " pararelna" ovoj... al´ mene stid :stid

Ajde ajde ti si hrabra ja to znamLuna. wrote:sad bi neko trebo otvorit temu koja bi bila " pararelna" ovoj... al´ mene stid :stid

Rum wrote:Ajde ajde ti si hrabra ja to znamLuna. wrote:sad bi neko trebo otvorit temu koja bi bila " pararelna" ovoj... al´ mene stid :stid

Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /

i behko kaze da je jednom jedna svrsila dok je lizoPasaga wrote:Rum wrote:Ajde ajde ti si hrabra ja to znamLuna. wrote:sad bi neko trebo otvorit temu koja bi bila " pararelna" ovoj... al´ mene stid :stid
Poznajem par zenski koje su radile i jedno i drugo.![]()
Njihova iskustva govore,da nista prijatnije nisu probali i osjetili.
mudro zborisTempy wrote:Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /
Ima stotine drugih načina kako naći zadovoljstvo kod partnera, a stavljanje spolnih organa u usta je primitivno i životinjski, ne priliči moralnim osobama.

AJde Bogati to su dobrocudne bakterije koje ima svako u organizmu, gorgonzola sir je pun tih bakterija pa ga jedes (sta vise one su zdrave) ja bi umro davno sta sam ih proguto lizno, a ne ne zasto bi bilo ponizavajuce cak vise kad me ljubne znaci ljubnila je sebi vaginicu :yip mos joj misliti srece , i da sve one to vole neke kriju neke ne a u sex cinu mi i jesmo zivotinje ne mislimo mozgovima ko ce se sjetiti bakterije u onom trenutkuTempy wrote:Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /
Ima stotine drugih načina kako naći zadovoljstvo kod partnera, a stavljanje spolnih organa u usta je primitivno i životinjski, ne priliči moralnim osobama.
nijedna mi dosada nije ne rum gadi mi se sto mi lizes vaginicu
samo su govorile nastavi nastavi nastavi moj rumenko i spominjale su opet onu cuvenu o Boze oBoze moj oh moj Boze moj Boze ahhh " 
Jel to ti ozbiljnoTempy wrote:Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /

Očito nismo istomišjenici ali ti čestitam za stav.Tempy wrote:Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /

Nisam mislio detaljizirati oko toga ali evo moram. zapravo je ona htjela da joj svršimMaja wrote:A što bi vam smetalo. Vaš je. Valjda držite do higijene

Ja cak svog mazem lanenim uljem da ga vidis sto sija milina ga cmoknuti + uvijek obrijan i namiruhanMaja wrote:A što bi vam smetalo. Vaš je. Valjda držite do higijene
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests