Moderator: Krokodil Behko
Čini mi se da su se još neki dijasporci oglasili na tom fonuDnevno me zaustave po 10-tak puta,haman jedni te isti.
Krokodil Behko wrote:Čini mi se da su se još neki dijasporci oglasili na tom fonuDnevno me zaustave po 10-tak puta,haman jedni te isti.
Vjerovao ili ne, subotom kad je ovdje pijaca mora policija doći vrlo rano da trakom
označi metar od pruge i sa jedne i sa druge strane jer ima i takvih koji se
parkiraju na 20 cm od pruge. Više puta voz stane dok se kola ne pomaknu.
Pa to nema NIGDJE!
Bosanski kauboji. Ko bi drugi. Ko kauboj konja pred kafanom. tako se parkiraju.Pasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Čini mi se da su se još neki dijasporci oglasili na tom fonuDnevno me zaustave po 10-tak puta,haman jedni te isti.
Vjerovao ili ne, subotom kad je ovdje pijaca mora policija doći vrlo rano da trakom
označi metar od pruge i sa jedne i sa druge strane jer ima i takvih koji se
parkiraju na 20 cm od pruge. Više puta voz stane dok se kola ne pomaknu.
Pa to nema NIGDJE!
Ko se bolan tako parkira???+![]()
Ovde nemozes doci autom do pruge ni na 5m,nigdje.
Kao i u Atini....Katja wrote:Ako vam se čini da u BiH nema vozačke kulture, provozajte se južnom Italijom.
Tamo semafori stoje samo za ukras.
Evo ja ne dajem žmigavce nikako. Znači li to da sam kulturan vozač?nepodobna wrote:Kao i u Atini....Katja wrote:Ako vam se čini da u BiH nema vozačke kulture, provozajte se južnom Italijom.
Tamo semafori stoje samo za ukras.
A kod nas me posebno nervira (doslovno psujem svaki put) kad vidim da neko daje lijevi zmigavac na kruznom toku (haluciniram li ili sam to maloprije vec negdje npisala, na nekoj drugoj temi?)
u slucaju da jedan takav kvazivozac/kvazisofer cita ovaj post - kruzni tok je pravac, idiote!!! Zmigavac, I TO DESNI, ces dati samo onda kada se iskljucujes!!!
Hvala, k'o malo lakse mi je
Krokodil Behko wrote: Evo ja ne dajem žmigavce nikako. Znači li to da sam kulturan vozač?
Krokodil Behko wrote: Evo ja ne dajem žmigavce nikako. Znači li to da sam kulturan vozač?
Malo sam se šalioKatja wrote:Ruana, svaka čast.![]()
Znači da bi te trebalo natjerati da pojedeš taj žmigavac koji ne koristiš.![]()
Krokodil Behko wrote: Cak sta vise,nesto slicno mi se desilo jesenas... Ide ispred mene neki eskort,
i usporava..i usporava... i stade.. i tek kad sam dao gas,da ga zaobidjem,
u momentu kad sam bio uz njega,poceo je da skrece.. I ja mu sa zadnjim
blatobranom,fino raznesem far,zmigavac i karambolku.. ja prosao sa ogrebotinom
samo.. I neka dva mangupcica izlaze iz te kante i traze da platim.. Mrsss.. pms
E, to je uvijek gadno. Argument protiv argumenta. Na kraju krivica je 50%, iako smo 100% u pravu.Oni su tvrdili da su bili u pokretu i da su dali žmigavac.
U praksi nije uvijek 100% kriv onaj koji udara odozadi....šta ćeš kad se gleda da je uvijek kriv onaj koji udara odozada.
Nisam ja njih udario nego oni mene. Samo sam skoro skroz prošao a oni se tek tadJonas wrote:E, to je uvijek gadno. Argument protiv argumenta. Na kraju krivica je 50%, iako smo 100% u pravu.Oni su tvrdili da su bili u pokretu i da su dali žmigavac.
Od Katja:U praksi nije uvijek 100% kriv onaj koji udara odozadi....šta ćeš kad se gleda da je uvijek kriv onaj koji udara odozada.
Mene je jedan vozac udario odozada u gradu. Jos uvijek nosim posljedice udara (na autu).
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests