ma znam da zene puno pricaju jedna s drugom, puno
vise nego mi al ipak... de imajte neku granicu ba

nek nam malo i intime ostane, nemora nam na
celu pisat kolki nam je

ma znam da zene puno pricaju jedna s drugom, puno
Pa to je zanimljivo, jer nije bila priča o njegovom penisu, već o sunećenju, jer se konvertirao.
On i bosniak? Da otvori usta u drustvu bosnjackom prebili bi gaTaare wrote: 18 Apr 2021, 13:47Ne nužno. Recimo da je insomnia teški bošnjački nacionalista, ali istovremeno i islamofob sa dna kace.Naseef Mushroom wrote: 18 Apr 2021, 13:31 Dok se gospodin odlučuje za ovakav lijep potez FGRovci ismijavaju način kako je njihov rahmetli djed vjerovao
Zamoli moderatore onda da temu prebace na filozofiju.arzuhal wrote: 18 Apr 2021, 14:07 Religija, politika, filozofija, ekologija, poezija, sport, hidrometeorologija... Postoje neke nadarene osobe koju bilo koju temu očas posla dovedu do k*rca...
Laze vinkoHAVANA wrote: 18 Apr 2021, 14:04 Joj sto nas jebete... https://www.klix.ba/vijesti/bih/osoba-k ... /210418039
Ne podrazumijeva se, jer mnogi bi odustali da je to uslov.Veca wrote: 18 Apr 2021, 14:08
...ne mora ni pisati, to se podrazumijeva!...ja sam svoju djecu osunetila, pa sad kako hoceJU!
...ustvari, kad bi mi jedan dan dosli i kazali-mama, ona je druge vjere, a hocu da ju ozenim, ned'o bogo, moram se krstiti, poslala bih ih u 6 mi.cki materina!
![]()
...a isto tako, kad bi moja djeca neke uvjete postavljala! VODIMO LJUBAV, A NE RAT!
![]()
Naime, ovu informaciju je potvrdio imam Aljo Cikotić, no na dodatnu potvrdu nam kasnije iz džemata Kalibunar nisu mogli odgovoriti, ali su kazali da je sva priča poprimila previše pažnje te da je najbitnije da je Danko sada Emir
Venera wrote: 18 Apr 2021, 14:13Ne podrazumijeva se, jer mnogi bi odustali da je to uslov.Veca wrote: 18 Apr 2021, 14:08
...ne mora ni pisati, to se podrazumijeva!...ja sam svoju djecu osunetila, pa sad kako hoceJU!
...ustvari, kad bi mi jedan dan dosli i kazali-mama, ona je druge vjere, a hocu da ju ozenim, ned'o bogo, moram se krstiti, poslala bih ih u 6 mi.cki materina!
![]()
...a isto tako, kad bi moja djeca neke uvjete postavljala! VODIMO LJUBAV, A NE RAT!
![]()
A krštena osoba je zauvijek krštena, bez obzira na konvertiranje.
Pa toliko o religijskim institucijama