Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Da Julia, ukusi se razlikuju, to znamo... Ako aludiraš na moje crteže i na moj post, veoma mi je važno da se meni dopada moj kićeraj...
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Julia-Klara wrote:mislim da mi sami po tom pitanju ne mozemo bas biti objetkivni vec samo subjektivni
on sto radimo ako se svidja nama ne mora znaciti da je dobro, da smo kreativni
ja mislim da lijepo pisem,ali to je moje misljenje,ne mora znaciti da je to stvarno dobro
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
no, ako nas to cini sretnima, i nikome ne namecemo svoje vidjenje kao JEDINO PRAVILNO nema problema
eto, silence, izbrisano ono vezano za slikanje... nemam volje svaki put objasnjavati da se moji postovi ne odnose ni na koga, ali tebi je to dzaba govoriti
ako ti je lakse, MOLIM TE stavi me ignore, i ne citaj me
Izvini Julia, ali nekako se dogode tvoji čudni postovi upravo poslije mojih. Ja imam ignore listu isto kao i ti. Na svoju listu još nikog nisam stavila jer ste mi svi dragi i interesantni...da nije tako, odavno bih otišla. Ja tebi neću predlagati da me staviš na ignore... osjetim da sam ti već odavno na ignore.... . Ali nema razloga za to, pa mi je stvarno smiješno...
(Arapska poslovica)
Nisam mislila na ovu "službenu" ignore listu... znaš ti na šta sam ja mislila...
(Arapska poslovica)
tu jesi, za tu si u pravu,ali poslije svih tvojih bockanja i ismijavanja mi je jednostavno dojadilo da ti ista govorim...
zacatale smo, bice prebaceno ili izbrisano
moderacijo, izvoli
Julia-Klara wrote:tu jesi, za tu si u pravu,ali poslije svih tvojih bockanja i ismijavanja mi je jednostavno dojadilo da ti ista govorim...
zacatale smo, bice prebaceno ili izbrisano
moderacijo, izvoli
Ako će moderacija da briše... (i ja se izvinjavam moderaciji ) Pronađi i dokumentuj makar jedan post gdje sam te ismijavala i bockala... Mislim da nema ni jedan i da si nešto protumačila pogrešno. Hajde Julia...
(Arapska poslovica)