Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
lilith1 wrote: 24 Mar 2021, 07:27
Ako se ovo odnosi na mene
Napisah kad budem imala
Prije 30te vala neka ima bitnijih stvari do tada
Mislim da je svima jasno koju ti opciju zastupas i zasto
Zastupam normalnu logičnu opciju.
Niko od nas ne zna šta nas čeka u životu sa našom djecom prvo to
A drugo to je moje razmišljanje kao što i ti imaš svoje nema tu nekih skrivenih motiva na koje ti ciljas
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Kolonizacijom ropstvima i ubijanjima, bukvalno od Zapada Zemaljske kugle do istoka i Juga.
Hoces li to trubiti i za 50 godina?
To nije istina?
PA eto vidi koji jezik je najprostraniji nije engleski ,a ako vise od pola populacije na svijetu koristi engleski jezik onda to jest kolonizacija.
I sad nam mogu nametati svoje vrijednosti kao napredne, i sto god oni izbace moramo prihvatiti kao tacno bez pogovora?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
MarlboroGold wrote: 24 Mar 2021, 12:17
Hoces li to trubiti i za 50 godina?
To nije istina?
PA eto vidi koji jezik je najprostraniji nije engleski ,a ako vise od pola populacije na svijetu koristi engleski jezik onda to jest kolonizacija.
I sad nam mogu nametati svoje vrijednosti kao napredne, i sto god oni izbace moramo prihvatiti kao tacno bez pogovora?
To sto je arapski svijet vukojebina mozes najvise zahvaliti selefijama i njihovoj revoluciji kad su uzeli stvar u svoje ruke i kad su potisnuli ostale, a cime je proveden redukcionizam unutar Islama. Zapad nema veze s tim, tako da prica o kolonizaciji u ovom kontekstu nema nekog smisla.
To nije istina?
To sto je arapski svijet vukojebina mozes najvise zahvaliti selefijama i njihovoj revoluciji kad su uzeli stvar u svoje ruke i kad su potisnuli ostale, a cime je proveden redukcionizam unutar Islama. Zapad nema veze s tim, tako da prica o kolonizaciji u ovom kontekstu nema nekog smisla.
Jesil kad čuo z Lawrensa od Arabije?
Nisi upoznat sa miješanjem Britanaca u Osmansko carstvo, i stvaranje Izraela?
Imaju itekako imaju.
Ali to je druga tema.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.