i kad ustane ide ona njegova...
snneeeg je opeet snezana...
e nece meni dok se sminkam nek tamo u sobi tambura
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

bgm ti svaki put kad pocnes o svomSibila wrote: 19 Apr 2021, 05:46 ..da ce jos malo poceti balarm da zvoni...
i kad ustane ide ona njegova...![]()
snneeeg je opeet snezana...![]()
e nece meni dok se sminkam nek tamo u sobi tambura![]()

CekamMaja wrote: 19 Apr 2021, 00:30 Vezano za zaboravljanje... mislim da je pobjednik moj brat i ono sto se njemu desilo.
Sad nek me neko upita sta je to bilo.

Sta je to bilo

Cojk i ja dok smo se zabavljali i trazili stan, jedno vecer odemo jedan pogledat. Ja spustila torbu na sto. Razgledamo, pozdravimo se i odemo. Srecom mi je uskoro nesto zatrebalo iz torbe, pa sam skontala da je nemam i vratimo se u stanMaja wrote: 19 Apr 2021, 11:52 E ovako. Zaposlio se brat u Mostaru. Tezak posao a dug mjesec. Tamo bio 5 dana a vikendom dolazio ovdje. Daj pare za ovo, za ono. Osto ko crkveni mis na kraju mjeseca. Jedva docekao platu.
Pata je isla na ruke prva nekolika mjeseca dok ga ne prijave i potrefio petak kad je primio kovertu pa je stavio u torbu s drugim stvarima i krenuo u Stolac.
Izasao je pred zgradu, spustio torbu kod auta dok otkljuca i ubaci jakne pozadi itd, sjeo i za Stolac. A torba ostala na parkingu.
I dodje on ovdje, umije se, jede i poce piti kafu. Sve normala, laganica.
Kad se odjednom (doslovno) uhvati objema rukama za glavu...
aaaaaaaa...
Sta ti je?
Aaaaaaaaaaa
Sta je?
Aaaa jesam luuuud...
Za kljuceve, u auto, na gas...skoro je 40km puta. Dosao u Mostar pred zgradu kad torba jos tu.
Koliku je srecu imao![]()

grin grin samo taj grinZanki wrote: 19 Apr 2021, 13:11 koja ljubav
nego
taman san isla kavu si napravit i pomislila san na tebe Green, kad san na forumu i sitin se kave odmah na tebe pomislin
tak mie bilo za jednu curku prije sad ona ne dolazi nesta vise, al svejedno se i nje sitin
pa sta mu onda radiinsomnia wrote: 19 Apr 2021, 13:25 Kreno nesto odnijeti bivsoj gospodji. Kad vice de mi uzmi duhan usput bgt. Reko hos samo duhan, neces cigare? Ma samo duhan, ne znam pusiti
Pa reko da pokazem...ako treba... kaze ne treba hvala![]()

Sta

Sva sam mimo pravila

Garant mami u inat.spacebound wrote: 19 Apr 2021, 14:25Sva sam mimo pravilaNevjencani zivjeli 7 godina i dvoje djece dobili. Udata sam tek tri godine. Do jucer djevojka takorec
![]()
Users browsing this forum: HAVANA and 4 guests