SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22433 times
- Been thanked: 20513 times
- Status: Offline
Re: SDA
Da vidiš tek teme o SDA na klixu i onih koji pišu protiv. Ovdje kad bi se tako pisalo sijevali bi banovi 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26047 times
- Been thanked: 26656 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9829 times
- Been thanked: 11573 times
Fuddo wrote: 14 Apr 2021, 17:50Ono se vise ne moze ni citat.ironman wrote: 14 Apr 2021, 16:29
Ko to vrsi sistemsku i organizovanu korupciju?
Kada je itko osudjen za sistemsku i organizovanu korupciju a da je vlast u bilo kom entitetu ili dijelu BiH.
Ako cemo slusati ljude koji botuju za cenera na kliks portalu ili najcitaniji dnevni list![]()
u BiH onda nemamo sta pricati.
Te floskule koje podastiru nemusti i potkapacitirani likovi koji zele biti premijeri,ministri ili bilo sta sto ce im donijeti platu a da ne rade okaci macku o rep.
Bloo, Bobi i Bata oblikuju javno misljenje oko gume sto gori.
Masa debila se kaci i sam vice zeleniiiii loopoviiii
Komsic je postao ljUljan, udomacilo se
Zeleni su fasisti i treba ih sve pobit
Crnogorski litijasi, cetnicka bagra, najjaci blok.
Onaj forum neko finansira da unosi razdor medju rajom, 100%.
Sto ih ne razbijete?
To ti tek sad otkrio, da neko i za pare i za četnike, pisakara i klika po kliksu?
Tu ti je sve jasno, kad pročitaš milionitu vijest po redu, u svega par dana, o vakcinama npr.
Prvi komentar ispod "SDA lopovi" i hiljadu lajkova. To je unreal. Isti im je i forum. Dolazio tu neki mod (zaboravio sam kako se zove), kaje on/a, idem nazad na klix, nešto sam nervozan/a, pa da banujem prvog SDA sendvičara. A vala, sda sendvičara je najmanje tamo.
Ali, meni je drago, nek se kurče s tastaturama, to je ionako jedini način, makar u virtuelnom smislu, da provire iz svojih podruma, špajzova i duševnih đeriza.
Četnici napadaju svom snagom. U životu nisam bio bliži konkretnoj/glasačkoj podršci SDA, kao sada.
Sreća, čini mi se da narod polako konta ove suživotaše i ko tu stoji iza te ublehe.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Krokodil Behko wrote: 14 Apr 2021, 19:44Fuddo wrote: 14 Apr 2021, 17:50
Ono se vise ne moze ni citat.
Bloo, Bobi i Bata oblikuju javno misljenje oko gume sto gori.
Masa debila se kaci i sam vice zeleniiiii loopoviiii
Komsic je postao ljUljan, udomacilo se
Zeleni su fasisti i treba ih sve pobit
Crnogorski litijasi, cetnicka bagra, najjaci blok.
Onaj forum neko finansira da unosi razdor medju rajom, 100%.
Sto ih ne razbijete?
To ti tek sad otkrio, da neko i za pare i za četnike, pisakara i klika po kliksu?
Tu ti je sve jasno, kad pročitaš milionitu vijest po redu, u svega par dana, o vakcinama npr.
Prvi komentar ispod "SDA lopovi" i hiljadu lajkova. To je unreal. Isti im je i forum. Dolazio tu neki mod (zaboravio sam kako se zove), kaje on/a, idem nazad na klix, nešto sam nervozan/a, pa da banujem prvog SDA sendvičara. A vala, sda sendvičara je najmanje tamo.
Ali, meni je drago, nek se kurče s tastaturama, to je ionako jedini način, makar u virtuelnom smislu, da provire iz svojih podruma, špajzova i duševnih đeriza.
Četnici napadaju svom snagom. U životu nisam bio bliži konkretnoj/glasačkoj podršci SDA, kao sada.
Sreća, čini mi se da narod polako konta ove suživotaše i ko tu stoji iza te ublehe.
Na temi o Harisu Zahiragiću, ja sam javila na prozivke i ismijavanja, tražeći konkretno nešto o njemu, osim nekih tinejdžerskih fotki i ispada. Jaoooo, koja salva uvreda je slijedila nakon toga. Još im napišem da sam ga upoznala bez da sma riječ napisala šta mislim o njemu, ajmeeee
Eh, onda ih pitam jesam li u DF pošto sam i sa Komšićem sjedila?
Bobija bih izdvojila, bar kad saam ja u pitanju, uvijek je bio fer, za razliku od nekih moderatora ili kako se već obojani tamo zovu
- ironman
- sirius

- Chloe
- Žena za sva vremena

e da, i ja sam tamo SDA bot ... samo nek' se znaDe.bosnjakinja wrote: 19 Apr 2021, 08:48 Forum 0 ,sve se svodi na uvrede ismijavanja i proglasavanjem svakog neistomisljenika-botom
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4188 times
- Been thanked: 3863 times
- Status: Online
Ma onaj Hank Paldum ili kako se več zove je najgori od sve djece, treba ga maljom u glavuMarlboroGold wrote: 14 Apr 2021, 17:52 Da vidiš tek teme o SDA na klixu i onih koji pišu protiv. Ovdje kad bi se tako pisalo sijevali bi banovi![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Naseef Mushroom wrote: 19 Apr 2021, 09:09Ma onaj Hank Paldum ili kako se več zove je najgori od sve djece, treba ga maljom u glavuMarlboroGold wrote: 14 Apr 2021, 17:52 Da vidiš tek teme o SDA na klixu i onih koji pišu protiv. Ovdje kad bi se tako pisalo sijevali bi banovi![]()
Ostalo je cutanje.
- ironman
- sirius

Ti cirkusanti...
Kaze napravili povorku smecarakih kamiona koji su krenuli cistiti grad i snimali ih dronom da mogu stavit na fb
Kaze napravili povorku smecarakih kamiona koji su krenuli cistiti grad i snimali ih dronom da mogu stavit na fb
dream of spring...
- Chloe
- Žena za sva vremena

Vidiš, to i nije samo do foruma, nego do nas samih. Izgubljeni smo, gubimo identitet koji nismo zapravo ni izgradili.ironman wrote: 19 Apr 2021, 08:45 Otrovno pogana atmosfera.
Sto Skaka rece neki dan.
Najbolje Bosnjo mrzi Bosnju..
U kratkim crtama forum taj.
Bošnjaštvo ne mrze i ne pljuju ni Hrvati ni Srbi niti iko drugi kako to strastveno rade sami Bošnjaci.
- ironman
- sirius

Touche.Chloe wrote: 19 Apr 2021, 09:15Vidiš, to i nije samo do foruma, nego do nas samih. Izgubljeni smo, gubimo identitet koji nismo zapravo ni izgradili.ironman wrote: 19 Apr 2021, 08:45 Otrovno pogana atmosfera.
Sto Skaka rece neki dan.
Najbolje Bosnjo mrzi Bosnju..
U kratkim crtama forum taj.
Bošnjaštvo ne mrze i ne pljuju ni Hrvati ni Srbi niti iko drugi kako to strastveno rade sami Bošnjaci.
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4188 times
- Been thanked: 3863 times
- Status: Online
Trebala si čekati par dana dok se nije saznalo da je Bošnjakinja. Kada su mislili da je stvarno iz reda Ostalih bila je Sveta krava. Sada kada je se saznalo da jeste Bošnjakinja koja je se samo izjasnila drugačije radi diskriminacije prema Bošnjacima jer ne bi mogla biti gradonačelnica od tad je i oljuvanje odobreno.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2021, 21:54 Jedan neki dan dobi ban radi nekog negativnog komentara o Benjamini..od Bloo![]()
Napisa lik neki dan da je Benjamina pokazala da je kukavica jer ne želi kompromis oko ploče sa djikanom "grado"načelnikom iz lažnog Sarajeva
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9829 times
- Been thanked: 11573 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

Dobro dođe Ramazan, ne trebaju nam sendviči, pa i ne moramo pisati ... 
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Vidi sto su se skupili. Ne glasam za SDA Ali
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Beni
- Fuck you