Grrrrrrrrrr, ispalio bih ga iz topa da mogu. Pa koji si ku......,uh mal ne lanu, došao meni da i meni dosađuješ.
Ne čudi se uvaženi čitaoče ovog posta, ima nešto što može i Tempyja nanervirati da laje k'o pas
Moderator: VIP
Školuj se kod Bosanaca...oni sve znaju i umiju...burek67 wrote:znam silence,znam,ali ovdje je skroz drugacije,mosH sve da im radis,mosh i "covjeka ubit"...,AL nemoj da im diras lovu!!...silence wrote:![]()
Da si ti burek u Bosni, svu si svoju dobit mogao utajiti...niko ti ništa ne bi mogao.....zbilja je tako..
budem ja to sredio na moj nacin za ubuduce...bem mu...

ma nisi skuzilasilence wrote:Školuj se kod Bosanaca...oni sve znaju i umiju...burek67 wrote:znam silence,znam,ali ovdje je skroz drugacije,mosH sve da im radis,mosh i "covjeka ubit"...,AL nemoj da im diras lovu!!...silence wrote:![]()
Da si ti burek u Bosni, svu si svoju dobit mogao utajiti...niko ti ništa ne bi mogao.....zbilja je tako..
budem ja to sredio na moj nacin za ubuduce...bem mu...Zato nam burek i jeste sve krenulo nizbrdo...
Ne igraj se "svojim naćinom", da ne zaglaviš iza rešetaka... nije to Bosna.
Eeeee kolega burek, ko pokusa drzavu u Swabskoj sa lovom zakinuti taj je kada ga upecaju obro bostan.burek67 wrote:i to ZESTOKO sto me drzava isprazni za skoro 17 000 € ...nisam planirao to...ne sad
nebrini burek, od iduce godine oni nas nece ni pitati, jednostavno klikom misa ulete u banci na nas racun i prekontrolisu.ma nisi skuzila...ama ubuduce cu im dati punomoc na konto pa nek uzimaju koliko hoce.a ne da mi uzimaju ovako nenajavljeno...
mosh mi vjerovat![]()

Ako je riječ o porezu,taksama,ili ostalim stvarima što se mora dati,onda si nagomilao,i da znaš,nije se rodio ko je državu zajebao da prostiš,nećeš im ostati dužan sigurno,još ćeš lijepo kaznu platiti ako nisi šta na vrijeme ispoštovao,to je tako svugdje,i u BiH,naravno,govorim iz ličnog iskustva.........(eh,sad,možda ima ljudi poput Radončića isl.koji mogu nešto utajiti,ali takve izbrojiš na prste jedne ruke,mi ostali muški odvajamo za sve živo,ceste,vode,šume,TZ,da ne nabrajam....)...burek67 wrote:znam silence,znam,ali ovdje je skroz drugacije,mosH sve da im radis,mosh i "covjeka ubit"...,AL nemoj da im diras lovu!!...silence wrote:![]()
budem ja to sredio na moj nacin za ubuduce...bem mu...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
zato sve sto imate prebacite na moj racun, kod mene niko ne ulijece (Major wrote:Eeeee kolega burek, ko pokusa drzavu u Swabskoj sa lovom zakinuti taj je kada ga upecaju obro bostan.burek67 wrote:i to ZESTOKO sto me drzava isprazni za skoro 17 000 € ...nisam planirao to...ne sad
Ti si moguce je na nekakav polulegalan nacin pokusao porez zatajiti.
Ja redovno placam, svaki mjesec, onako kako su mi naime oni odmjerili, poslu nedelju stize depese i obavjestenje
da su oni pocetkom godine napravili u poreskoj procjeni gresku (ca.7.300 € godisnje) da naknadno doznacim iznost
poreskoj upravi jos 3.700 €....(steuernachzahlung)
Ovih dana obisao haman sve poreske sluzbenike, nema drugog Boga nego platiti Bogu je za plakati,
ali ja ateista, ne pomaze...moram platiti...
nebrini burek, od iduce godine oni nas nece ni pitati, jednostavno klikom misa ulete u banci na nas racun i prekontrolisu.ma nisi skuzila...ama ubuduce cu im dati punomoc na konto pa nek uzimaju koliko hoce.a ne da mi uzimaju ovako nenajavljeno...
mosh mi vjerovat![]()
Imaju zakonsko ovlastenje.

Ama vidi i ona sto se nervirasLanci wrote:kada je nego bezpotrebno ljubomoran
pa negoRum wrote:Ama vidi i ona sto se nervirasLanci wrote:kada je nego bezpotrebno ljubomoran

znam majore,znamMajor wrote:Eeeee kolega burek, ko pokusa drzavu u Swabskoj sa lovom zakinuti taj je kada ga upecaju obro bostan.burek67 wrote:i to ZESTOKO sto me drzava isprazni za skoro 17 000 € ...nisam planirao to...ne sad
Ti si moguce je na nekakav polulegalan nacin pokusao porez zatajiti.
Ja redovno placam, svaki mjesec, onako kako su mi naime oni odmjerili, poslu nedelju stize depese i obavjestenje
da su oni pocetkom godine napravili u poreskoj procjeni gresku (ca.7.300 € godisnje) da naknadno doznacim iznost
poreskoj upravi jos 3.700 €....(steuernachzahlung)
Ovih dana obisao haman sve poreske sluzbenike, nema drugog Boga nego platiti Bogu je za plakati,
ali ja ateista, ne pomaze...moram platiti...
mosh mi vjerovat![]()
Imaju zakonsko ovlastenje.
Znas burek sta je najveca tragedija u kako kazu visoko razvijenoj i civilizovanoj Njemackoj, naravno, ovdje je korupcija neprimjetna,burek67 wrote:
znam majore,znam...ali vec sam ja njima davno dao vsu punomoc na moje konto,uzimali su mi dodatne taxe sto zagorka kaze ako samo jedan dan zakasnim...samo mi krivo sto cekaju da s enagomila pa me onda "trznu",ko iz sna ..
znam da imaju sva prava,nista s etu ne moze ucinit do placat redovno..ili ne ici nikako radit pa ce odbit q.rac...
al ni to ne valja,siromasan je to zivot ako cekas na njihovu crkavicu...sranje je vako a sranje je i nako...ali bolje je ono prvo sranje...
:ironija

Oh my gosh.Maja wrote:Kad u američkim filmovima kažu Oh my GAŠ umjesto god. Šta im je gaš i kako se to uopšte piše?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests