Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 19 Apr 2021, 14:12
Mislis da ce tvoja motivacija utjecati na mene (ili bilo koga drugog) vise od doktora koji se zaHebavaju sa nama?
De malo lakse, jer ono sto i kako pises(te) nije nista drugo nego osudjivanje, ismijavanje, obiljezavanje, nista drugo.
Nemas pravo ikome ista reci niti savjetovati OSIM ako ta osoba ne trazi savjet. Sve drugo je zaziranje u licne stvari i privatni zivot sugovornika.
Ili bulling i mobbing , kako pojavu nazivaju.
Ne to ti tako prihvacas , jesam li ja tebi mozda napisao da si pretila ili ne znam sta ? Jesam li mozda tebe savjetovao ili uopste bilo kome drugo napisao neki savjet direktno ili zazirao u privatnost tvoju? Pisao sam o problemu pretilosti, sad neki to uzmu kao atak na sebe...
Mislim ne znam sta je cudno - koji doktor ce reci da je ok imati prekomjernu kilazu , kako se covjek osjeca generalno kada je pretil ?? Ali eto ako se to napise onda je to bauk atak mobing ne znam sta
Julia-Klara wrote: 19 Apr 2021, 14:12
Mislis da ce tvoja motivacija utjecati na mene (ili bilo koga drugog) vise od doktora koji se zaHebavaju sa nama?
De malo lakse, jer ono sto i kako pises(te) nije nista drugo nego osudjivanje, ismijavanje, obiljezavanje, nista drugo.
Nemas pravo ikome ista reci niti savjetovati OSIM ako ta osoba ne trazi savjet. Sve drugo je zaziranje u licne stvari i privatni zivot sugovornika.
Ili bulling i mobbing , kako pojavu nazivaju.
Ne to ti tako prihvacas , jesam li ja tebi mozda napisao da si pretila ili ne znam sta ? Jesam li mozda tebe savjetovao ili uopste bilo kome drugo napisao neki savjet direktno ili zazirao u privatnost tvoju? Pisao sam o problemu pretilosti, sad neki to uzmu kao atak na sebe...
Mislim ne znam sta je cudno - koji doktor ce reci da je ok imati prekomjernu kilazu , kako se covjek osjeca generalno kada je pretil ?? Ali eto ako se to napise onda je to bauk atak mobing ne znam sta
Moja kolegica 30 kg ima viška, niti pazi šta jede niti je nešto aktivna - nalazi perfektni
ja - kao neka idealna težina, način ishrane promijenila unazad 2-3 godine, aktivna - hloresterol otišao do vraga ...
Moja kolegica 30 kg ima viška, niti pazi šta jede niti je nešto aktivna - nalazi perfektni
ja - kao neka idealna težina, način ishrane promijenila unazad 2-3 godine, aktivna - hloresterol otišao do vraga ...
... da nam nisu zamijenili nalaze ...
Molim te nemoj samo reci da mislis da prekomjerna tezina ne utice na zdravlje...
... da nam nisu zamijenili nalaze ...
Molim te nemoj samo reci da mislis da prekomjerna tezina ne utice na zdravlje...
Uostalom ima mjesta i ona od space. Sta me briga
Pa akd sam imala 10 kg viška nisam imala hloresterol, i da sam imala bar bih krivila kašiku ovako .... kad mi kažu stres, brige dođe mi da zaplačem na glas. Hranu bih mogla korigovati kako se kotarisati života ...
Chloe wrote: 19 Apr 2021, 13:56
kad vidim odrasle persone akko siju grubost, nemilosrdnost zašto se čudim djeci i vršnjačkom nasilju, bilo fizičkkom bilo psihičkom.....
Pa i te odrasle persone su bila djeca.
To tako ide i to je normalno, priroda jačeg slabijeg.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Chloe wrote: 19 Apr 2021, 13:56
kad vidim odrasle persone akko siju grubost, nemilosrdnost zašto se čudim djeci i vršnjačkom nasilju, bilo fizičkkom bilo psihičkom.....
Pa i te odrasle persone su bila djeca.
To tako ide i to je normalno, priroda jačeg slabijeg.
paja patak wrote: 19 Apr 2021, 13:12
Uzela cimerka nekih klinaca za vjezbe. Nema cega nema. Satra se vjezbajuci. Neki programi, klinci, palci. Mjerenja, vaganja.. Ma nema, ko profesionalac.
Sve hoce al nece potrcat. Dzaba..
Proslo od toga 3-4 mjeseca. Smrsala sa 69 na 68.5 i stomak isti..
Vise bi smrsala da je svaki dan pupak na pupak sicala
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
paja patak wrote: 19 Apr 2021, 13:12
Uzela cimerka nekih klinaca za vjezbe. Nema cega nema. Satra se vjezbajuci. Neki programi, klinci, palci. Mjerenja, vaganja.. Ma nema, ko profesionalac.
Sve hoce al nece potrcat. Dzaba..
Proslo od toga 3-4 mjeseca. Smrsala sa 69 na 68.5 i stomak isti..
Vise bi smrsala da je svaki dan pupak na pupak sicala
Julia-Klara wrote: 19 Apr 2021, 13:38
Pa da...
Iskorjenjivanje bolest po bolest, pocev od pretilosti, pa cemo homoseksualnost, dijabetes, rakove cemo u jednu grupu, i sve tako, dok ne ostanu ovi Arijevci i Nebeski narod.
Eutanazija, gasne komore, malj, whatever, samo nek; je efikasno, da ne narusavamo savrsen izgled svijeta
...ma sve bi oni, ali da ukoljence prehrambenu industriju ...eno, ni vode nejma bez secera
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.