ko je napravio onu tus kabinuHAVANA wrote: 19 Apr 2021, 18:05 Ovako nesto. https://www.olx.ba/artikal/41026061/sta ... tari-grad/

a tek banja sa kadom, kako se u nju u ulazi, mislim u banju, jel se prekace preko kade do Wc solje

Moderator: Krokodil Behko
ko je napravio onu tus kabinuHAVANA wrote: 19 Apr 2021, 18:05 Ovako nesto. https://www.olx.ba/artikal/41026061/sta ... tari-grad/
Je l de da nisi znala da sam majstor za sve i svašta, pogotovo za renoviranje
Nemam pojma ba ko je radio, primjer ti dajem sta naprave od nekih 140m2.Meni se licno ovo nista ne svidja. Podijelio je dobro prostorno i ulazom u sobe ali je zajebo uredjenjem a i kupatila... Jos ako nije radio hidro izolaciju na ove podove najebo je. Sve su te zgrade na gredama, bez ploce. Estrih cisto sumnjam da je uradio. Njegov problem. Poznanik. Ovo ti stavljam sta se isplati prostorno napraviti ako je velik stan. Bolji povrat. Kad nema korone 5 ove velicine donose oko 35000 eura godisnje. Odbij 25% troskova, rezija, poreza... To je oko 50000 km na godisnjoj bazi.Nek je i manje, odlicno je. Neko radi 100 dana a neko 200 i vise popunjenosti. Na tim lokacijama. Al momentalno nista. I ja sam zato prodao Necu da rentam dugorocno. Ne isplati se. Bolje ih u drugo preusmjeriti. Dao je sasvim dovoljno.Principessa wrote: 19 Apr 2021, 21:35ko je napravio onu tus kabinuHAVANA wrote: 19 Apr 2021, 18:05 Ovako nesto. https://www.olx.ba/artikal/41026061/sta ... tari-grad/.... ko se istusira, a ne napravi poplavu odam ide sa mnom u veilik stan kome treba adaptacija
![]()
a tek banja sa kadom, kako se u nju u ulazi, mislim u banju, jel se prekace preko kade do Wc solje![]()
Rekao sam ti. Ja cu imati onu novogradnju odlican projekat ali tebi ne pase dobrinja, aerodromsko... Ako mislis na grbavicu, hrasno, centar uzi, to je drama. Moras preplatiti. Jednostavno mala ponuda. Nema. Koju lokaciju trazis i kvadraturu?Chloe wrote: 19 Apr 2021, 21:56 Vala Havana mogao bi ti meni pomoći bar savjetodavno oko stana u Sa. Ovako na daljinu je preteško, a ni od sina mi nije neka korist.
Naljutila sam se ima mjesec nijedan nisam pogledala.![]()
Dobrinja može proćiHAVANA wrote: 19 Apr 2021, 22:00Rekao sam ti. Ja cu imati onu novogradnju odlican projekat ali tebi ne pase dobrinja, aerodromsko... Ako mislis na grbavicu, hrasno, centar uzi, to je drama. Moras preplatiti. Jednostavno mala ponuda. Nema. Koju lokaciju trazis i kvadraturu?Chloe wrote: 19 Apr 2021, 21:56 Vala Havana mogao bi ti meni pomoći bar savjetodavno oko stana u Sa. Ovako na daljinu je preteško, a ni od sina mi nije neka korist.
Naljutila sam se ima mjesec nijedan nisam pogledala.![]()
Nije skroz gore ba, malo iznad Kalmana (ako je jos tamo)
Primjetila sam da je jeftinije Istočno Sa, često se zezam da ću na kraju tamo završiti...lilith1 wrote: 19 Apr 2021, 22:25 Vala ko traži stan lukavica novogradnja..je jako jako isplativa i jeftinija od federacije
Iskreno Chloe sad ću ti reći..drugarica mi priča imala trosoban stan na dobrinji (ne znam koliko znas sarajevo lukavica i dobrinja djeli ih put bukvalno ) proda taj stan prode 100 metara do lukavice kupi ekstra stan novogradnja jos joj i ostane para..iskreno moja topla preporuka ti je to ako ne zelis da se "zavalis" jos tamo eno novogradnja sve i svida mi se sto imaju zelenilo i sve
To sam uzela kao krajnju opciju.lilith1 wrote: 19 Apr 2021, 22:32Iskreno Chloe sad ću ti reći..drugarica mi priča imala trosoban stan na dobrinji (ne znam koliko znas sarajevo lukavica i dobrinja djeli ih put bukvalno ) proda taj stan prode 100 metara do lukavice kupi ekstra stan novogradnja jos joj i ostane para..iskreno moja topla preporuka ti je to ako ne zelis da se "zavalis" jos tamo eno novogradnja sve i svida mi se sto imaju zelenilo i sveChloe wrote: 19 Apr 2021, 22:29
Primjetila sam da je jeftinije Istočno Sa, često se zezam da ću na kraju tamo završiti...![]()
I dobrinja je lijepa prelijepa zbog prostora oko zgrada , jer svaka zgrada ima livadu ispred stvarno divan prostor.
Dodji ba u moju mahalu
Chloe wrote: 19 Apr 2021, 22:46To sam uzela kao krajnju opciju.lilith1 wrote: 19 Apr 2021, 22:32
Iskreno Chloe sad ću ti reći..drugarica mi priča imala trosoban stan na dobrinji (ne znam koliko znas sarajevo lukavica i dobrinja djeli ih put bukvalno ) proda taj stan prode 100 metara do lukavice kupi ekstra stan novogradnja jos joj i ostane para..iskreno moja topla preporuka ti je to ako ne zelis da se "zavalis" jos tamo eno novogradnja sve i svida mi se sto imaju zelenilo i sve
I dobrinja je lijepa prelijepa zbog prostora oko zgrada , jer svaka zgrada ima livadu ispred stvarno divan prostor.
Dobrinja mi se dopada. Kod zadnjih posjeta Sa sam je upoznavala.
Ne želim da mi iko fening dadne i pomaže u toj investiciji, nego koliko sama mogu da investiram, zato i traje potraga.
Sve ima svoje zasto i zato. Tako i lukavica. Koliko para toliko muzike. Ja ne bi. Posalji mi na pp sta trazis i do koliko novca, pogledacu. Dobrinja je smisleno naselje. Sve imas tu a nije daleko. Svi moji sto su dole su jako zadovoljni. Ja sam opet navikao grbavica, cvila, hrasno i ne bi nigdje drugo.Chloe wrote: 19 Apr 2021, 22:46To sam uzela kao krajnju opciju.lilith1 wrote: 19 Apr 2021, 22:32
Ne želim da mi iko fening dadne i pomaže u toj investiciji, nego koliko sama mogu da investiram, zato i traje potraga.
Joj ja zivio na Grbavici odmah iznad DM-a preko puta brazila, ma u tom kvartu sve imas u 50m na dohvat rukeHAVANA wrote: 19 Apr 2021, 22:52Sve ima svoje zasto i zato. Tako i lukavica. Koliko para toliko muzike. Ja ne bi. Posalji mi na pp sta trazis i do koliko novca, pogledacu. Dobrinja je smisleno naselje. Sve imas tu a nije daleko. Svi moji sto su dole su jako zadovoljni. Ja sam opet navikao grbavica, cvila, hrasno i ne bi nigdje drugo.Chloe wrote: 19 Apr 2021, 22:46
To sam uzela kao krajnju opciju.
Ne želim da mi iko fening dadne i pomaže u toj investiciji, nego koliko sama mogu da investiram, zato i traje potraga.![]()
A ne svidja mi se tvoja carsija, ebi ga
Ma to je krajnja opcija, nije pod hitno pa da baš moram. Omakla su mi se 2-3 stana. Nisu moja nafaka i to je to. Nemam snage se zbog toga brinuti i stresati.HAVANA wrote: 19 Apr 2021, 22:52Sve ima svoje zasto i zato. Tako i lukavica. Koliko para toliko muzike. Ja ne bi. Posalji mi na pp sta trazis i do koliko novca, pogledacu. Dobrinja je smisleno naselje. Sve imas tu a nije daleko. Svi moji sto su dole su jako zadovoljni. Ja sam opet navikao grbavica, cvila, hrasno i ne bi nigdje drugo.Chloe wrote: 19 Apr 2021, 22:46
To sam uzela kao krajnju opciju.
Ne želim da mi iko fening dadne i pomaže u toj investiciji, nego koliko sama mogu da investiram, zato i traje potraga.![]()
Otud sam mladu ozenio. Kod boska buhe.Gomez wrote: 19 Apr 2021, 22:56Joj ja zivio na Grbavici odmah iznad DM-a preko puta brazila, ma u tom kvartu sve imas u 50m na dohvat rukeHAVANA wrote: 19 Apr 2021, 22:52
Sve ima svoje zasto i zato. Tako i lukavica. Koliko para toliko muzike. Ja ne bi. Posalji mi na pp sta trazis i do koliko novca, pogledacu. Dobrinja je smisleno naselje. Sve imas tu a nije daleko. Svi moji sto su dole su jako zadovoljni. Ja sam opet navikao grbavica, cvila, hrasno i ne bi nigdje drugo.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests