Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 19 Apr 2021, 14:49
Mislim da mi je bilo pametnije da sam se registrovala u neku veliku bolnicu nego u najblizu
Nervira me cekanje i neizvjesnost
Prokletnici iz njemačkih dnevnih novina bild pišu da svaki drugi stanovnik berlina ne želi vakcinu.
Što je najgore - kažu dalje - radi se o ugroženim kategorijama.
Pa onda pišu kako je to nevjerovatno, nepojmljivo, glupo, itd, itd.
Julia-Klara wrote: 19 Apr 2021, 14:49
Mislim da mi je bilo pametnije da sam se registrovala u neku veliku bolnicu nego u najblizu
Nervira me cekanje i neizvjesnost
odes u srbiju i primis bocu
Ma vec sam govorila, nije problem vakcinacija i odlazak u Srbiju, nego dolazak i boravak tih 2 sedmice poslije vakcine.
3x sam rizicna skupina, i ne bih rizikovala bolnicu u Brckom
Ma vec sam govorila, nije problem vakcinacija i odlazak u Srbiju, nego dolazak i boravak tih 2 sedmice poslije vakcine.
3x sam rizicna skupina, i ne bih rizikovala bolnicu u Brckom
Taare wrote: 19 Apr 2021, 16:16
Prokletnici iz njemačkih dnevnih novina bild pišu da svaki drugi stanovnik berlina ne želi vakcinu.
Što je najgore - kažu dalje - radi se o ugroženim kategorijama.
Pa onda pišu kako je to nevjerovatno, nepojmljivo, glupo, itd, itd.
paja patak wrote: 19 Apr 2021, 17:26
Pa kako vakcinisase skoro 7% populacije a tek od danas spustili granicu za ove od 60 pa na dalje. Do danas mogli samo oni stariji od 75
Ako umiješ njemački, fino ti piše.
pola od onih ugroženih odbija vakcinaciju.
insomnia wrote: 19 Apr 2021, 17:49
Mo moguce da ima, vjerovatno i ima neko racionalno objasnjenje ali ne znam zasto im ovakve stvari trebaju. Isto ko da namjerno to rade
Da hoce nam doc ovih 750 000 Pfizera pa da poletim ko Fudo Fajzer u Zenici da budem primjer kako treba.
Bonus da rahat odem u Podgoru pozelio sam kazat ne mogu.