Ma moze qrcu pricat. Nema razlaza bez rata. Pa kako kome i sta kome bude. Nek se rijesi. Bolje sad nego da djeca rjesavaju. Podijelit je nece osim ratom. Pa bujrum.Krokodil Behko wrote: 20 Apr 2021, 21:15 Ovo nisu uobičajene demagogije. Nas se sad predstavlja kao zle i ratoborne
"Oni se hvale da su odgovorili mogućnošću rata, ali kome je danas do rata. Opcija o mirnom razlazu je jedna od mogućih i o njoj se može razgovarati. Dok ja sjedim ovdje, neću dopustiti da dođe do mogućnosti rata, pa ni za RS, ali ću raditi na tome da dođe do mogućnosti mirnog razlaza", poentirao je Dodik dokazujući kako je u ovoj igri nepotpisanih dokumenata i političkih mutljavina obično bar korak ispred.
Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23806 times
- Status: Offline
Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53211 times
- Been thanked: 9452 times
Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH
Pa jel se ista podjelilo bez rata ikad? 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- HAVANA
- Forumaš godine

Moze li ikako da odemo kod gojka na janjetinu umjesto ovoga. Nesta mi privlacnije.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9869 times
- Been thanked: 11665 times
Eventualno, Dodik ovo dovodi do usijanja, jer upravo danas, zadužio se na londonskoj berzi, za 300 miliona eura, a od početka godine za još 200 miliona. Volio bih da je tako. Ipak, bolje stojimo s finansijama, ali trebate imati u vidu, da on ne može samostalno donositi odluke, nego onako kako mu Rusi narede.
PODSJETNIK:
Ako se sjećate one sjednice savjeta sigurnosti UN i kad se Dodik isprosipao, napadao koga je stigao, jer su mu Rusi to tražili. Imajte u vidu, on i njegov sin, sve svoje pare drže u Rusiji
PODSJETNIK:
Ako se sjećate one sjednice savjeta sigurnosti UN i kad se Dodik isprosipao, napadao koga je stigao, jer su mu Rusi to tražili. Imajte u vidu, on i njegov sin, sve svoje pare drže u Rusiji
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Stari legionari
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1238 times
- Been thanked: 3950 times
Naravno da ne bi išlo bez rata.HAVANA wrote: 20 Apr 2021, 21:23Ma moze qrcu pricat. Nema razlaza bez rata. Pa kako kome i sta kome bude. Nek se rijesi. Bolje sad nego da djeca rjesavaju. Podijelit je nece osim ratom. Pa bujrum.Krokodil Behko wrote: 20 Apr 2021, 21:15 Ovo nisu uobičajene demagogije. Nas se sad predstavlja kao zle i ratoborne
U prošlom ratu sam pojeo šleper govana, rado bih pojeo još jedan.
Samo da hoće zapucat dok sam još u dobroj snazi, pa kom opanci kom obojci.
Klanjam džematile po parkovima.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Može oboje. Prvo okrvavit gaće, onda janjetina.
Ne nužno tim redom.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Dabome. Bez starca nema udarca.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9869 times
- Been thanked: 11665 times
HAVANA wrote: 20 Apr 2021, 21:23Bolje sad nego da djeca rjesavaju.Krokodil Behko wrote: 20 Apr 2021, 21:15 Ovo nisu uobičajene demagogije. Nas se sad predstavlja kao zle i ratoborne
Ovo ti je vrlo pametno.
Ako si roditelj, riješićeš taj problem svojoj djeci.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
I jedan i drugi, pogotovo Dodik, svjesni su da padaju na sljedecim opcim izborima. Tu je i ekonomski pad, sve veca i konstantnija zaduzenja manjeg entiteta.
Dodik je u bezizlaznoj situaciji pa njegove izjave i odluke ne trebaju cuditi. Sve je izvjesnije da je odlazeci a on otici nece tek tako, ne moze.. A mozda misli da mu je ova prica "mirni razlaz" posljednja slamka spasa.
Nasi politicari nikako da prestanu pricati u prazno i umjesto toga da podju naoruzavati kantonalnu policiju. Bolje da je izaso sa izjavom kako se mupovi naoruzavaju, uz tamo neki deset izgovor, nego ova prica u koju niko ne vjeruje.
Dodik je u bezizlaznoj situaciji pa njegove izjave i odluke ne trebaju cuditi. Sve je izvjesnije da je odlazeci a on otici nece tek tako, ne moze.. A mozda misli da mu je ova prica "mirni razlaz" posljednja slamka spasa.
Nasi politicari nikako da prestanu pricati u prazno i umjesto toga da podju naoruzavati kantonalnu policiju. Bolje da je izaso sa izjavom kako se mupovi naoruzavaju, uz tamo neki deset izgovor, nego ova prica u koju niko ne vjeruje.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
To nas ne zanima jer nam nisu potrebni.
Za taj eventualni sukob, dovoljno je lovačko oružje.
Allah zna da vjerujem kako taj sukob ne bi potrajao duže od hevte i mi bismo uzeli zapadni dio rs.
i hevta je puno.
Čak preteže mišljenje da se srbi ne bi smjeli ni suprostaviti.
Zato sam uvijek govorio da je ovo zlatni momenat za državu bih. Zlatni.
Mnoge bošnje bi u čudu trljale oči jer ne bi mogli vjerovati kojom brzinom padaju teritorije.
To bi istovremeno za sva vremena začepilo usta gospodi iz hercegovine koja također priča o neodrživosti bih.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Turska je ta koja će kao članica nato saveza blokirati srbiju da joj kojim slučajem ne naumpade da pređe drinu.
A tu je i bajden. Jes onako smušen, ali sam ubijeđen da se itekako sjeća ko je milošević.
zbombo bi ih ko beba zvečku.
Taman da usput i rujama opali šamarčinu.
A tu je i bajden. Jes onako smušen, ali sam ubijeđen da se itekako sjeća ko je milošević.
zbombo bi ih ko beba zvečku.
Taman da usput i rujama opali šamarčinu.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Forumaš godine

Eki snazi. Mislim mogu ja guzit, popit, pojest, trenirat... Al kad bi se sad na - 15 popeo do jezera na zuci ja mislim ne bi mi vise trebalo. Izdahno bi. Plus bi 4 voltarena i 2 paracetamola popio. Jedino da me ko odvuce autom. Imam auta.Laser wrote: 20 Apr 2021, 21:26Naravno da ne bi išlo bez rata.HAVANA wrote: 20 Apr 2021, 21:23
Ma moze qrcu pricat. Nema razlaza bez rata. Pa kako kome i sta kome bude. Nek se rijesi. Bolje sad nego da djeca rjesavaju. Podijelit je nece osim ratom. Pa bujrum.
Samo da hoće zapucat dok sam još u dobroj snazi, pa kom opanci kom obojci.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Petrao bi se ti ko srndać, čim bi zazujilo oko ušiju.HAVANA wrote: 20 Apr 2021, 21:40Eki snazi. Mislim mogu ja guzit, popit, pojest, trenirat... Al kad bi se sad na - 15 popeo do jezera na zuci ja mislim ne bi mi vise trebalo. Izdahno bi. Plus bi 4 voltarena i 2 paracetamola popio. Jedino da me ko odvuce autom. Imam auta.Laser wrote: 20 Apr 2021, 21:26
Naravno da ne bi išlo bez rata.
Samo da hoće zapucat dok sam još u dobroj snazi, pa kom opanci kom obojci.![]()
- HAVANA
- Forumaš godine

Laser wrote: 20 Apr 2021, 21:42Petrao bi se ti ko srndać, čim bi zazujilo oko ušiju.HAVANA wrote: 20 Apr 2021, 21:40
Eki snazi. Mislim mogu ja guzit, popit, pojest, trenirat... Al kad bi se sad na - 15 popeo do jezera na zuci ja mislim ne bi mi vise trebalo. Izdahno bi. Plus bi 4 voltarena i 2 paracetamola popio. Jedino da me ko odvuce autom. Imam auta.![]()
![]()
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Beni bi nam bio logistika.
- HAVANA
- Forumaš godine

Beni nam je celo ismet. Babuka nas.
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 16 times
Ja ne bih morao nigdje pješačiti. Na početku proteklog rata mi linija bila u blizini kuće. Sjećam se kako je brat sa saborcima stražario. Otac rahmetli imao neki mali pištolj. Brat je njega rasklapao (bilo mu dosadno) i izgubio udarnu iglu u travi. Ja tada otišao na prvu borbenu liniju sa 15 godina i pronašao tu iglu.HAVANA wrote: 20 Apr 2021, 21:40Eki snazi. Mislim mogu ja guzit, popit, pojest, trenirat... Al kad bi se sad na - 15 popeo do jezera na zuci ja mislim ne bi mi vise trebalo. Izdahno bi. Plus bi 4 voltarena i 2 paracetamola popio. Jedino da me ko odvuce autom. Imam auta.Laser wrote: 20 Apr 2021, 21:26
Naravno da ne bi išlo bez rata.
Samo da hoće zapucat dok sam još u dobroj snazi, pa kom opanci kom obojci.![]()
Znači samo prešao u komšijinu livadu i pronašao iglu, odnosno pomogao u narodno oslobodilačkom ratu.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 752 times
- Been thanked: 1136 times
Realno nikome ne vrijedi da ratuje jer ostaju bez poslova, investitora i sl... Svi su na staklenim nogama i ovise od jakih zemalja koji nece ulagati u nestabilan sistem
Jedino mi krezava sirotinja u propalim privatizacijama imamo taj ekonomski supalj zub kroz koji tu i tamo prosvira vjetar u ratnim melodijama
Jedino mi krezava sirotinja u propalim privatizacijama imamo taj ekonomski supalj zub kroz koji tu i tamo prosvira vjetar u ratnim melodijama
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Pregledala sam video od početka do kraja..
Na stranu sad sve meni je onaj Vučić i gospodin i političar.
Promišljen , obazriv na sve šta će reci a šta neće.
Iznenadila sam se i kad je spomenuo kupovinu municije , goražde , prugu.
Rat i ta priča o ratu mislim da je teško izvodiva danas, može se pricati žaliti ali rata kao rata teško..
I kad iole pametan čovjek stane i razmisli pa što će srbiji rat evo stvarno su uspjeli uraditi svašta od države ko da bi je dovodili u takvu situaciju.
U pravu je kad kaže da trebamo se baviti više nama i raditi a ne samo kukati..
Sve u svemu ja bih voljela vucica nego bakira i ostale na vlasti.
A ako krenu nekim slucajem u rs-u nesto..mislim da to mozemo izdrzati . Mada sumnjam da će biti išta više od ove vjesti jedno sedmicu dvije na vjestima i smirit će se to samo tako..
Na stranu sad sve meni je onaj Vučić i gospodin i političar.
Promišljen , obazriv na sve šta će reci a šta neće.
Iznenadila sam se i kad je spomenuo kupovinu municije , goražde , prugu.
Rat i ta priča o ratu mislim da je teško izvodiva danas, može se pricati žaliti ali rata kao rata teško..
I kad iole pametan čovjek stane i razmisli pa što će srbiji rat evo stvarno su uspjeli uraditi svašta od države ko da bi je dovodili u takvu situaciju.
U pravu je kad kaže da trebamo se baviti više nama i raditi a ne samo kukati..
Sve u svemu ja bih voljela vucica nego bakira i ostale na vlasti.
A ako krenu nekim slucajem u rs-u nesto..mislim da to mozemo izdrzati . Mada sumnjam da će biti išta više od ove vjesti jedno sedmicu dvije na vjestima i smirit će se to samo tako..
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done