Bakir Izetbegović

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times
Status: Offline

Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH

Post by MorningStar »

Naseef Mushroom wrote: 21 Apr 2021, 16:40
MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 16:26

Zvuci poznata onoj "vlah za stolom ili vlah u vreci isto misle" :ooo

Mislis da ljudi kojim vjera ne igra ulogu u zivotu a ipak vole BiH biraju da im vjera ne igra ulogu jer misle da ce se tako dodvoriti onim koji mrze bih ili neki narod u njoj ?
Ne ali trebaju biti oprezni i nikada zaboraviti da je 1992. se onom Bošnjaku koji je bio ateista se isto dogodilo kao onom Bošnjaku koji je bio hafiz.
Kada tako neko postavi komentar "A tebi vlah za stolom isto kao vlah u vreći?" ne upadati u zamke i zamucati "Ali ne, nije isto za stolom i i u vreći, meni je važno kakav je ko čovjek bla bla bla", to je na Srbima da se pravdaju i ukinu stereotipe ako smatraju da je stereotip. Nije na narodu koji je preživio sve najgore šta se može doživiti od Srba da ih pravda i čisti.
Inzko je postavio ultimatum da se Srbi ograde od zločinaca i dokažu da nisu takvi, odgovor je bio " Sta hoće taj Inzko? Mi želimo da su oni dio nas".

Manjak religije nema nikakve veze sa dodvoravanjem već grljenje Draška po Baščarsiji i kmečanje zbog teksta na ploči na Vijećnici.
E pa u cemu je onda problem ? Koliko znam stranka koja je bila etnicko-vjerski orjentisana je pomela na izborima 90ih - zasto onda upozoravas one koji su "lijevo" na tom polju ? Upozori radije te iste da prestanu krast,mecat vjeru u sta stignu,brukat pred svijetom itd umjesto da jacaju mjesta i regije dje su pro bih stranke u vecini- valjda to treba da upozoravas a ne komunjare koji su jednako glasali za nezavisnu BiH zato ne da ne kazem sta.

To ako cekas da se netko pravda neces docekat - pa onda tako mozemo da cekamo 1000 godina.

Ovaj dio oko religije i draska te ploca nemam pojma sta si htio reci , nerazumljivo je.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2964 times
Status: Online

Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH

Post by Pasaga »

Sta ima,dokle se stiglo ..

:D :D
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

Chloe wrote: 21 Apr 2021, 13:49 I da se isto ponovi, veli ja se ne bih borio. Ostavio bi neko oca, mater, djecu da neko mrcvari bez pokuašaja da ih zaštiti. Malo morgen.
Žensko sam, u normalnoj situaciji ko mi dirne dijete ujedam i grebem, a kamo li da su im životi u pitanju.

:hm ili možda ja baš nisam normalna. :grana

Pa vidi, nismo mi 92. otišli u rat, jder nas je Alija zvao, nego su nam četnici i ustaše došli na vrata, da nas pobiju, skupa sa cijelim porodicama. Tako bi opet bilo i ovo što se tema spinuje, u smjeru Bakira kao pojednica, to o onima koji bi branili zemlju, ne govori ništa, ali mnogo govori o spinerima.

MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 15:39
Chloe wrote: 21 Apr 2021, 15:23

+1
E sad se upitajte sta imate zajednicko vas troje, selamim :ooo
Zajednički si im ti, koji ih stalkiraš po temama, ali baš po svakoj temi, pa se kasnije raspizdiš: Psuju mi, a ja fin,
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

Za rat treba dvoje...
Agresor i zrtva...
Ovo drugo,nebi opet ceko.....
Ako treba,krenut cu prije ....kom obojci-kom opanci ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2320 times
Been thanked: 5730 times

Post by Beni »

Pasaga wrote: 21 Apr 2021, 17:05 Sta ima,dokle se stiglo ..

ma joj teska situacija svak vuce na svoju stranu a dodo i bake se iza coska smiju
Fuck you a friendly note to start the day
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

Pasaga wrote: 21 Apr 2021, 17:15 Za rat treba dvoje...
Agresor i zrtva...
Ovo drugo,nebi opet ceko.....
Ako treba,krenut cu prije ....kom obojci-kom opanci ....

Za rat je dovoljno i jedno. Karadžić nam je to uspješno demonstrirao 92.
Ali je zato za mir potrebno dvoje.
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

Gomez wrote: 21 Apr 2021, 17:17

ma joj teska situacija svak vuce na svoju stranu a dodo i bake se iza coska smiju
Neznam drug,da je fino----nije,znamo svi
Bake je tu skroz nebitan,dzaba ga lincuju
A,nek je rekao ...pa taman bila i zajebancija
Da nije tu medjunarodnog faktora,davno bi pokusali,i jedni i drugi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

Krokodil Behko wrote: 21 Apr 2021, 17:11
Chloe wrote: 21 Apr 2021, 13:49 I da se isto ponovi, veli ja se ne bih borio. Ostavio bi neko oca, mater, djecu da neko mrcvari bez pokuašaja da ih zaštiti. Malo morgen.
Žensko sam, u normalnoj situaciji ko mi dirne dijete ujedam i grebem, a kamo li da su im životi u pitanju.

:hm ili možda ja baš nisam normalna. :grana

Pa vidi, nismo mi 92. otišli u rat, jder nas je Alija zvao, nego su nam četnici i ustaše došli na vrata, da nas pobiju, skupa sa cijelim porodicama. Tako bi opet bilo i ovo što se tema spinuje, u smjeru Bakira kao pojednica, to o onima koji bi branili zemlju, ne govori ništa, ali mnogo govori o spinerima.

MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 15:39

E sad se upitajte sta imate zajednicko vas troje, selamim :ooo
Zajednički si im ti, koji ih stalkiraš po temama, ali baš po svakoj temi, pa se kasnije raspizdiš: Psuju mi, a ja fin,
Vidi pa nekim cudom i ja sam bio u BiH te moja komplet porodica, doduse nije mi nitko dosao na vrata jer komunjare se dobro odbranise :ooo

"Stalkiras" ih po temama :valja ajd nek ti bude.

Sto se tice to "raspizdis" - pa sta da kazem lako je po forumima psovati itd blah blah :ooo
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3486 times

Post by Chloe »

MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 15:59
Chloe wrote: 21 Apr 2021, 15:54

Toliko sam o sebi saznla po forumima, e nek' si me i ti malo prosvijetlio, ovo mi je novost. :hihi

A ovakva mišljenja koja "gradite" tek tako po forumima me navode da znam da ništa ne znate. :hoi
Kad fulate mene, što bi dobro znali procjeniti druge?! :cudi
Moze bit, a i nemora :ooo
Chloe wrote: 17 Apr 2021, 22:48

:hm meni je poseban merak kad idem kroz RS Ilahije slušati. Kao da tako prkosim njihovom negiranju BiH, dajem sebi oduška jer i to je BiH.
I? Problem prolaziti nekim krajevima koji su htjeli otkinuti iz naše BiH, ubijanjem, raseljavanjem i danas koje traje, slušati u autu duhovnu muziku?
Vala sam baš vEštica. :v1
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

Chloe wrote: 21 Apr 2021, 17:58
MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 15:59
Moze bit, a i nemora :ooo

I? Problem prolaziti nekim krajevima koji su htjeli otkinuti iz naše BiH, ubijanjem, raseljavanjem i danas koje traje, slušati u autu duhovnu muziku?
U povratku slusas hinduisticke mantre pretpostavljam :valja nikako ono u inat anam onim evo vam jedna nasa pjesma da se cuje :ooo
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4449 times
Been thanked: 3405 times

Post by Melek »

I, šta veli Mladen? Manje od 900 000 ”ljudi” u vlaškoj niziji a u cijeloj BiH ne prenoći ni 2,5 miliona, zbog te ha-bu prepad politike. Tačno tako :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4449 times
Been thanked: 3405 times

Post by Melek »

Ako svjesno i dogovorno prepadaju narod i tako efektivno dreniraju populaciju, zarad svoje guzice, onda im baš treba j. m.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

Melek wrote: 21 Apr 2021, 18:10 Ako svjesno i dogovorno prepadaju narod i tako efektivno dreniraju populaciju, zarad svoje guzice, onda im baš treba j. m.
Kako cemo znati kad je ozbiljno,ono za prave..
sami sebi uskacu u stomak
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26112 times
Been thanked: 26753 times

Post by ironman »

MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 18:01

U povratku slusas hinduisticke mantre pretpostavljam :valja nikako ono u inat anam onim evo vam jedna nasa pjesma da se cuje :ooo
Uz svo guranje prsta u oko zrtvi koju svakodnevno dozivljavamo od sumanutih zahtjeva za raspad drzave,preko okupljanja masnih stakora sa kokardama do crtanja slika po zidovima koji predstavljaju nacisticke zlocince ti se uhvatio ilahije u kolima.
Stanje uma svih patriota koji zanoce i osvanu na teritoriji BiH je na visini najvecih zen majstora, trpecivi po prirodi uz kap saznanja da vrijeme itekako radi za nas.
dream of spring...
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3486 times

Post by Chloe »

MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 18:01

Hajd bolan Šetaj, ti slušaj šta god hoćeš mene to ne zanima za razliku od tebe i tebi sličnih.
Iz nekih razloga imaš problem sa mnom... Vala ja s tobom nemam, nisi mi sekunde zanimljiv.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Image
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2911 times
Been thanked: 24124 times

Post by HAVANA »

Cija je ovo lobanja?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 17:25
Krokodil Behko wrote: 21 Apr 2021, 17:11

Vidi pa nekim cudom i ja sam bio u BiH te moja komplet porodica, doduse nije mi nitko dosao na vrata jer komunjare se dobro odbranise :ooo

"Stalkiras" ih po temama :valja ajd nek ti bude.

Sto se tice to "raspizdis" - pa sta da kazem lako je po forumima psovati itd blah blah :ooo
Lahko ti je se smijati tako bezobrazno kada nisi živio npr. u Istočnoj Bosni
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3943 times
Been thanked: 7276 times

Post by Matan »

Puca se, puca...
iz svih oruzja..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

insomnia wrote: 21 Apr 2021, 18:38 Image
Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Post Reply

Return to “Politika u BiH”