I onda te docekaju na volej - pametno od bosnjakinje kao uvijek

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
I onda te docekaju na volej - pametno od bosnjakinje kao uvijek
ne znam ti ja to procitati,znam samo da su drhtale nogice kad se zacuje tekbirMorningStar wrote: 22 Apr 2021, 11:03I onda te docekaju na volej - pametno od bosnjakinje kao uvijek![]()
![]()
Nista eto recepta za pobjedu , samo tekbir i naprijedbosnjakinja wrote: 22 Apr 2021, 11:04ne znam ti ja to procitati,znam samo da su drhtale nogice kad se zacuje tekbirMorningStar wrote: 22 Apr 2021, 11:03
I onda te docekaju na volej - pametno od bosnjakinje kao uvijek![]()
![]()
![]()
ti ces kod vojvode kojovica ili serdara niksica, za tebe nijeedo_79 wrote: 22 Apr 2021, 10:54Bake i liderstvo u istoj rečenici .....The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 10:50 za ove sto negodoju oko baketa i njegovog liderstva, pruzena demokratska alternativa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To neki tvoj smisao za humor? ....The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 11:05ti ces kod vojvode kojovica ili serdara niksica, za tebe nije
da se na lazemo, to je samo suplji izgovor za ostvarenje sebicnih ambicija i preferancija, sa baketom ili bez....Melek wrote: 22 Apr 2021, 10:58Nema tu puno alternative, to je evidentno. Ali ima ono - Bake mjesto da podigne optužnicu protiv Baje zbog javne secesionističke retorike i kaže - “pa eto, sam Baja tvrdi da će se zalagati za mirni razlaz dogovorom, što automatski znači da od toga nema ništa”, on staje u prve jurišne redove da dobije izbore. E, sad, to što će ta Baketova retorika zarad dobijanja izbora imati kolateralnu štetu u smislu što će dobar broj porodica spakovati kofere, to je ko biva manje bitno. Zato sam pissed off.The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 10:50 za ove sto negodoju oko baketa i njegovog liderstva, pruzena demokratska alternativa
ispadne smijesno, zar ne.edo_79 wrote: 22 Apr 2021, 11:06To neki tvoj smisao za humor? ....The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 11:05
ti ces kod vojvode kojovica ili serdara niksica, za tebe nije
Pa zar ti nisi ostali. Kako ces sad sa muslemanima?edo_79 wrote: 22 Apr 2021, 11:06To neki tvoj smisao za humor? ....The 51st State wrote: 22 Apr 2021, 11:05
ti ces kod vojvode kojovica ili serdara niksica, za tebe nije
mozda je coek ostali-musliman
Mislis na Muslimane ili Bosnjake ???ironman wrote: 22 Apr 2021, 11:17 Vrlo mali procenat ostalih ili bilo kojeg drugog iena dolazi iz reda Srba i Hrvata.
Muslimani su tu u najmanje 85% ..koji se izjasne kao "Bosanci","jedaji","islandjani" ili jednostavno ostali...
Zasto je to tako,nemam pojma..
Mislim na ljude ciji se djedovi zovu Ibrahim,Muhamed,Sulejman a nene Emina,Zarifa ili Safija.MorningStar wrote: 22 Apr 2021, 11:18Mislis na Muslimane ili Bosnjake ???ironman wrote: 22 Apr 2021, 11:17 Vrlo mali procenat ostalih ili bilo kojeg drugog iena dolazi iz reda Srba i Hrvata.
Muslimani su tu u najmanje 85% ..koji se izjasne kao "Bosanci","jedaji","islandjani" ili jednostavno ostali...
Zasto je to tako,nemam pojma..
iznenadio bi se koliko ima Muslimana sa veliko M,ja se pitala kako to da u bosnjackim gradovima ostalih uvijek ima po 2-3% a u RS i croatian towns ispod 2%,i udjem na fzs statistiku popisa i kod Bosnja medju "ostalima" dominiraju Muslimani sa veliko M pa tek onda ostali bosanci itd
najveci broj Bosanaca su zapravo djeca od Muje i Slavice,Katarine i Seada,Dragana i Fatimeironman wrote: 22 Apr 2021, 11:20Mislim na ljude ciji se djedovi zovu Ibrahim,Muhamed,Sulejman a nene Emina,Zarifa ili Safija.
To sto su unuci postali "ateisti" ili Klingonci ne moze pobrisati ono kako stvari doista stoje.
Znas to samo mezis djaba..
O čemu ti, čovječe? Vidiš li šta piše? Kad ih pitaš šta su/koje vjeroispovijesti, kažu da su muslimani...animals wrote: 22 Apr 2021, 09:09Zasto Bosnjak mora biti i musliman..Taare wrote: 21 Apr 2021, 23:16 Kad pitaš šta su, sve se to izjašnjava ko musliman, a otpadaju od vjere ko od šale.
"Allaha mi i boga", "da bog kaže..." i slične širkijate poput najtežih psovki pucaju ko na traci.![]()
Zasto Bosnjak vezes za Islam.